Geile Kutten

Geef Me Sex Nl

Erotische massage leek twee jongens pijpen elkaar

erotische massage leek twee jongens pijpen elkaar

Ik heb ooit een meisje gehad, dat had alles wat een jongen zich wensen kon. Ze was mooi, slank, jong, had een heerlijk lichaam, was grappig en zo dom als het achterend van een varken. Met haar neukte ik soms wel drie keer op een dag, als het niet meer was. Wat hebben Marokkanen, Roemenen en Surinamers met elkaar gemeen?

Dit is een raadsel, geen mop. En wat nog meer? Ze houden alle drie van dikke vrouwen. Dik en met grote tieten en bolle billen. Die bestelen ze niet, die neuken ze plat. Ik wist dat ook niet, maar in de volgende video zien we het… Lees verder ».

Greet, mijn vrouw, heeft laatst een tattoo laten zetten. Iedereen laat tegenwoordig alles weglaseren en jij laat nu nog je reet volspuiten? Toen Ger nog een klein Gertje was, mocht hij graag naar The Love Boat kijken, die serie over dat cruise schip. Op die boot werd gezopen en gefrunnikt maar nooit geneukt. Nog geen blote tiet of halve bil, laat staan een sompige vagina.

Sint en Piet zijn weer in het land, dus het leek me wel geinig om hier een gedicht te schrijven. Of het een beetje een geil gedicht wordt? Maar de film is wel lekker, daar gaat het om.

In deze video zien we Melissa uit Zwolle. Melissa is 20 en heeft grote knollen, een lekkere gat… Lees verder ». Kijk eens aan, Kim Holland heeft in Amerika een sletje gevonden waarvan gezegd wordt dat ze haar Amerikaanse evenknie is. Kim gelooft er natuurlijk geen kut van en wil weleens zien wat die blonde tienermeid in huis heeft.

Later die avond hebben we de omgeving een beetje verkend, en ik moet zeggen dat het een erg mooi land is. Toen we na een paar uur wandelen weer bij het hotel terug kwamen zijn we nog wat gaan drinken aan de bar. Achter de bar stond een van de jongens die we vanmiddag op het strand zagen, en even verder op zag ik er nog twee staan. Die andere twee hielden zich bezig met de bediening. De jongen achter de bar kwam naar ons toe en begroetten mij met een hand.

Linda op haar beurt kreeg 3 zoenen van hem. Hij vroeg wat we wilden drinken en na hem antwoord te hebben gegeven schonk hij een drankje voor ons in. Even later kwamen de andere 2 jongens ook bij ons staan en deze gaven Linda ook drie zoenen en mij een hand.

Zo bleven we een tijdje aan de bar hangen en zodra onze glazen leeg waren werden deze snel weer gevuld. Ik voelde hem al aardig komen en weet dat Linda er beter tegen kan dan ik. Dus tegen de tijd dat het bij mij wazig begon te worden beginnen ze bij Linda pas te smaken. Op een geven moment was ik het echt zat en wilde naar mijn kamer, maar ik kreeg Linda niet zo ver om ook mee te gaan. Nog even smeekte ze me, het wordt net gezellig. En met gezellig bedoelde ze natuurlijk dat het hele groepje van vanmiddag nu compleet aanwezig was aan de bar en Linda weer vol op zat te genieten van de aandacht.

Normaal blijf ik wel hangen, maar ik voelde me echt niet goed worden. Een van de jongens stelde voor om mij maar alvast naar mijn kamer te brengen. Ik vond het prima, want ik dacht als ik hier nog langer blijf dan kots ik alles onder.

Linda zou haar drankje leeg maken en achter me aankomen. De jongen hielp me naar mijn kamer en deed mijn deur open om mij vervolgens op het bed te deponeren. Ik wilde hem nog een fooitje geven, maar dat hoefde allemaal niet.

Ik vroeg nog naar Linda in het Engels, en in gebrekkig Engels antwoordde hij terug dat daar wel voor gezorgd werd. Ja net zoals vanmiddag zeker, floepte ik er uit. De jongen schok wat en gebaarde dat hij me niet verstond. Ja dat zal best dacht ik. Vaag hoorde ik de deur nog dicht vallen en als een blok ben ik in slaap gevallen. De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker met een koppijn van hier tot Tokio. Ik zag dat Linda met haar kleren nog aan naast me op het bed liggen.

Ik ben naar het toilet gegaan en wat aspirines ingenomen tegen de koppijn. Terwijl ik terug de kamer in loop zie ik dat Linda haar jurk binnenste buiten zit. Ik weet zeker dat dit gisteravond tijdens de wandeling niet het geval was. Er moet dus gisteravond wat in de bar gebeurd zijn. Ik laat Linda slapen en loop naar het restaurant voor mijn ontbijt en een krantje. Ik loop weer een van de jongens tegen het lijf en het lijkt wel of deze met een boog om me heen probeert te lopen.

Maar als hij merkt dat ik hem zie, komt hij op mij af en geeft me twijfelend een hand. Ik loop weer verder en ga aan tafel zitten. Na mijn ontbijt gegeten te hebben lees ik mijn krant en na een kleine ander half uur loop ik terug naar mijn kamer. Linda is ondertussen ook wakker geworden en staat onder de douche. Als ze onder de douche vandaan komt geeft ze me een zoen en vraagt of we zo weer naar het strand gaan.

Prima zeg ik tegen haar en vraag hoe haar avond geweest is Maar verder zei ze niets. We pakten onze spullen en liepen weer rustig richting het strand. We namen weer plaats op hetzelfde plekje als die dag er voor en genoten van de zon en het uitzicht.

Ik zie dat Linda met haar gsm bezig is en vraagt wat ze aan het doen is Of ze nu echt mail aan het checken was of niet, maar het was wel heel toevallig dat nog geen 15 minuten later het groepje mannen en jongens van gister weer aan kwamen lopen. Dit keer geen 6, maar 5 Ik zag weer de twee mannen van onze eerste rit naar het hotel en de drie jongens van gister aan de bar. Ze kwamen lachend naar ons toe en gingen vlak naast ons zitten. Linda was weer helemaal in haar nopjes en genoot van al die heerlijke lichamen om haar heen.

We gingen lang uit op onze stoel liggen en in het Engels probeerden we een conversatie met die gasten te beginnen. Het was erg gezellig en hoe meer je Engels gaat lullen des te makkelijker wordt het op een gegeven ogenblik. Na een tijdje merkte we dat de zon achter de rotsen vandaan kwam en dat we binnen de kortste keren vol in de brandende zon zouden belanden.

Een van de mannen stelde voor om aan de andere kant van de rotsen te gaan zitten. Dat gedeelte kende ik wel ja, daar waren ze de vorige keer ook. Het gedeelte waar ze je alleen met een zoektocht zouden vinden. Maar Linda zei dat ze eerst nog even een kleurtje wilden krijgen en als het echt niet meer uit te houden was zou ze naar de andere kant gaan.

Prima zei een van de mannen, maar je moet wel opletten met die zon, voor je het weet verbrand je levend. Geen probleem zei Linda, ik heb zonnebrandolie meegenomen, dus het moet goed komen. Ze pakte het flesje en smeerde haar buik en benen in, vervolgens deed ze haar gezicht en haar decolleté. Ze draaide zich op haar buik en vroeg of haar rug even gedaan kon worden. Helaas zei ze er geen naam bij, want voor ik kon opstaan of antwoord kon geven pakte een van de jongens het flesje van de grond.

Linda keek mij aan en knikte zoiets van, het is wel goed. Hij liet een klein beetje op haar benen druipen en begon haar benen in te smeren. Eerst de een en even later de ander. Zijn handen sloegen geen plekje over en ik zag zijn handen regelmatig de binnenkant van Linda's bovenbenen doen. Hij schoof een stukje op en begon met haar onder rug, ook hier schoten zijn vinger toppen regelmatig onder het randje van haar bikini door. Linda vond het blijkbaar geen probleem, en ik zat stil te genieten hoe een knul van 17 mijn vrouw aan het opgeilen was.

Hij ging weer wat hoger en smeerde nu haar schouders en schouderbladen in. Alleen het middelste gedeelte bij de sluiting van haar bikini topje moest nu nog gedaan worden. In het Turks werd er wat tegen hem gezegd en de groep begon te lachen. Hij zei ook iets in het Turks terug en zei toen tegen Linda in het Engels of ze het erg vond dat hij de sluiting van haar topje even los maakte zodat hij beter kon smeren.

Linda knikte ja en met trillende handen zag ik hem de sluiting los maken. De twee losse bandjes vielen naast lichaam en de jongen begon met wat olie op haar rug te doen. Hij smeerde het over haar lichaam en toen ik dacht dat hij nu wel klaar was, spoot hij er nog meer op.

Alleen dit keer wel erg veel zodat het langs Linda's lichaam droop. Hij zei gelijk zoiets van sorry, te veel olie en begon gelijk het overtollige olie in haar lichaam te smeren.

Hierdoor ging hij regelmatig met zijn vingers langs de zijkant van Linda's borsten. Omdat Linda op haar buik lag werden haar borsten naar de zijkant geperst. Hierdoor kon deze jongen een groot gedeelte van haar borst zien en aanraken. Ook de groep mannen was dit niet ontgaan en keken elkaar lachend aan als de jongen er weer met zijn handen over heen ging. Klaar zei hij tegen Linda en stond op om terug naar de groep te lopen.

Het insmeren van Linda had hem blijkbaar ook opgewonden, want ik zag dat ik niet de enige was met een paal in zijn broek. Ik zag een aardige bobbel in zijn zwembroek zitten. We lagen zo ongeveer een uur in de zon tot het niet meer uit te houden was. Linda stelde voor om in de schaduw achter de rots te gaan zitten. Prima werd er gezegd en ik vond het ook prima. Ik ging van mijn stoel af en pakte mijn spullen. Ook Linda kwam omhoog en was blijkbaar vergeten dat de sluiting van haar topje nog los zat.

Terwijl Linda uit de stoel omhoog komt zie ik twee heerlijke blote borsten te voorschijn komen. Uiteraard was ik niet de enige, want iedereen zat haar met open ogen naar te kijken. Linda voelt dat het niet goed zit en draait zich gauw naar mij toe en maakt haar bandje weer vast. Kut zegt ze, ja zeg ik tegen haar, is nu al gebeurd. We pakken onze spullen en klimmen over wat lage rotsen om aan de andere kant te komen, de rest komt achter ons aan en we gaan in de schaduw zitten.

Heerlijk uit het zicht, schaduw en een verkoelend windje. Door de hitte en de daaropvolgende dorst zijn we aardig snel door onze watervoorraad heen. Als ik het laatste flesje open draai vertel ik tegen Linda dat dit de laatste fles is. En stel ik voor dat ik de flessen even gaat vullen bij het hotel. Linda antwoord dat zei dat wel even ging doen want dan kon ze even haar benen strekken. Prima zei ik, terwijl Linda de lege flessen bij elkaar raapt stelt een van de mannen voor dat hij wel even met haar mee loopt zodat hij ook zijn flessen kan vullen.

Zo gezegd zo gedaan en na Linda over te rotsen te helpen klimmen lopen ze naar het hotel. De rest van de groep praat en lacht nog wat in het Turks om vervolgens weer met mij het gesprek aan te gaan. Zoals verwacht gaat het gesprek van niets naar Linda. Dat ik blij moet zijn met zo een mooie vrouw en als er gevraagd wordt hoe oud ze is en ik vertel dat ze 40 is en twee kinderen heeft, is het even stil. Dat hadden ze niet verwacht. Ze gaven haar een jaar of Ook vroegen ze mij naar mijn seksleven en of ik nog wel presteerden in bed.

Ik zei dat ze dat maar aan Linda moesten vragen, maar dat ik geen klagen had met Linda. Ik begon op mijn horloge te kijken en had Linda toch al lang terug verwacht. Ik wachtte nog even 10 minuten en net toen ik op het punt stond om haar te gaan zoeken hoorde ik haar stem. De man komt als eerste over de rotsen klimmen met 2 tassen met water en als ik vraag waar Linda is zegt hij dat die de zee in gelopen is om even af te koelen.

Het lopen naar en terug van het Hotel heeft haar aardig laten zweten. Ik kijk over de rotsen heen en zie haar inderdaad het water in lopen en een duik nemen. De man zet de tassen met water neer en begint in het Turks met de anderen te praten. Er wordt wat gelachen en naar Linda gekeken als die via het water weer onze gedeelte op komt lopen. Linda heeft een knal rood hoofd en gaat naast me in haar stoel zitten. Zo dat was een lange rit zeg ik voor de grap tegen haar. Ja antwoord ze, de brug stond open en kijkt stiekem naar de man die zijn glimlach niet kan verbergen.

Ik pak een fles water en schenk er verder geen aandacht meer aan. De man die met Linda mee was gelopen gaat weer bij zijn vrienden zitten en begint een verhaal in het Turks.

Waar het over ging weet ik niet, maar dat het over seks ging wist ik wel. Ik zag bij de meeste mannen dat er iets in hun zwembroek aan het groeien was. En dat het met Linda te maken moest hebben, want ik zag hun steeds naar Linda kijken. Water was niet het enige wat er gehaald was, want ik zie nu ook flessen sterke drank uit de tas komen. De dop wordt er af gedraaid en de fles gaat gewoon van mond naar mond.

Als iedereen van het groepje een slok genomen heeft wordt de fles aan Linda overhandigd. Linda twijfelt om een slok te nemen, maar als de mannen grapjes beginnen te maken besluit ze om een slok te nemen. Ik zie haar even verstijven en het goedje door slikken.

Ze geeft de fles aan mij en ook ik neem een slok Maar ik liet me niet kennen en slikte het door. Zo ging de fles weer naar de volgende en binnen de kortste keren was de fles leeg.

Van Linda weet ik dat ze van drank hele gekke dingen kan doen en mijn gezonde verstand zei ook tegen mij dat ik er maar beter voor kon zorgen dat Linda niet te veel zou nemen anders zou ik daar nog een zware avond aan hebben. Maar aan de andere kant leek het me wel spannend om te zien hoe het allemaal zou aflopen. Het leken mij niet de lui die me hier zouden beroven en vast gebonden zouden achter laten. De tweede fles kwam uit de tas en ook deze werd door gegeven.

Hun dronken het weg alsof het water was terwijl ik het alcohol voelde stijgen in mijn lichaam. Ook Linda bleek er last van te hebben, want die kreeg aardige kleuren op haar wangen en kwam soms heel moeilijk uit haar woorden. Toen ze ook op wilden staan om haar telefoon te pakken omdat ze dacht dat ze een sms kreeg, zakte ze door haar benen en viel op haar knieën op de grond. Onder luid gelach werd ze door twee van de jongens geholpen en zeiden ze tegen haar dat ze beter met haar kont op het zand kon gaan zitten.

Linda deed dit en de twee jongens kwamen naast haar zitten. Elk aan een kant van haar. De man met wie ze eerder die dag water is gaan halen, pakt zijn tas en zegt dat hij nog wat moet doen in het hotel en wenst ons nog een fijne avond.

Ik wil opstaan om hem een hand te geven, maar voel dat ik daar de kracht niet meer voor heb. Hij ziet dit en zegt dat ik maar beter kan blijven zitten en vertrekt uit mijn zicht. Als de tweede fles meester gemaakt is, komt fles nummer 3 uit de tas. Ook deze gaat rond en valt het mij eigenlijk voor het eerst op dat als hun een slok nemen er betrekkelijk minder uit is dan als wij een slok nemen.

Linda heeft het niet door en neemt steeds een grotere slok. Als ook fles 3 voor meer dan de helft leeg is, waar Linda vrijwel het grootste gedeelte van op heeft begint het donker te worden. Waar ze het vandaan halen weet ik niet, maar plots ligt er een stapel hout en wordt er een kampvuurtje gemaakt. Ik zie dekens te voorschijn komen en rond het kampvuur gelegd. Linda wordt naar een van de dekens begeleid en langzaam neer gelegd. Echt recht op zitten kan ze niet meer en ze valt lachend op een van de jongens.

Deze legt haar hoofd voorzichtig op zijn benen en streelt haar lange haren. Nu weet ik dat mijn vrouw van twee dingen erg geil kan worden, en dit was er een van. Haar borsten zijn nummer twee. Dus zonder dat hij het wist zat hij daar mijn dronken vrouw op te geilen.

De andere jongen ging er ook bij zitten en legde de benen van mijn vrouw op zijn schoot en zei tegen haar of dit niet beter voor haar was. Mijn vrouw knikte en genoot van de strelingen door haar lange haren. Er wordt weer over van alles gepraat, het meeste versta ik niet en ik heb het gevoel dat ik af en toe weg val. Net of ik steeds in slaap val. Op een gegeven moment luister ik ook naar hun met mijn ogen dicht en schrik ik als ik een hout blok hard begint te knetteren.

Ik kijk even verdwaasd om me heen en realiseer me weer waar ik ben. Maar tot mijn verbazing ben ik alleen. Ik zie alleen het kampvuur en verder niemand. Ik sta op en loop wankelend richting de rots. Net op het moment dat ik wil gaan roepen zie ik wat schimmen in de verte lopen. Ik hoor aan het gelach dat Linda er een van is en besluit ook die kant op te gaan. Ik zie ze achter een andere rots verdwijnen en loop ook rustig die kant op. Als ik eindelijk bij de rots aan kom zie ik dat er een grot is.

In de verte zie ik ook dat daar een kampvuur is aangestoken en loop er voorzichtig heen. Ik zie dat Linda door twee jongens wordt ondersteund tijdens het lopen en dat de derde jongen er achter aan loopt met de stapel dekens. Voorop loopt een van de mannen en als hij bij het vuur aan komt zie ik dat daar nog een man staat.

Het is de man die eerder was weg gegaan omdat hij nog iets moest doen. Ondanks de drank in mijn lichaam wist ik maar al te goed dat dit allemaal met voorbedachten rade gedaan was.

De jongen spreidt de dekens uit in het zand en Linda wordt er naar toe begeleidt. Ik sluip zo dicht mogelijk naar hun toe tot ik mij achter een rots kan verschuilen. Via een kier heb ik zicht op het hele groepje.

Ik zie de fles drank weer rond gaan en zie nu inderdaad dat de fles meer aan de mond van Linda gezet wordt dan dat deze eerlijk rond gaat. Ze zaten daar gewoon Linda dronken te voeren.

Een van de jongens pakt zijn gsm uit zijn zak en zet ondertussen een muziekje op. Terwijl de muziek uit de gsm komt gaat een van de mannen achter Linda zitten en masseert haar nek. Linda wijst het niet af en zet de fles nog een keer aan haar mond om deze weer door te geven.

De man pakt het flesje zonnebrandolie uit de tas en begint zijn handen er mee in te smeren om vervolgens weer Linda's nek en schouders te masseren. Linda geniet van zijn massage en laat haar hoofd achterover in haar nek hangen. Heerlijk zegt ze tegen hem, en sluit haar ogen. Ondertussen roept een van de jongens dat hij wel haar benen kan insmeren.

Voor Linda iets kan zeggen ligt er al een scheut olie op haar benen en begint de jongen het in te wrijven. Hij begint bij haar voeten, maar gaat langzaam door naar boven. Ook de man die haar schouders aan het masseren is verlegt zijn werkplek naar haar sleutelbeen en komt zo akelig dicht bij de bovenkant van Linda's borsten. Weer pakt hij de olie en spuit het dit keer op haar schouders. Bewust doet hij heel veel zodat ik het aan de voorkant er af zie lopen. Het flesje olie wordt snel weer doorgegeven aan de andere jongen.

De man begint weer met haar nek en sleutelbeen, maar langzaam zie ik zijn handen de bovenkant van Linda's topje raken.

Zijn handen gaan weer terug naar haar schouders en als ze weer naar beneden zakken zie ik dat hij met zijn vinger toppen onder haar topje gaat. Hij laat zijn handen even rusten daar en gaat vervolgens weer terug naar haar schouders.

Ik zie zijn handen de bovenste bandjes van haar topje pakken en laat deze vervolgens langzaam over haar armen zakken. Weer gaan zijn handen terug naar haar topje en dit keer gaan zijn vingers nog verder haar topje in. Als Linda ook hier geen reactie op geeft pakt hij een voor een haar arm om zo de bovenste bandjes van haar topje onder haar armen te doen. Hij gaat weer terug naar haar schouders en laat zijn handen weer langzaam zakken.

Alleen dit maal stopt hij niet bij de bovenkant van haar topje. Terwijl hij met zijn vingers haar topje in gaat schuift hij tegelijkertijd met zijn andere vingers haar topje naar beneden zodat deze onder haar borsten komt te zitten.

Hij pakt in elke hand een borst en begint er langzaam over te wrijven. Ik zie haar tepels hard worden en weet dat er nu voor Linda geen houden meer aan is.

De jongen die Linda's benen aan het doen was is ondertussen bij haar boven benen aangekomen en laat zijn hand steeds verder tussen Linda's benen gaan.

Veel moeite hoeft hij niet te doen, want elke keer als zijn hand tussen Linda's benen gaat zie ik dat ze deze steeds een stukje verder open doet. Ook deze jongen gebruikt de techniek van de andere man en gaat voorzichtig met zijn vingertoppen via de zijkant Linda's broekje in. Ook hij doet dit spelenderwijs en gaat hij steeds een stukje verder richting haar schaamstreek.

Linda zit nog steeds met haar ogen dicht en geniet van de masserende handen op haar lichaam. Regelmatig ontsnapt er ook een licht kreun uit haar mond zodat de jongen en de man steeds meer durven. Ik kijk even wat de andere aan het doen zijn en zie dat de twee jongens aan het genieten zijn van dit schouwspel.

De andere man zie ik verder in de grot staan met een gsm in zijn hand en aan zijn houding te zien is hij alles aan het filmen. Die moet ik straks zien te bemachtigen bedacht ik mij. Mijn aandacht wordt weer naar Linda getrokken als ik haar bikini topje op de grond zie vallen. Linda wordt onder begeleiding helemaal plat op de grond gelegd en de man gaat weer verder met haar borsten te strelen.

De jongen ziet nu ook zijn kans en ik zie hem met zijn handen de zijkant van haar bikini broekje pakken. Langzaam trekt hij deze voorzichtig naar beneden Haar broekje wordt vakkundig uitgedaan zodat ze nu compleet naakt is. De jongen pakt met een hand haar knie beet en duwt deze een beetje naar buiten. Met zijn andere hand zie ik hem richting haar schaamstreek gaan en als ik Linda's lichaam even zie verstijven weet ik dat hij met een vinger bij haar naar binnen gaat.

Niet veel later zie ik inderdaad aan de bewegingen van zijn hand dat hij Linda aan het vingeren is. Als het de bewegingen niet waren geweest waar ik het aan kon zien, dat was het nu wel de bekende sop geluiden van haar klets natte kut die ik te horen kreeg. De man die met haar borsten bezig was begint nu met Linda te zoenen en ik zie dat ze deze niet onbeantwoord laat.

Ik zie hun tongen in elkaars mond verdwijnen terwijl hij met zijn vingers over Linda's tepels gaat. Ook de jongen kruipt omhoog tussen de benen van Linda en ik zie zijn gezicht in Linda's kruis verdwijnen. Linda geeft een luide kreun als de jongen haar begint te beffen. Bij Linda gaan nu alle remmen los, haar benen gaan wijdbeens uit elkaar en met haar ene hand drukt ze op het hoofd van de jongen die haar aan het beffen is terwijl ze met haar andere hand de hand pakt van de man die op haar tepel rust.

Ik zie hoe de jongen haar geschoren kut aan het likken is en ondertussen met een vinger in en uit haar beweegt. Zijn bewegingen gaan steeds sneller als hij merkt dat Linda onder hem begint te kronkelen. Ondanks zijn circa 16 a 17 jaar is hij een echte prof, zo snel heb ik Linda nooit zien klaar komen en deze jonge knul was toch op weg om een record te vestigen. Het gekreun van Linda komt boven de muziek uit en geeft nog eens iets extra's als deze door de grot heen galmt. Haar lichaam spant zich aan en Linda komt heftig schokkend klaar.

De jongen kruipt over haar heen en krijgt een heerlijke tongzoen als bedankje. De man begint ondertussen aan Linda's tepels te likken en aangezien dit een van haar gevoeligste plekjes is zie ik haar weer genieten. De jongen gaat wat naar achter en gaat op zijn hurken tussen Linda's knieën zitten. Ik zie hem zijn boxer naar beneden doen en een stijve paal te voorschijn komen.

Zijn eikel glimt van het voorvocht en langzaam buigt hij over Linda heen. Aangezien ik gesteriliseerd ben gebruikt Linda geen pil. Dus ik had eigenlijk wel verwacht dat deze knapen condooms zouden gebruiken. Maar zoals het er nu naar uitzag deed deze het zonder. Linda was denk ik zo dronken dat ze het niet besefte, maar deze jongen stond op het punt om onbeschermd bij haar naar binnen te gaan. En wat ik al vreesde gebeurde ook. De jongen pakt met een hand de stam van zijn lul beet en brengt deze in positie.

Hij laat zijn eikel nog even door haar natte schaamlippen gaan en duwt dan zijn eikel naar binnen. Ik zie haar schaamlippen open gaan en langzaam duwt hij zijn lul in Linda. Hij laat zijn heupen op die van Linda rusten en begint haar te neuken. Eerst kleine stootjes en als hij zijn tempo gevonden heeft begint hij haar met lange halen te neuken. Linda's borsten schudden met elke stoot in haar lichaam. De man die met haar borsten bezig was is heeft nu ook zijn boxer uitgedaan en gaat naast Linda's hoofd zitten.

Voordat hij zelf kan bedenken wat hij zou gaan doen zie ik Linda's hand om zijn lul gaan en begint ze aan zijn stijve lul te trekken. De jongen begint nog sneller in Linda te stoten en zo ervaren als hij kon beffen zo onervaren was hij met neuken. Want ik denk dat hij nog geen twee minuten bezig was of je kon al aan hem zien dat hij ging klaar komen.

Linda merkte dit blijkbaar ook en zei tegen hem dat hij niet in haar kon klaarkomen omdat ze niet aan de pil was. De jongen knikte dat hij het begreep en ging verder. Nog geen 20 seconden later zie ik hoe hij zijn lichaam aanspant. Ook Linda voelt dit en komt met haar boven lichaam zover omhoog dat ze kan zien hoe zijn lul in en uit haar gaat.

De jongen verkrampt en of hij nu op tijd was of niet, maar terwijl hij zijn lul uit Linda trekt vliegen de klodders sperma in het rond. Een laatste dikke straal komt op de buik van Linda. Deze jongen had niet veel sperma, of was toch niet op tijd met zijn lul uit Linda te trekken zodat er het een en ander in Linda gespoten was. Ik had zo een idee dat het de laatste optie zou zijn.

En ik kan het gezien zijn leeftijd niet kwalijk nemen. Hoe vaak krijg je de kans om een vrouw van 40 zo te neuken. Omdat Linda nu half omhoog zat maakte de man daar dankbaar gebruik van. Hij bewoog zijn lul naar Linda's gezicht en deze aarzelde geen ogenblik. Ze deed haar mond open en nam zijn eikel in haar mond. Terwijl ze hem pijpte kwam een van de andere jongens ook haar kant op en plaatse ook zijn eikel tegen Linda's mond. Linda ging wat rechter zitten en begon de mannen afwisselend te pijpen en af te trekken.

De man met de gsm kwam wat dichter bij en je zag duidelijk dat hij inderdaad alles aan het filmen was. Hij filmde hoe ze de twee aan het pijpen was en ook werd het sperma op haar lichaam op film vastgelegd. Linda deed haar uiterste best en het duurde ook niet heel erg lang of de jonge knul begon zenuwachtig te puffen.

Linda met al haar ervaring wist wat er zat aan te komen, en liet de man even voor wat het was. Ze trok hem nog wel af, maar haar pijp kunsten waren nu op de jonge knul gevestigd. De jongen hield het niet meer en ik zie hem al zijn spieren aanspannen Maar toen Linda nog steeds met haar mond om zijn eikel zat terwijl hij zijn billen aan het aanspannen was wist ik dat ze de volle laag zou krijgen.

Ik hoor de jongen kreunen en zie hem schokkend klaar komen in Linda haar mond. Linda neemt alles dankbaar in ontvangst en slikt alles weg. Ze likt de laatste druppels nog weg die uit zijn eikel ontsnappen en gooit zich weer vol overgave op de andere lul.

Lange slierten voorvocht hangen aan zijn eikel, maar dat boeit Linda allemaal niet meer, ze neemt zijn natte eikel in haar mond en laat hem bijna tot achter in haar keel glijden. De man geniet er zichtbaar van en pakt met beide handen Linda's hoofd vast en begint neuk bewegingen te maken in haar mond. Linda laat het toe en geeft hem zijn plezier.

Ik zie een hand van Linda tussen haar benen verdwijnen en zie hoe ze aan haar schaamlippen voelt. Net of ze ook een vermoedden had dat de jongen toch niet op tijd was om zijn lul uit Linda te halen. Ik zie haar wat vocht tussen haar schaamlippen vandaan halen en deze tussen haar vingers wrijven.

Vervolgens zie ik haar hand weer terug gaan en is ze zich net zo als de vorige keer in het hotel aan het vingeren. De man die met de gsm aan het filmen was geeft deze aan een van de jongens die al geweest is en trekt nu ook zijn kleren uit. Nakend loopt hij op Linda af en begint aan haar tepels te likken. De andere man haalt zijn lul uit de mond van Linda en gebaard haar dat ze op handen en knieën moet gaan zitten. Linda doet dit en de man neemt achter haar plaats. Hij komt langzaam dichter bij en zonder enige moeite glijdt zijn lul bij Linda naar binnen.

De andere man gaat intussen voor haar zitten en zonder iets te zeggen begint Linda ook deze vreemde lul te pijpen. Linda is blijkbaar iemand die het goed kan, want ook deze man geeft een goedkeurende blik als Linda zijn eikel door haar mond laat glijden. De ander is Linda op zijn hondjes aan het neuken en vooral nu zie je hoe haar borsten onder haar lichaam bengelen. Wat heeft mijn Linda toch een paar prachtige tieten.

Hij begint wat wilder in haar te stoten en Linda probeert zijn stoten op te vangen door met haar kont mee te bewegen. Als hij zijn lul uit Linda beweegt zie ik dat zijn lul glimt van de nattigheid. Linda begint nu harder met haar kont tegen de man aan te beuken en ik zie aan haar houding dat ze weer gaat klaar komen. Ook de man merkt het, en neukt haar zo hard dat het geklets tegen haar billen door de hele grom galmt. Linda houdt het niet meer en komt luid kreunend klaar.

Gelukkig voor iedereen zat er nog een lul in haar mond anders hadden ze het denk ik in het hotel zelfs gehoord. De man gaat onverhinderd door en vraagt voor mij gelukkig in het Engels of de andere man wil ruilen van plek zodat hij ook Linda kan neuken.

Nee hoor ik hem lachend antwoorden, ik heb haar vanmiddag al op weg naar het hotel gehad. Ik heb nu genoeg aan dit mondje zegt hij. Ja dacht ik, dat zal niet zo wezen en verklaard ook weer waarom ze zo lang weg waren geweest. Is dat zo vraagt de man aan Linda, heb jij al een piemel gehad vanmiddag.

Linda knikt bevestigend en pijpt rustig door. Alsof ze met een lolly bezig is pijpt ze ook deze man naar een aankomend hoogte punt. De man haalt zijn lul uit Linda's mond en begint zich zelf af te trekken. Linda blijft er met open mond naar kijken terwijl de andere man haar nog steeds aan het neuken is. Af en toe neemt ze hem weer even in haar mond of gaat ze met haar tong langs zijn eikel. De man die zich aan het aftrekken is pakt Linda bij haar kin en richt zijn eikel op haar mond.

Linda begrijpt wat hij wil en doet haar mond open. De man geeft nog een paar laatste rukken aan zijn lul en ik zie hoe zijn sperma uit zijn lul geschoten wordt rechtstreeks in de openstaande mond van Linda. Linda sluit haar mond en ik zie haar alles weg slikken, als ze haar mond weer open doet om de laatste druppels in ontvangst te nemen zie ik inderdaad dat haar mondje leeg is.

De man staat op en neemt de gsm weer over van de andere jongen. De man achter haar is nog steeds bezig en Linda besluit om hem te helpen. Ze laat zich voorover zakken zodat ze niet meer op haar handen steunt maar met de schouders op de grond. Zodoende komt ook haar kont een stuk omhoog en kan de man nog dieper in Linda stoten.

Ook deze begint kramp in zijn ballen te krijgen en zegt tegen Linda dat hij bijna klaar komt. Linda herhaald weer het verhaal van de eerste keer en zegt dat het niet in haar mag. Deze man luistert blijkbaar beter dan de jongen ,want als hij voelt dat hij klaar komt haalt hij zijn glimmende lul uit Linda en komt hij over haar billen klaar. Een dikke straal spuit zo ver dat het op haar rug komt en zo haar lange haren in loopt. Linda draait zich om en neemt zijn lul nog even in haar mond om de laatste restjes er af te likken.

De man geniet hier nog even van en vraagt aan Linda of het smaakt. Heerlijk antwoord ze als ze de half slappe lul uit haar mond laat glijden.

.

Sex en jong geile kikerotische massage leek twee jongens pijpen elkaar

Ik heb ooit een meisje gehad, dat had alles wat een jongen zich wensen kon. Ze was mooi, slank, jong, had een heerlijk lichaam, was grappig en zo dom als het achterend van een varken. Met haar neukte ik soms wel drie keer op een dag, als het niet meer was. Wat hebben Marokkanen, Roemenen en Surinamers met elkaar gemeen? Dit is een raadsel, geen mop. En wat nog meer? Ze houden alle drie van dikke vrouwen. Dik en met grote tieten en bolle billen.

Die bestelen ze niet, die neuken ze plat. Ik wist dat ook niet, maar in de volgende video zien we het… Lees verder ». Greet, mijn vrouw, heeft laatst een tattoo laten zetten. Iedereen laat tegenwoordig alles weglaseren en jij laat nu nog je reet volspuiten? Toen Ger nog een klein Gertje was, mocht hij graag naar The Love Boat kijken, die serie over dat cruise schip.

Op die boot werd gezopen en gefrunnikt maar nooit geneukt. Nog geen blote tiet of halve bil, laat staan een sompige vagina. Sint en Piet zijn weer in het land, dus het leek me wel geinig om hier een gedicht te schrijven. Of het een beetje een geil gedicht wordt?

Maar de film is wel lekker, daar gaat het om. In deze video zien we Melissa uit Zwolle. Melissa is 20 en heeft grote knollen, een lekkere gat… Lees verder ». Kijk eens aan, Kim Holland heeft in Amerika een sletje gevonden waarvan gezegd wordt dat ze haar Amerikaanse evenknie is.

Kim gelooft er natuurlijk geen kut van en wil weleens zien wat die blonde tienermeid in huis heeft. Later die avond hebben we de omgeving een beetje verkend, en ik moet zeggen dat het een erg mooi land is.

Toen we na een paar uur wandelen weer bij het hotel terug kwamen zijn we nog wat gaan drinken aan de bar. Achter de bar stond een van de jongens die we vanmiddag op het strand zagen, en even verder op zag ik er nog twee staan.

Die andere twee hielden zich bezig met de bediening. De jongen achter de bar kwam naar ons toe en begroetten mij met een hand. Linda op haar beurt kreeg 3 zoenen van hem. Hij vroeg wat we wilden drinken en na hem antwoord te hebben gegeven schonk hij een drankje voor ons in.

Even later kwamen de andere 2 jongens ook bij ons staan en deze gaven Linda ook drie zoenen en mij een hand. Zo bleven we een tijdje aan de bar hangen en zodra onze glazen leeg waren werden deze snel weer gevuld. Ik voelde hem al aardig komen en weet dat Linda er beter tegen kan dan ik. Dus tegen de tijd dat het bij mij wazig begon te worden beginnen ze bij Linda pas te smaken.

Op een geven moment was ik het echt zat en wilde naar mijn kamer, maar ik kreeg Linda niet zo ver om ook mee te gaan. Nog even smeekte ze me, het wordt net gezellig. En met gezellig bedoelde ze natuurlijk dat het hele groepje van vanmiddag nu compleet aanwezig was aan de bar en Linda weer vol op zat te genieten van de aandacht. Normaal blijf ik wel hangen, maar ik voelde me echt niet goed worden. Een van de jongens stelde voor om mij maar alvast naar mijn kamer te brengen.

Ik vond het prima, want ik dacht als ik hier nog langer blijf dan kots ik alles onder. Linda zou haar drankje leeg maken en achter me aankomen. De jongen hielp me naar mijn kamer en deed mijn deur open om mij vervolgens op het bed te deponeren. Ik wilde hem nog een fooitje geven, maar dat hoefde allemaal niet.

Ik vroeg nog naar Linda in het Engels, en in gebrekkig Engels antwoordde hij terug dat daar wel voor gezorgd werd. Ja net zoals vanmiddag zeker, floepte ik er uit. De jongen schok wat en gebaarde dat hij me niet verstond. Ja dat zal best dacht ik. Vaag hoorde ik de deur nog dicht vallen en als een blok ben ik in slaap gevallen. De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker met een koppijn van hier tot Tokio. Ik zag dat Linda met haar kleren nog aan naast me op het bed liggen.

Ik ben naar het toilet gegaan en wat aspirines ingenomen tegen de koppijn. Terwijl ik terug de kamer in loop zie ik dat Linda haar jurk binnenste buiten zit. Ik weet zeker dat dit gisteravond tijdens de wandeling niet het geval was. Er moet dus gisteravond wat in de bar gebeurd zijn. Ik laat Linda slapen en loop naar het restaurant voor mijn ontbijt en een krantje. Ik loop weer een van de jongens tegen het lijf en het lijkt wel of deze met een boog om me heen probeert te lopen. Maar als hij merkt dat ik hem zie, komt hij op mij af en geeft me twijfelend een hand.

Ik loop weer verder en ga aan tafel zitten. Na mijn ontbijt gegeten te hebben lees ik mijn krant en na een kleine ander half uur loop ik terug naar mijn kamer. Linda is ondertussen ook wakker geworden en staat onder de douche. Als ze onder de douche vandaan komt geeft ze me een zoen en vraagt of we zo weer naar het strand gaan.

Prima zeg ik tegen haar en vraag hoe haar avond geweest is Maar verder zei ze niets. We pakten onze spullen en liepen weer rustig richting het strand. We namen weer plaats op hetzelfde plekje als die dag er voor en genoten van de zon en het uitzicht. Ik zie dat Linda met haar gsm bezig is en vraagt wat ze aan het doen is Of ze nu echt mail aan het checken was of niet, maar het was wel heel toevallig dat nog geen 15 minuten later het groepje mannen en jongens van gister weer aan kwamen lopen.

Dit keer geen 6, maar 5 Ik zag weer de twee mannen van onze eerste rit naar het hotel en de drie jongens van gister aan de bar.

Ze kwamen lachend naar ons toe en gingen vlak naast ons zitten. Linda was weer helemaal in haar nopjes en genoot van al die heerlijke lichamen om haar heen. We gingen lang uit op onze stoel liggen en in het Engels probeerden we een conversatie met die gasten te beginnen. Het was erg gezellig en hoe meer je Engels gaat lullen des te makkelijker wordt het op een gegeven ogenblik. Na een tijdje merkte we dat de zon achter de rotsen vandaan kwam en dat we binnen de kortste keren vol in de brandende zon zouden belanden.

Een van de mannen stelde voor om aan de andere kant van de rotsen te gaan zitten. Dat gedeelte kende ik wel ja, daar waren ze de vorige keer ook. Het gedeelte waar ze je alleen met een zoektocht zouden vinden. Maar Linda zei dat ze eerst nog even een kleurtje wilden krijgen en als het echt niet meer uit te houden was zou ze naar de andere kant gaan. Prima zei een van de mannen, maar je moet wel opletten met die zon, voor je het weet verbrand je levend.

Geen probleem zei Linda, ik heb zonnebrandolie meegenomen, dus het moet goed komen. Ze pakte het flesje en smeerde haar buik en benen in, vervolgens deed ze haar gezicht en haar decolleté. Ze draaide zich op haar buik en vroeg of haar rug even gedaan kon worden. Helaas zei ze er geen naam bij, want voor ik kon opstaan of antwoord kon geven pakte een van de jongens het flesje van de grond. Linda keek mij aan en knikte zoiets van, het is wel goed.

Hij liet een klein beetje op haar benen druipen en begon haar benen in te smeren. Eerst de een en even later de ander. Zijn handen sloegen geen plekje over en ik zag zijn handen regelmatig de binnenkant van Linda's bovenbenen doen. Hij schoof een stukje op en begon met haar onder rug, ook hier schoten zijn vinger toppen regelmatig onder het randje van haar bikini door. Linda vond het blijkbaar geen probleem, en ik zat stil te genieten hoe een knul van 17 mijn vrouw aan het opgeilen was.

Hij ging weer wat hoger en smeerde nu haar schouders en schouderbladen in. Alleen het middelste gedeelte bij de sluiting van haar bikini topje moest nu nog gedaan worden. In het Turks werd er wat tegen hem gezegd en de groep begon te lachen. Hij zei ook iets in het Turks terug en zei toen tegen Linda in het Engels of ze het erg vond dat hij de sluiting van haar topje even los maakte zodat hij beter kon smeren.

Linda knikte ja en met trillende handen zag ik hem de sluiting los maken. De twee losse bandjes vielen naast lichaam en de jongen begon met wat olie op haar rug te doen. Hij smeerde het over haar lichaam en toen ik dacht dat hij nu wel klaar was, spoot hij er nog meer op.

Alleen dit keer wel erg veel zodat het langs Linda's lichaam droop. Hij zei gelijk zoiets van sorry, te veel olie en begon gelijk het overtollige olie in haar lichaam te smeren. Hierdoor ging hij regelmatig met zijn vingers langs de zijkant van Linda's borsten. Omdat Linda op haar buik lag werden haar borsten naar de zijkant geperst. Hierdoor kon deze jongen een groot gedeelte van haar borst zien en aanraken. Ook de groep mannen was dit niet ontgaan en keken elkaar lachend aan als de jongen er weer met zijn handen over heen ging.

Klaar zei hij tegen Linda en stond op om terug naar de groep te lopen. Het insmeren van Linda had hem blijkbaar ook opgewonden, want ik zag dat ik niet de enige was met een paal in zijn broek.

Ik zag een aardige bobbel in zijn zwembroek zitten. We lagen zo ongeveer een uur in de zon tot het niet meer uit te houden was. Linda stelde voor om in de schaduw achter de rots te gaan zitten. Prima werd er gezegd en ik vond het ook prima. Ik ging van mijn stoel af en pakte mijn spullen. Ook Linda kwam omhoog en was blijkbaar vergeten dat de sluiting van haar topje nog los zat. Terwijl Linda uit de stoel omhoog komt zie ik twee heerlijke blote borsten te voorschijn komen. Uiteraard was ik niet de enige, want iedereen zat haar met open ogen naar te kijken.

Linda voelt dat het niet goed zit en draait zich gauw naar mij toe en maakt haar bandje weer vast. Kut zegt ze, ja zeg ik tegen haar, is nu al gebeurd.

We pakken onze spullen en klimmen over wat lage rotsen om aan de andere kant te komen, de rest komt achter ons aan en we gaan in de schaduw zitten. Heerlijk uit het zicht, schaduw en een verkoelend windje. Door de hitte en de daaropvolgende dorst zijn we aardig snel door onze watervoorraad heen.

Als ik het laatste flesje open draai vertel ik tegen Linda dat dit de laatste fles is. En stel ik voor dat ik de flessen even gaat vullen bij het hotel. Linda antwoord dat zei dat wel even ging doen want dan kon ze even haar benen strekken. Prima zei ik, terwijl Linda de lege flessen bij elkaar raapt stelt een van de mannen voor dat hij wel even met haar mee loopt zodat hij ook zijn flessen kan vullen.

Zo gezegd zo gedaan en na Linda over te rotsen te helpen klimmen lopen ze naar het hotel. De rest van de groep praat en lacht nog wat in het Turks om vervolgens weer met mij het gesprek aan te gaan. Zoals verwacht gaat het gesprek van niets naar Linda.

Dat ik blij moet zijn met zo een mooie vrouw en als er gevraagd wordt hoe oud ze is en ik vertel dat ze 40 is en twee kinderen heeft, is het even stil. Dat hadden ze niet verwacht.

Ze gaven haar een jaar of Ook vroegen ze mij naar mijn seksleven en of ik nog wel presteerden in bed. Ik zei dat ze dat maar aan Linda moesten vragen, maar dat ik geen klagen had met Linda. Ik begon op mijn horloge te kijken en had Linda toch al lang terug verwacht. Ik wachtte nog even 10 minuten en net toen ik op het punt stond om haar te gaan zoeken hoorde ik haar stem. De man komt als eerste over de rotsen klimmen met 2 tassen met water en als ik vraag waar Linda is zegt hij dat die de zee in gelopen is om even af te koelen.

Het lopen naar en terug van het Hotel heeft haar aardig laten zweten. Ik kijk over de rotsen heen en zie haar inderdaad het water in lopen en een duik nemen.

De man zet de tassen met water neer en begint in het Turks met de anderen te praten. Er wordt wat gelachen en naar Linda gekeken als die via het water weer onze gedeelte op komt lopen.

Linda heeft een knal rood hoofd en gaat naast me in haar stoel zitten. Zo dat was een lange rit zeg ik voor de grap tegen haar.

Ja antwoord ze, de brug stond open en kijkt stiekem naar de man die zijn glimlach niet kan verbergen. Ik pak een fles water en schenk er verder geen aandacht meer aan. De man die met Linda mee was gelopen gaat weer bij zijn vrienden zitten en begint een verhaal in het Turks. Waar het over ging weet ik niet, maar dat het over seks ging wist ik wel. Ik zag bij de meeste mannen dat er iets in hun zwembroek aan het groeien was.

En dat het met Linda te maken moest hebben, want ik zag hun steeds naar Linda kijken. Water was niet het enige wat er gehaald was, want ik zie nu ook flessen sterke drank uit de tas komen.

De dop wordt er af gedraaid en de fles gaat gewoon van mond naar mond. Als iedereen van het groepje een slok genomen heeft wordt de fles aan Linda overhandigd. Linda twijfelt om een slok te nemen, maar als de mannen grapjes beginnen te maken besluit ze om een slok te nemen. Ik zie haar even verstijven en het goedje door slikken.

Ze geeft de fles aan mij en ook ik neem een slok Maar ik liet me niet kennen en slikte het door. Zo ging de fles weer naar de volgende en binnen de kortste keren was de fles leeg.

Van Linda weet ik dat ze van drank hele gekke dingen kan doen en mijn gezonde verstand zei ook tegen mij dat ik er maar beter voor kon zorgen dat Linda niet te veel zou nemen anders zou ik daar nog een zware avond aan hebben.

Maar aan de andere kant leek het me wel spannend om te zien hoe het allemaal zou aflopen. Het leken mij niet de lui die me hier zouden beroven en vast gebonden zouden achter laten. De tweede fles kwam uit de tas en ook deze werd door gegeven. Hun dronken het weg alsof het water was terwijl ik het alcohol voelde stijgen in mijn lichaam.

Ook Linda bleek er last van te hebben, want die kreeg aardige kleuren op haar wangen en kwam soms heel moeilijk uit haar woorden. Toen ze ook op wilden staan om haar telefoon te pakken omdat ze dacht dat ze een sms kreeg, zakte ze door haar benen en viel op haar knieën op de grond. Onder luid gelach werd ze door twee van de jongens geholpen en zeiden ze tegen haar dat ze beter met haar kont op het zand kon gaan zitten.

Linda deed dit en de twee jongens kwamen naast haar zitten. Elk aan een kant van haar. De man met wie ze eerder die dag water is gaan halen, pakt zijn tas en zegt dat hij nog wat moet doen in het hotel en wenst ons nog een fijne avond.

Ik wil opstaan om hem een hand te geven, maar voel dat ik daar de kracht niet meer voor heb. Hij ziet dit en zegt dat ik maar beter kan blijven zitten en vertrekt uit mijn zicht.

Als de tweede fles meester gemaakt is, komt fles nummer 3 uit de tas. Ook deze gaat rond en valt het mij eigenlijk voor het eerst op dat als hun een slok nemen er betrekkelijk minder uit is dan als wij een slok nemen. Linda heeft het niet door en neemt steeds een grotere slok.

Als ook fles 3 voor meer dan de helft leeg is, waar Linda vrijwel het grootste gedeelte van op heeft begint het donker te worden. Waar ze het vandaan halen weet ik niet, maar plots ligt er een stapel hout en wordt er een kampvuurtje gemaakt.

Ik zie dekens te voorschijn komen en rond het kampvuur gelegd. Linda wordt naar een van de dekens begeleid en langzaam neer gelegd. Echt recht op zitten kan ze niet meer en ze valt lachend op een van de jongens. Deze legt haar hoofd voorzichtig op zijn benen en streelt haar lange haren.

Nu weet ik dat mijn vrouw van twee dingen erg geil kan worden, en dit was er een van. Haar borsten zijn nummer twee.

Dus zonder dat hij het wist zat hij daar mijn dronken vrouw op te geilen. De andere jongen ging er ook bij zitten en legde de benen van mijn vrouw op zijn schoot en zei tegen haar of dit niet beter voor haar was. Mijn vrouw knikte en genoot van de strelingen door haar lange haren.

Er wordt weer over van alles gepraat, het meeste versta ik niet en ik heb het gevoel dat ik af en toe weg val. Net of ik steeds in slaap val. Op een gegeven moment luister ik ook naar hun met mijn ogen dicht en schrik ik als ik een hout blok hard begint te knetteren.

Ik kijk even verdwaasd om me heen en realiseer me weer waar ik ben. Maar tot mijn verbazing ben ik alleen. Ik zie alleen het kampvuur en verder niemand.

Ik sta op en loop wankelend richting de rots. Net op het moment dat ik wil gaan roepen zie ik wat schimmen in de verte lopen. Ik hoor aan het gelach dat Linda er een van is en besluit ook die kant op te gaan. Ik zie ze achter een andere rots verdwijnen en loop ook rustig die kant op. Als ik eindelijk bij de rots aan kom zie ik dat er een grot is. In de verte zie ik ook dat daar een kampvuur is aangestoken en loop er voorzichtig heen.

Ik zie dat Linda door twee jongens wordt ondersteund tijdens het lopen en dat de derde jongen er achter aan loopt met de stapel dekens.

Voorop loopt een van de mannen en als hij bij het vuur aan komt zie ik dat daar nog een man staat. Het is de man die eerder was weg gegaan omdat hij nog iets moest doen. Ondanks de drank in mijn lichaam wist ik maar al te goed dat dit allemaal met voorbedachten rade gedaan was. De jongen spreidt de dekens uit in het zand en Linda wordt er naar toe begeleidt.

Ik sluip zo dicht mogelijk naar hun toe tot ik mij achter een rots kan verschuilen. Via een kier heb ik zicht op het hele groepje. Ik zie de fles drank weer rond gaan en zie nu inderdaad dat de fles meer aan de mond van Linda gezet wordt dan dat deze eerlijk rond gaat. Ze zaten daar gewoon Linda dronken te voeren. Een van de jongens pakt zijn gsm uit zijn zak en zet ondertussen een muziekje op.

Terwijl de muziek uit de gsm komt gaat een van de mannen achter Linda zitten en masseert haar nek. Linda wijst het niet af en zet de fles nog een keer aan haar mond om deze weer door te geven. De man pakt het flesje zonnebrandolie uit de tas en begint zijn handen er mee in te smeren om vervolgens weer Linda's nek en schouders te masseren.

Linda geniet van zijn massage en laat haar hoofd achterover in haar nek hangen. Heerlijk zegt ze tegen hem, en sluit haar ogen. Ondertussen roept een van de jongens dat hij wel haar benen kan insmeren. Voor Linda iets kan zeggen ligt er al een scheut olie op haar benen en begint de jongen het in te wrijven.

Hij begint bij haar voeten, maar gaat langzaam door naar boven. Ook de man die haar schouders aan het masseren is verlegt zijn werkplek naar haar sleutelbeen en komt zo akelig dicht bij de bovenkant van Linda's borsten. Weer pakt hij de olie en spuit het dit keer op haar schouders. Bewust doet hij heel veel zodat ik het aan de voorkant er af zie lopen. Het flesje olie wordt snel weer doorgegeven aan de andere jongen.

De man begint weer met haar nek en sleutelbeen, maar langzaam zie ik zijn handen de bovenkant van Linda's topje raken. Zijn handen gaan weer terug naar haar schouders en als ze weer naar beneden zakken zie ik dat hij met zijn vinger toppen onder haar topje gaat.

Hij laat zijn handen even rusten daar en gaat vervolgens weer terug naar haar schouders. Ik zie zijn handen de bovenste bandjes van haar topje pakken en laat deze vervolgens langzaam over haar armen zakken. Weer gaan zijn handen terug naar haar topje en dit keer gaan zijn vingers nog verder haar topje in.

Als Linda ook hier geen reactie op geeft pakt hij een voor een haar arm om zo de bovenste bandjes van haar topje onder haar armen te doen. Hij gaat weer terug naar haar schouders en laat zijn handen weer langzaam zakken.

Alleen dit maal stopt hij niet bij de bovenkant van haar topje. Terwijl hij met zijn vingers haar topje in gaat schuift hij tegelijkertijd met zijn andere vingers haar topje naar beneden zodat deze onder haar borsten komt te zitten. Hij pakt in elke hand een borst en begint er langzaam over te wrijven. Ik zie haar tepels hard worden en weet dat er nu voor Linda geen houden meer aan is. De jongen die Linda's benen aan het doen was is ondertussen bij haar boven benen aangekomen en laat zijn hand steeds verder tussen Linda's benen gaan.

Veel moeite hoeft hij niet te doen, want elke keer als zijn hand tussen Linda's benen gaat zie ik dat ze deze steeds een stukje verder open doet. Ook deze jongen gebruikt de techniek van de andere man en gaat voorzichtig met zijn vingertoppen via de zijkant Linda's broekje in. Ook hij doet dit spelenderwijs en gaat hij steeds een stukje verder richting haar schaamstreek.

Linda zit nog steeds met haar ogen dicht en geniet van de masserende handen op haar lichaam. Regelmatig ontsnapt er ook een licht kreun uit haar mond zodat de jongen en de man steeds meer durven.

Ik kijk even wat de andere aan het doen zijn en zie dat de twee jongens aan het genieten zijn van dit schouwspel. De andere man zie ik verder in de grot staan met een gsm in zijn hand en aan zijn houding te zien is hij alles aan het filmen. Die moet ik straks zien te bemachtigen bedacht ik mij.

Mijn aandacht wordt weer naar Linda getrokken als ik haar bikini topje op de grond zie vallen. Linda wordt onder begeleiding helemaal plat op de grond gelegd en de man gaat weer verder met haar borsten te strelen. De jongen ziet nu ook zijn kans en ik zie hem met zijn handen de zijkant van haar bikini broekje pakken. Langzaam trekt hij deze voorzichtig naar beneden Haar broekje wordt vakkundig uitgedaan zodat ze nu compleet naakt is. De jongen pakt met een hand haar knie beet en duwt deze een beetje naar buiten.

Met zijn andere hand zie ik hem richting haar schaamstreek gaan en als ik Linda's lichaam even zie verstijven weet ik dat hij met een vinger bij haar naar binnen gaat. Niet veel later zie ik inderdaad aan de bewegingen van zijn hand dat hij Linda aan het vingeren is.

Als het de bewegingen niet waren geweest waar ik het aan kon zien, dat was het nu wel de bekende sop geluiden van haar klets natte kut die ik te horen kreeg. De man die met haar borsten bezig was begint nu met Linda te zoenen en ik zie dat ze deze niet onbeantwoord laat. Ik zie hun tongen in elkaars mond verdwijnen terwijl hij met zijn vingers over Linda's tepels gaat. Ook de jongen kruipt omhoog tussen de benen van Linda en ik zie zijn gezicht in Linda's kruis verdwijnen.

Linda geeft een luide kreun als de jongen haar begint te beffen. Bij Linda gaan nu alle remmen los, haar benen gaan wijdbeens uit elkaar en met haar ene hand drukt ze op het hoofd van de jongen die haar aan het beffen is terwijl ze met haar andere hand de hand pakt van de man die op haar tepel rust. Ik zie hoe de jongen haar geschoren kut aan het likken is en ondertussen met een vinger in en uit haar beweegt. Zijn bewegingen gaan steeds sneller als hij merkt dat Linda onder hem begint te kronkelen.

Ondanks zijn circa 16 a 17 jaar is hij een echte prof, zo snel heb ik Linda nooit zien klaar komen en deze jonge knul was toch op weg om een record te vestigen. Het gekreun van Linda komt boven de muziek uit en geeft nog eens iets extra's als deze door de grot heen galmt. Haar lichaam spant zich aan en Linda komt heftig schokkend klaar. De jongen kruipt over haar heen en krijgt een heerlijke tongzoen als bedankje.

De man begint ondertussen aan Linda's tepels te likken en aangezien dit een van haar gevoeligste plekjes is zie ik haar weer genieten. De jongen gaat wat naar achter en gaat op zijn hurken tussen Linda's knieën zitten. Ik zie hem zijn boxer naar beneden doen en een stijve paal te voorschijn komen.

Zijn eikel glimt van het voorvocht en langzaam buigt hij over Linda heen. Aangezien ik gesteriliseerd ben gebruikt Linda geen pil. Dus ik had eigenlijk wel verwacht dat deze knapen condooms zouden gebruiken. Maar zoals het er nu naar uitzag deed deze het zonder. Linda was denk ik zo dronken dat ze het niet besefte, maar deze jongen stond op het punt om onbeschermd bij haar naar binnen te gaan.

En wat ik al vreesde gebeurde ook. De jongen pakt met een hand de stam van zijn lul beet en brengt deze in positie. Hij laat zijn eikel nog even door haar natte schaamlippen gaan en duwt dan zijn eikel naar binnen. Ik zie haar schaamlippen open gaan en langzaam duwt hij zijn lul in Linda. Hij laat zijn heupen op die van Linda rusten en begint haar te neuken.

Eerst kleine stootjes en als hij zijn tempo gevonden heeft begint hij haar met lange halen te neuken. Linda's borsten schudden met elke stoot in haar lichaam. De man die met haar borsten bezig was is heeft nu ook zijn boxer uitgedaan en gaat naast Linda's hoofd zitten. Voordat hij zelf kan bedenken wat hij zou gaan doen zie ik Linda's hand om zijn lul gaan en begint ze aan zijn stijve lul te trekken.

De jongen begint nog sneller in Linda te stoten en zo ervaren als hij kon beffen zo onervaren was hij met neuken. Want ik denk dat hij nog geen twee minuten bezig was of je kon al aan hem zien dat hij ging klaar komen.

Linda merkte dit blijkbaar ook en zei tegen hem dat hij niet in haar kon klaarkomen omdat ze niet aan de pil was. De jongen knikte dat hij het begreep en ging verder.

Nog geen 20 seconden later zie ik hoe hij zijn lichaam aanspant. Ook Linda voelt dit en komt met haar boven lichaam zover omhoog dat ze kan zien hoe zijn lul in en uit haar gaat. De jongen verkrampt en of hij nu op tijd was of niet, maar terwijl hij zijn lul uit Linda trekt vliegen de klodders sperma in het rond.

Een laatste dikke straal komt op de buik van Linda. Deze jongen had niet veel sperma, of was toch niet op tijd met zijn lul uit Linda te trekken zodat er het een en ander in Linda gespoten was. Ik had zo een idee dat het de laatste optie zou zijn.

En ik kan het gezien zijn leeftijd niet kwalijk nemen. Hoe vaak krijg je de kans om een vrouw van 40 zo te neuken. Omdat Linda nu half omhoog zat maakte de man daar dankbaar gebruik van. Hij bewoog zijn lul naar Linda's gezicht en deze aarzelde geen ogenblik. Ze deed haar mond open en nam zijn eikel in haar mond. Terwijl ze hem pijpte kwam een van de andere jongens ook haar kant op en plaatse ook zijn eikel tegen Linda's mond.

Linda ging wat rechter zitten en begon de mannen afwisselend te pijpen en af te trekken. De man met de gsm kwam wat dichter bij en je zag duidelijk dat hij inderdaad alles aan het filmen was. Hij filmde hoe ze de twee aan het pijpen was en ook werd het sperma op haar lichaam op film vastgelegd. Linda deed haar uiterste best en het duurde ook niet heel erg lang of de jonge knul begon zenuwachtig te puffen. Linda met al haar ervaring wist wat er zat aan te komen, en liet de man even voor wat het was.

Ze trok hem nog wel af, maar haar pijp kunsten waren nu op de jonge knul gevestigd. De jongen hield het niet meer en ik zie hem al zijn spieren aanspannen Maar toen Linda nog steeds met haar mond om zijn eikel zat terwijl hij zijn billen aan het aanspannen was wist ik dat ze de volle laag zou krijgen. Ik hoor de jongen kreunen en zie hem schokkend klaar komen in Linda haar mond.

Linda neemt alles dankbaar in ontvangst en slikt alles weg. Ze likt de laatste druppels nog weg die uit zijn eikel ontsnappen en gooit zich weer vol overgave op de andere lul.

Lange slierten voorvocht hangen aan zijn eikel, maar dat boeit Linda allemaal niet meer, ze neemt zijn natte eikel in haar mond en laat hem bijna tot achter in haar keel glijden.

De man geniet er zichtbaar van en pakt met beide handen Linda's hoofd vast en begint neuk bewegingen te maken in haar mond. Linda laat het toe en geeft hem zijn plezier. Ik zie een hand van Linda tussen haar benen verdwijnen en zie hoe ze aan haar schaamlippen voelt.

Net of ze ook een vermoedden had dat de jongen toch niet op tijd was om zijn lul uit Linda te halen. Ik zie haar wat vocht tussen haar schaamlippen vandaan halen en deze tussen haar vingers wrijven.

Vervolgens zie ik haar hand weer terug gaan en is ze zich net zo als de vorige keer in het hotel aan het vingeren. De man die met de gsm aan het filmen was geeft deze aan een van de jongens die al geweest is en trekt nu ook zijn kleren uit. Nakend loopt hij op Linda af en begint aan haar tepels te likken. De andere man haalt zijn lul uit de mond van Linda en gebaard haar dat ze op handen en knieën moet gaan zitten.

Linda doet dit en de man neemt achter haar plaats. Hij komt langzaam dichter bij en zonder enige moeite glijdt zijn lul bij Linda naar binnen. De andere man gaat intussen voor haar zitten en zonder iets te zeggen begint Linda ook deze vreemde lul te pijpen. Linda is blijkbaar iemand die het goed kan, want ook deze man geeft een goedkeurende blik als Linda zijn eikel door haar mond laat glijden. De ander is Linda op zijn hondjes aan het neuken en vooral nu zie je hoe haar borsten onder haar lichaam bengelen.

Wat heeft mijn Linda toch een paar prachtige tieten. Hij begint wat wilder in haar te stoten en Linda probeert zijn stoten op te vangen door met haar kont mee te bewegen. Als hij zijn lul uit Linda beweegt zie ik dat zijn lul glimt van de nattigheid. Linda begint nu harder met haar kont tegen de man aan te beuken en ik zie aan haar houding dat ze weer gaat klaar komen.

Ook de man merkt het, en neukt haar zo hard dat het geklets tegen haar billen door de hele grom galmt. Linda houdt het niet meer en komt luid kreunend klaar. Gelukkig voor iedereen zat er nog een lul in haar mond anders hadden ze het denk ik in het hotel zelfs gehoord.

De man gaat onverhinderd door en vraagt voor mij gelukkig in het Engels of de andere man wil ruilen van plek zodat hij ook Linda kan neuken. Nee hoor ik hem lachend antwoorden, ik heb haar vanmiddag al op weg naar het hotel gehad. Ik heb nu genoeg aan dit mondje zegt hij. Ja dacht ik, dat zal niet zo wezen en verklaard ook weer waarom ze zo lang weg waren geweest.

Is dat zo vraagt de man aan Linda, heb jij al een piemel gehad vanmiddag. Linda knikt bevestigend en pijpt rustig door. Alsof ze met een lolly bezig is pijpt ze ook deze man naar een aankomend hoogte punt. De man haalt zijn lul uit Linda's mond en begint zich zelf af te trekken.

Linda blijft er met open mond naar kijken terwijl de andere man haar nog steeds aan het neuken is. Af en toe neemt ze hem weer even in haar mond of gaat ze met haar tong langs zijn eikel. De man die zich aan het aftrekken is pakt Linda bij haar kin en richt zijn eikel op haar mond.

Linda begrijpt wat hij wil en doet haar mond open. De man geeft nog een paar laatste rukken aan zijn lul en ik zie hoe zijn sperma uit zijn lul geschoten wordt rechtstreeks in de openstaande mond van Linda.

Linda sluit haar mond en ik zie haar alles weg slikken, als ze haar mond weer open doet om de laatste druppels in ontvangst te nemen zie ik inderdaad dat haar mondje leeg is. De man staat op en neemt de gsm weer over van de andere jongen. De man achter haar is nog steeds bezig en Linda besluit om hem te helpen. Ze laat zich voorover zakken zodat ze niet meer op haar handen steunt maar met de schouders op de grond.

Zodoende komt ook haar kont een stuk omhoog en kan de man nog dieper in Linda stoten. Ook deze begint kramp in zijn ballen te krijgen en zegt tegen Linda dat hij bijna klaar komt. Linda herhaald weer het verhaal van de eerste keer en zegt dat het niet in haar mag. Deze man luistert blijkbaar beter dan de jongen ,want als hij voelt dat hij klaar komt haalt hij zijn glimmende lul uit Linda en komt hij over haar billen klaar. Een dikke straal spuit zo ver dat het op haar rug komt en zo haar lange haren in loopt.

Linda draait zich om en neemt zijn lul nog even in haar mond om de laatste restjes er af te likken. De man geniet hier nog even van en vraagt aan Linda of het smaakt. Heerlijk antwoord ze als ze de half slappe lul uit haar mond laat glijden.

.
Shemale aangeboden sexdate voor geld

  • Regio neuken gratis sexdate den haag
  • PIK AFBINDEN EROTISCHE MASSAGE HEERLEN
  • Ik nam hem in mijn armen en probeerde hem te troosten.
Tieten spuiten melk thuisontvangst drenthe


Linda had ondertussen de grootste pret met het groepje. Ik zag haar uit het water omhoog komen op de schouders van een van de jongens.

Ook de andere maakten koppels en zo was het de bedoeling om elkaar te proberen om te gooien. Linda leek wel 18, zoveel pret en lol had ze met deze jongens.

Na de zoveelste keer kopje onder gegaan te zijn stopten ze met het spel. Ik zag dat Linda het erg naar haar zin had, en de mannen zorgden er ook wel voor dat Linda het prima naar haar zin had. Welke vrouw wil dat nu niet Ik geniet ondertussen van de koele wind en zak in gedachten weg. Hoelang ik weg ben geweest weet ik niet, maar ik word wakker van een wat oudere man die met zijn hond een paar meter van mij vandaan gaat zitten.

Blijkbaar ook de koelte aan het opzoeken. Hij groet me in het Duits en ik groet hem terug. Ondertussen zoek ik waar Linda is, maar zie haar niet meer in het water. Ik weet dat ze toch ergens moeten zijn, want haar spullen liggen nog hier en ook de spullen van de mannen zie ik verderop in het zand liggen.

Ik sta op en loop wat in het rond. Als ik dichter bij de rotsen kom hoor ik gepraat. Ik herken de stem van Linda en probeer te zien waar het vandaan kom. Als ik op wat rotsen klim zie ik dat ze in het water achter de rotsen zijn. Als je niet zou weten dat deze plek er was zou je het nooit vinden. Helemaal uit het zicht van iedereen zie ik Linda tot haar nek in het water staan.

Het groepje staat in een kring om haar heen en ik zie dat ze nog steeds de grootste lol hebben. Wat ze aan het doen zijn en waarom zo afgelegen is de vraag die ik me stel. Ik wil haar roepen tot ik een van de mannen achter haar zie gaan staan. Het is de chauffeur van het busje dat ons naar het hotel gebracht heeft. Ik wacht nog even af van wat er gaat gebeuren.

Hij gaat achter Linda staan en ik zie dat Linda haar handen boven water uit steekt. De man achter haar komt dicht tegen haar aan staan en ik kan me alleen maar voorstellen wat hij aan het doen is.

Na ongeveer een minuut gaat hij achter haar vandaan en zie ik de volgende zijn plaats innemen. Weer doet Linda haar handen omhoog en hetzelfde als daar voor gebeurt weer. Alleen dit keer heb ik meer geluk. Omdat er waarschijnlijk een boot langs gevaren was komen er onverwachts golven hun kant op. Hierdoor zie ik hoe een golf Linda omhoog tilt zodat ze een stuk uit het water komt.

Ik zie nu hoe de sluiting van haar bikini los is zodat deze alleen aan de bovenzijde nog vast zit. Als ze tot haar nek in het water staat kan je dus niet zien dat de onderkant gewoon los zit.

Alleen was er geen rekening gehouden met de golf. Ik zie hoe een paar handen haar borsten onder haar topje vast houden. Als de golf weg is staat ze weer tot haar nek in het water en is de volgende aan de beurt. Zo komen ze alle 6 aan de beurt, ook de jongens krijgen zo hun beurt. Ik zie dat ze aanstalten maken om mijn kant op te komen dus maak me uit de voeten en ga weer op mijn plek zitten.

Ik doe net of ik nog lig te dag dromen als ik ze in mijn ooghoek voor bij de rotsen zie komen. Ze lopen met zijn allen het strand op en ik zie Linda afscheid nemen van de groep en mijn kant op komen lopen.

Ik zie aardige bobbels bij de mannen in hun zwembroek en als ik de stijve tepels van Linda zie begrijp ik maar donders goed dat ik het niet gedroomd heb. Linda vraagt aan mij of ik wakker ben en begint zich af te drogen. Ja net, zei ik. Zullen we naar het hotel terug gaan zegt ze? Ik knik ja, en we pakken onze spullen en lopen naar het hotel. Daar aangekomen lopen we onze kamer binnen en zet ik de spullen in de kamer.

Voor ik me om kan draaien duwt Linda me op het bed en trekt mijn zwembroek uit. Ik ben geil zegt ze. Ze komt tussen mijn benen zitten en begint langzaam aan mijn lul te trekken. Linda is normaal gesproken niet iemand die graag pijpt, maar voor ik er erg in heb voel ik haar lippen om mijn eikel heen.

Langzaam begint ze aan mijn lul te zuigen terwijl ze me aftrekt. Linda weet dat ik het nooit zo lang vol hou en als ik langzaam begin te kreunen weet ze dat ik niet veel meer nodig heb. Linda stopt en kruipt langzaam over mij heen. Ik begin haar te zoenen en voel haar harde tepels door haar topje heen tegen mijn borst aan prikken.

Ik voel hoe Linda mijn lul pakt en deze langs haar bikini broekje naar binnen laat glijden. Linda begint mij langzaam te bereiden en ondertussen maak ik haar topje los. Zachtjes neukt ze mij, na een paar minuten draait ze zich om en komt ze met haar rug naar mij toe op mijn zitten.

Ook nu neemt zij de regie en bepaald ze het tempo. Ik geniet van haar en kijk naar haar mooie bruine haren die nu voor haar gezicht hangen.

Nu haar haren voor haar gezicht zitten zie ik een enorme zuigzoen in haar nek. Ik besluit om haar pret niet te bederven en zeg er niets over. Linda heeft een heerlijk tempo te pakken en als ik zie hoe mijn lul in haar natte vagina heen en weer gaat hou ik het niet meer.

Ik voel mijn ballen samen persen en met een paar diepe kreunen leeg ik mijn zaad in Linda. Linda laat zich naast mij op het bed rollen en voor het eerst in mijn leven zie ik hoe Linda zichzelf gaat vingeren. Zonder schaamte door mijn aanwezigheid zie ik hoe ze met twee handen haar eigen aan het bevredigen is.

Terwijl mijn zaad uit haar lichaam loopt vingert Linda zich naar een orgasme toe. Wat een geil gezicht was dat. We zijn daarna lekker onder de douche gegaan en zijn heerlijk op bed gaan liggen. Later die avond hebben we de omgeving een beetje verkend, en ik moet zeggen dat het een erg mooi land is. Toen we na een paar uur wandelen weer bij het hotel terug kwamen zijn we nog wat gaan drinken aan de bar. Achter de bar stond een van de jongens die we vanmiddag op het strand zagen, en even verder op zag ik er nog twee staan.

Die andere twee hielden zich bezig met de bediening. De jongen achter de bar kwam naar ons toe en begroetten mij met een hand. Linda op haar beurt kreeg 3 zoenen van hem.

Hij vroeg wat we wilden drinken en na hem antwoord te hebben gegeven schonk hij een drankje voor ons in. Even later kwamen de andere 2 jongens ook bij ons staan en deze gaven Linda ook drie zoenen en mij een hand. Zo bleven we een tijdje aan de bar hangen en zodra onze glazen leeg waren werden deze snel weer gevuld. Ik voelde hem al aardig komen en weet dat Linda er beter tegen kan dan ik.

Dus tegen de tijd dat het bij mij wazig begon te worden beginnen ze bij Linda pas te smaken. Op een geven moment was ik het echt zat en wilde naar mijn kamer, maar ik kreeg Linda niet zo ver om ook mee te gaan.

Nog even smeekte ze me, het wordt net gezellig. En met gezellig bedoelde ze natuurlijk dat het hele groepje van vanmiddag nu compleet aanwezig was aan de bar en Linda weer vol op zat te genieten van de aandacht. Normaal blijf ik wel hangen, maar ik voelde me echt niet goed worden. Een van de jongens stelde voor om mij maar alvast naar mijn kamer te brengen. Ik vond het prima, want ik dacht als ik hier nog langer blijf dan kots ik alles onder.

Linda zou haar drankje leeg maken en achter me aankomen. De jongen hielp me naar mijn kamer en deed mijn deur open om mij vervolgens op het bed te deponeren. Ik wilde hem nog een fooitje geven, maar dat hoefde allemaal niet. Ik vroeg nog naar Linda in het Engels, en in gebrekkig Engels antwoordde hij terug dat daar wel voor gezorgd werd. Ja net zoals vanmiddag zeker, floepte ik er uit. De jongen schok wat en gebaarde dat hij me niet verstond. Ja dat zal best dacht ik. Vaag hoorde ik de deur nog dicht vallen en als een blok ben ik in slaap gevallen.

De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker met een koppijn van hier tot Tokio. Ik zag dat Linda met haar kleren nog aan naast me op het bed liggen. Ik ben naar het toilet gegaan en wat aspirines ingenomen tegen de koppijn.

Terwijl ik terug de kamer in loop zie ik dat Linda haar jurk binnenste buiten zit. Ik weet zeker dat dit gisteravond tijdens de wandeling niet het geval was. Er moet dus gisteravond wat in de bar gebeurd zijn. Ik laat Linda slapen en loop naar het restaurant voor mijn ontbijt en een krantje. Ik loop weer een van de jongens tegen het lijf en het lijkt wel of deze met een boog om me heen probeert te lopen. Maar als hij merkt dat ik hem zie, komt hij op mij af en geeft me twijfelend een hand.

Ik loop weer verder en ga aan tafel zitten. Na mijn ontbijt gegeten te hebben lees ik mijn krant en na een kleine ander half uur loop ik terug naar mijn kamer. Linda is ondertussen ook wakker geworden en staat onder de douche. Als ze onder de douche vandaan komt geeft ze me een zoen en vraagt of we zo weer naar het strand gaan.

Prima zeg ik tegen haar en vraag hoe haar avond geweest is Maar verder zei ze niets. We pakten onze spullen en liepen weer rustig richting het strand. We namen weer plaats op hetzelfde plekje als die dag er voor en genoten van de zon en het uitzicht. Ik zie dat Linda met haar gsm bezig is en vraagt wat ze aan het doen is Of ze nu echt mail aan het checken was of niet, maar het was wel heel toevallig dat nog geen 15 minuten later het groepje mannen en jongens van gister weer aan kwamen lopen.

Dit keer geen 6, maar 5 Ik zag weer de twee mannen van onze eerste rit naar het hotel en de drie jongens van gister aan de bar. Ze kwamen lachend naar ons toe en gingen vlak naast ons zitten. Linda was weer helemaal in haar nopjes en genoot van al die heerlijke lichamen om haar heen.

We gingen lang uit op onze stoel liggen en in het Engels probeerden we een conversatie met die gasten te beginnen. Het was erg gezellig en hoe meer je Engels gaat lullen des te makkelijker wordt het op een gegeven ogenblik. Na een tijdje merkte we dat de zon achter de rotsen vandaan kwam en dat we binnen de kortste keren vol in de brandende zon zouden belanden. Een van de mannen stelde voor om aan de andere kant van de rotsen te gaan zitten. Dat gedeelte kende ik wel ja, daar waren ze de vorige keer ook.

Het gedeelte waar ze je alleen met een zoektocht zouden vinden. Maar Linda zei dat ze eerst nog even een kleurtje wilden krijgen en als het echt niet meer uit te houden was zou ze naar de andere kant gaan. Prima zei een van de mannen, maar je moet wel opletten met die zon, voor je het weet verbrand je levend.

Geen probleem zei Linda, ik heb zonnebrandolie meegenomen, dus het moet goed komen. Ze pakte het flesje en smeerde haar buik en benen in, vervolgens deed ze haar gezicht en haar decolleté. Ze draaide zich op haar buik en vroeg of haar rug even gedaan kon worden. Helaas zei ze er geen naam bij, want voor ik kon opstaan of antwoord kon geven pakte een van de jongens het flesje van de grond. Linda keek mij aan en knikte zoiets van, het is wel goed.

Hij liet een klein beetje op haar benen druipen en begon haar benen in te smeren. Eerst de een en even later de ander. Zijn handen sloegen geen plekje over en ik zag zijn handen regelmatig de binnenkant van Linda's bovenbenen doen. Hij schoof een stukje op en begon met haar onder rug, ook hier schoten zijn vinger toppen regelmatig onder het randje van haar bikini door.

Linda vond het blijkbaar geen probleem, en ik zat stil te genieten hoe een knul van 17 mijn vrouw aan het opgeilen was. Hij ging weer wat hoger en smeerde nu haar schouders en schouderbladen in. Alleen het middelste gedeelte bij de sluiting van haar bikini topje moest nu nog gedaan worden.

In het Turks werd er wat tegen hem gezegd en de groep begon te lachen. Hij zei ook iets in het Turks terug en zei toen tegen Linda in het Engels of ze het erg vond dat hij de sluiting van haar topje even los maakte zodat hij beter kon smeren.

Linda knikte ja en met trillende handen zag ik hem de sluiting los maken. De twee losse bandjes vielen naast lichaam en de jongen begon met wat olie op haar rug te doen.

Hij smeerde het over haar lichaam en toen ik dacht dat hij nu wel klaar was, spoot hij er nog meer op. Alleen dit keer wel erg veel zodat het langs Linda's lichaam droop. Hij zei gelijk zoiets van sorry, te veel olie en begon gelijk het overtollige olie in haar lichaam te smeren. Hierdoor ging hij regelmatig met zijn vingers langs de zijkant van Linda's borsten. Omdat Linda op haar buik lag werden haar borsten naar de zijkant geperst.

Hierdoor kon deze jongen een groot gedeelte van haar borst zien en aanraken. Ook de groep mannen was dit niet ontgaan en keken elkaar lachend aan als de jongen er weer met zijn handen over heen ging. Klaar zei hij tegen Linda en stond op om terug naar de groep te lopen.

Het insmeren van Linda had hem blijkbaar ook opgewonden, want ik zag dat ik niet de enige was met een paal in zijn broek. Ik zag een aardige bobbel in zijn zwembroek zitten. We lagen zo ongeveer een uur in de zon tot het niet meer uit te houden was.

Linda stelde voor om in de schaduw achter de rots te gaan zitten. Prima werd er gezegd en ik vond het ook prima. Ik ging van mijn stoel af en pakte mijn spullen. Ook Linda kwam omhoog en was blijkbaar vergeten dat de sluiting van haar topje nog los zat. Terwijl Linda uit de stoel omhoog komt zie ik twee heerlijke blote borsten te voorschijn komen. Uiteraard was ik niet de enige, want iedereen zat haar met open ogen naar te kijken. Linda voelt dat het niet goed zit en draait zich gauw naar mij toe en maakt haar bandje weer vast.

Kut zegt ze, ja zeg ik tegen haar, is nu al gebeurd. We pakken onze spullen en klimmen over wat lage rotsen om aan de andere kant te komen, de rest komt achter ons aan en we gaan in de schaduw zitten. Heerlijk uit het zicht, schaduw en een verkoelend windje. Door de hitte en de daaropvolgende dorst zijn we aardig snel door onze watervoorraad heen. Als ik het laatste flesje open draai vertel ik tegen Linda dat dit de laatste fles is. En stel ik voor dat ik de flessen even gaat vullen bij het hotel.

Linda antwoord dat zei dat wel even ging doen want dan kon ze even haar benen strekken. Prima zei ik, terwijl Linda de lege flessen bij elkaar raapt stelt een van de mannen voor dat hij wel even met haar mee loopt zodat hij ook zijn flessen kan vullen.

Zo gezegd zo gedaan en na Linda over te rotsen te helpen klimmen lopen ze naar het hotel. De rest van de groep praat en lacht nog wat in het Turks om vervolgens weer met mij het gesprek aan te gaan. Zoals verwacht gaat het gesprek van niets naar Linda.

Dat ik blij moet zijn met zo een mooie vrouw en als er gevraagd wordt hoe oud ze is en ik vertel dat ze 40 is en twee kinderen heeft, is het even stil. Dat hadden ze niet verwacht. Ze gaven haar een jaar of Ook vroegen ze mij naar mijn seksleven en of ik nog wel presteerden in bed. Ik zei dat ze dat maar aan Linda moesten vragen, maar dat ik geen klagen had met Linda. Ik begon op mijn horloge te kijken en had Linda toch al lang terug verwacht.

Ik wachtte nog even 10 minuten en net toen ik op het punt stond om haar te gaan zoeken hoorde ik haar stem. De man komt als eerste over de rotsen klimmen met 2 tassen met water en als ik vraag waar Linda is zegt hij dat die de zee in gelopen is om even af te koelen. Het lopen naar en terug van het Hotel heeft haar aardig laten zweten.

Ik kijk over de rotsen heen en zie haar inderdaad het water in lopen en een duik nemen. De man zet de tassen met water neer en begint in het Turks met de anderen te praten.

Er wordt wat gelachen en naar Linda gekeken als die via het water weer onze gedeelte op komt lopen. Linda heeft een knal rood hoofd en gaat naast me in haar stoel zitten.

Zo dat was een lange rit zeg ik voor de grap tegen haar. Ja antwoord ze, de brug stond open en kijkt stiekem naar de man die zijn glimlach niet kan verbergen. Ik pak een fles water en schenk er verder geen aandacht meer aan. De man die met Linda mee was gelopen gaat weer bij zijn vrienden zitten en begint een verhaal in het Turks. Waar het over ging weet ik niet, maar dat het over seks ging wist ik wel. Ik zag bij de meeste mannen dat er iets in hun zwembroek aan het groeien was.

En dat het met Linda te maken moest hebben, want ik zag hun steeds naar Linda kijken. Water was niet het enige wat er gehaald was, want ik zie nu ook flessen sterke drank uit de tas komen. De dop wordt er af gedraaid en de fles gaat gewoon van mond naar mond.

Als iedereen van het groepje een slok genomen heeft wordt de fles aan Linda overhandigd. Linda twijfelt om een slok te nemen, maar als de mannen grapjes beginnen te maken besluit ze om een slok te nemen.

Ik zie haar even verstijven en het goedje door slikken. Ze geeft de fles aan mij en ook ik neem een slok Maar ik liet me niet kennen en slikte het door. Zo ging de fles weer naar de volgende en binnen de kortste keren was de fles leeg.

Van Linda weet ik dat ze van drank hele gekke dingen kan doen en mijn gezonde verstand zei ook tegen mij dat ik er maar beter voor kon zorgen dat Linda niet te veel zou nemen anders zou ik daar nog een zware avond aan hebben. Maar aan de andere kant leek het me wel spannend om te zien hoe het allemaal zou aflopen. Het leken mij niet de lui die me hier zouden beroven en vast gebonden zouden achter laten.

De tweede fles kwam uit de tas en ook deze werd door gegeven. Hun dronken het weg alsof het water was terwijl ik het alcohol voelde stijgen in mijn lichaam. Ook Linda bleek er last van te hebben, want die kreeg aardige kleuren op haar wangen en kwam soms heel moeilijk uit haar woorden. Toen ze ook op wilden staan om haar telefoon te pakken omdat ze dacht dat ze een sms kreeg, zakte ze door haar benen en viel op haar knieën op de grond. Onder luid gelach werd ze door twee van de jongens geholpen en zeiden ze tegen haar dat ze beter met haar kont op het zand kon gaan zitten.

Linda deed dit en de twee jongens kwamen naast haar zitten. Elk aan een kant van haar. De man met wie ze eerder die dag water is gaan halen, pakt zijn tas en zegt dat hij nog wat moet doen in het hotel en wenst ons nog een fijne avond. Ik wil opstaan om hem een hand te geven, maar voel dat ik daar de kracht niet meer voor heb. Hij ziet dit en zegt dat ik maar beter kan blijven zitten en vertrekt uit mijn zicht. Als de tweede fles meester gemaakt is, komt fles nummer 3 uit de tas.

Ook deze gaat rond en valt het mij eigenlijk voor het eerst op dat als hun een slok nemen er betrekkelijk minder uit is dan als wij een slok nemen. Linda heeft het niet door en neemt steeds een grotere slok.

Als ook fles 3 voor meer dan de helft leeg is, waar Linda vrijwel het grootste gedeelte van op heeft begint het donker te worden. Waar ze het vandaan halen weet ik niet, maar plots ligt er een stapel hout en wordt er een kampvuurtje gemaakt. Ik zie dekens te voorschijn komen en rond het kampvuur gelegd. Linda wordt naar een van de dekens begeleid en langzaam neer gelegd. Echt recht op zitten kan ze niet meer en ze valt lachend op een van de jongens. Deze legt haar hoofd voorzichtig op zijn benen en streelt haar lange haren.

Nu weet ik dat mijn vrouw van twee dingen erg geil kan worden, en dit was er een van. Haar borsten zijn nummer twee. Dus zonder dat hij het wist zat hij daar mijn dronken vrouw op te geilen. De andere jongen ging er ook bij zitten en legde de benen van mijn vrouw op zijn schoot en zei tegen haar of dit niet beter voor haar was.

Mijn vrouw knikte en genoot van de strelingen door haar lange haren. Er wordt weer over van alles gepraat, het meeste versta ik niet en ik heb het gevoel dat ik af en toe weg val. Net of ik steeds in slaap val. Op een gegeven moment luister ik ook naar hun met mijn ogen dicht en schrik ik als ik een hout blok hard begint te knetteren.

Ik kijk even verdwaasd om me heen en realiseer me weer waar ik ben. Maar tot mijn verbazing ben ik alleen. Ik zie alleen het kampvuur en verder niemand. Ik sta op en loop wankelend richting de rots. Net op het moment dat ik wil gaan roepen zie ik wat schimmen in de verte lopen.

Ik hoor aan het gelach dat Linda er een van is en besluit ook die kant op te gaan. Ik zie ze achter een andere rots verdwijnen en loop ook rustig die kant op. Als ik eindelijk bij de rots aan kom zie ik dat er een grot is. In de verte zie ik ook dat daar een kampvuur is aangestoken en loop er voorzichtig heen. Ik zie dat Linda door twee jongens wordt ondersteund tijdens het lopen en dat de derde jongen er achter aan loopt met de stapel dekens.

Voorop loopt een van de mannen en als hij bij het vuur aan komt zie ik dat daar nog een man staat. Het is de man die eerder was weg gegaan omdat hij nog iets moest doen.

Ondanks de drank in mijn lichaam wist ik maar al te goed dat dit allemaal met voorbedachten rade gedaan was. De jongen spreidt de dekens uit in het zand en Linda wordt er naar toe begeleidt. Ik sluip zo dicht mogelijk naar hun toe tot ik mij achter een rots kan verschuilen. Via een kier heb ik zicht op het hele groepje. Ik zie de fles drank weer rond gaan en zie nu inderdaad dat de fles meer aan de mond van Linda gezet wordt dan dat deze eerlijk rond gaat.

Ze zaten daar gewoon Linda dronken te voeren. Een van de jongens pakt zijn gsm uit zijn zak en zet ondertussen een muziekje op. Terwijl de muziek uit de gsm komt gaat een van de mannen achter Linda zitten en masseert haar nek. Linda wijst het niet af en zet de fles nog een keer aan haar mond om deze weer door te geven.

De man pakt het flesje zonnebrandolie uit de tas en begint zijn handen er mee in te smeren om vervolgens weer Linda's nek en schouders te masseren.

Linda geniet van zijn massage en laat haar hoofd achterover in haar nek hangen. Heerlijk zegt ze tegen hem, en sluit haar ogen. Ondertussen roept een van de jongens dat hij wel haar benen kan insmeren.

Voor Linda iets kan zeggen ligt er al een scheut olie op haar benen en begint de jongen het in te wrijven. Hij begint bij haar voeten, maar gaat langzaam door naar boven. Ook de man die haar schouders aan het masseren is verlegt zijn werkplek naar haar sleutelbeen en komt zo akelig dicht bij de bovenkant van Linda's borsten.

Weer pakt hij de olie en spuit het dit keer op haar schouders. Bewust doet hij heel veel zodat ik het aan de voorkant er af zie lopen. Het flesje olie wordt snel weer doorgegeven aan de andere jongen.

De man begint weer met haar nek en sleutelbeen, maar langzaam zie ik zijn handen de bovenkant van Linda's topje raken. Zijn handen gaan weer terug naar haar schouders en als ze weer naar beneden zakken zie ik dat hij met zijn vinger toppen onder haar topje gaat.

Hij laat zijn handen even rusten daar en gaat vervolgens weer terug naar haar schouders. Ik zie zijn handen de bovenste bandjes van haar topje pakken en laat deze vervolgens langzaam over haar armen zakken. Weer gaan zijn handen terug naar haar topje en dit keer gaan zijn vingers nog verder haar topje in.

Als Linda ook hier geen reactie op geeft pakt hij een voor een haar arm om zo de bovenste bandjes van haar topje onder haar armen te doen. Hij gaat weer terug naar haar schouders en laat zijn handen weer langzaam zakken.

Alleen dit maal stopt hij niet bij de bovenkant van haar topje. Terwijl hij met zijn vingers haar topje in gaat schuift hij tegelijkertijd met zijn andere vingers haar topje naar beneden zodat deze onder haar borsten komt te zitten.

Hij pakt in elke hand een borst en begint er langzaam over te wrijven. Ik zie haar tepels hard worden en weet dat er nu voor Linda geen houden meer aan is. De jongen die Linda's benen aan het doen was is ondertussen bij haar boven benen aangekomen en laat zijn hand steeds verder tussen Linda's benen gaan. Veel moeite hoeft hij niet te doen, want elke keer als zijn hand tussen Linda's benen gaat zie ik dat ze deze steeds een stukje verder open doet.

Ook deze jongen gebruikt de techniek van de andere man en gaat voorzichtig met zijn vingertoppen via de zijkant Linda's broekje in. Ook hij doet dit spelenderwijs en gaat hij steeds een stukje verder richting haar schaamstreek.

Linda zit nog steeds met haar ogen dicht en geniet van de masserende handen op haar lichaam. Regelmatig ontsnapt er ook een licht kreun uit haar mond zodat de jongen en de man steeds meer durven. Ik kijk even wat de andere aan het doen zijn en zie dat de twee jongens aan het genieten zijn van dit schouwspel. De andere man zie ik verder in de grot staan met een gsm in zijn hand en aan zijn houding te zien is hij alles aan het filmen. Die moet ik straks zien te bemachtigen bedacht ik mij.

Mijn aandacht wordt weer naar Linda getrokken als ik haar bikini topje op de grond zie vallen. Linda wordt onder begeleiding helemaal plat op de grond gelegd en de man gaat weer verder met haar borsten te strelen.

De jongen ziet nu ook zijn kans en ik zie hem met zijn handen de zijkant van haar bikini broekje pakken. Langzaam trekt hij deze voorzichtig naar beneden Haar broekje wordt vakkundig uitgedaan zodat ze nu compleet naakt is. De jongen pakt met een hand haar knie beet en duwt deze een beetje naar buiten.

Met zijn andere hand zie ik hem richting haar schaamstreek gaan en als ik Linda's lichaam even zie verstijven weet ik dat hij met een vinger bij haar naar binnen gaat. Niet veel later zie ik inderdaad aan de bewegingen van zijn hand dat hij Linda aan het vingeren is. Als het de bewegingen niet waren geweest waar ik het aan kon zien, dat was het nu wel de bekende sop geluiden van haar klets natte kut die ik te horen kreeg.

De man die met haar borsten bezig was begint nu met Linda te zoenen en ik zie dat ze deze niet onbeantwoord laat. Ik zie hun tongen in elkaars mond verdwijnen terwijl hij met zijn vingers over Linda's tepels gaat.

Ook de jongen kruipt omhoog tussen de benen van Linda en ik zie zijn gezicht in Linda's kruis verdwijnen. Linda geeft een luide kreun als de jongen haar begint te beffen. Bij Linda gaan nu alle remmen los, haar benen gaan wijdbeens uit elkaar en met haar ene hand drukt ze op het hoofd van de jongen die haar aan het beffen is terwijl ze met haar andere hand de hand pakt van de man die op haar tepel rust.

Ik zie hoe de jongen haar geschoren kut aan het likken is en ondertussen met een vinger in en uit haar beweegt. Zijn bewegingen gaan steeds sneller als hij merkt dat Linda onder hem begint te kronkelen. Ondanks zijn circa 16 a 17 jaar is hij een echte prof, zo snel heb ik Linda nooit zien klaar komen en deze jonge knul was toch op weg om een record te vestigen. Het gekreun van Linda komt boven de muziek uit en geeft nog eens iets extra's als deze door de grot heen galmt. Haar lichaam spant zich aan en Linda komt heftig schokkend klaar.

De jongen kruipt over haar heen en krijgt een heerlijke tongzoen als bedankje. De man begint ondertussen aan Linda's tepels te likken en aangezien dit een van haar gevoeligste plekjes is zie ik haar weer genieten. De jongen gaat wat naar achter en gaat op zijn hurken tussen Linda's knieën zitten. Ik zie hem zijn boxer naar beneden doen en een stijve paal te voorschijn komen. Zijn eikel glimt van het voorvocht en langzaam buigt hij over Linda heen.

Aangezien ik gesteriliseerd ben gebruikt Linda geen pil. Dus ik had eigenlijk wel verwacht dat deze knapen condooms zouden gebruiken. Maar zoals het er nu naar uitzag deed deze het zonder. Linda was denk ik zo dronken dat ze het niet besefte, maar deze jongen stond op het punt om onbeschermd bij haar naar binnen te gaan. En wat ik al vreesde gebeurde ook.

De jongen pakt met een hand de stam van zijn lul beet en brengt deze in positie. Hij laat zijn eikel nog even door haar natte schaamlippen gaan en duwt dan zijn eikel naar binnen.

Ik zie haar schaamlippen open gaan en langzaam duwt hij zijn lul in Linda. Hij laat zijn heupen op die van Linda rusten en begint haar te neuken.

Eerst kleine stootjes en als hij zijn tempo gevonden heeft begint hij haar met lange halen te neuken. Linda's borsten schudden met elke stoot in haar lichaam. De man die met haar borsten bezig was is heeft nu ook zijn boxer uitgedaan en gaat naast Linda's hoofd zitten. Voordat hij zelf kan bedenken wat hij zou gaan doen zie ik Linda's hand om zijn lul gaan en begint ze aan zijn stijve lul te trekken.

De jongen begint nog sneller in Linda te stoten en zo ervaren als hij kon beffen zo onervaren was hij met neuken. Want ik denk dat hij nog geen twee minuten bezig was of je kon al aan hem zien dat hij ging klaar komen. Linda merkte dit blijkbaar ook en zei tegen hem dat hij niet in haar kon klaarkomen omdat ze niet aan de pil was. De jongen knikte dat hij het begreep en ging verder.

Nog geen 20 seconden later zie ik hoe hij zijn lichaam aanspant. Ook Linda voelt dit en komt met haar boven lichaam zover omhoog dat ze kan zien hoe zijn lul in en uit haar gaat. Hanny kon het niet laten doodstil naar het geile tafereel te blijven kijken. Ze werd er zelf opgewonden van en begon met haar hand over haar kutje te wrijven. Haar tepels werden hard en ze zag dat die van Merel ook behoorlijk stijf stonden op die kleine maar heel stevige tietjes van haar. Michael had zijn hand op haar hoofd gelegd en bewoog ritmisch mee met de pijpbewegingen van Merel.

Aan de beweging van zijn mooie strakke kont zag ze dat hij het niet lang meer zou houden en inderdaad trok hij vrij snel zijn lange stijve pik uit Merels mond en spoot zijn zaad over haar borstjes en tegen haar gezicht. Nadat hij zijn laatste druppels had gemorst, trok hij echter meteen zijn broek omhoog en draaide zich om. Hanny schoot weg in het donker naar de keuken en hoorde Merel roepen: Michael mompelde iets van dat komt wel een keer, kwam de badruimte uit en sloop naar zijn kamer.

Ze sloop weer terug naar de douche, deed de deur open en zag dat Merel zich stond te wassen bij een fonteintje. Ze schrok toen ze Hanny zag, maar die reageerde heel gewoon, alsof ze niets wist.

Ze keek naar Merels borsten , die nog gedeeltelijk onder de sperma zaten en zag dat ze nog steeds harde tepeltjes had. Zelf was ze ook nog erg opgewonden en ze besloot Merel maar eerlijk te zeggen wat ze gezien had.

Die reageerde eerst geschrokken, maar Hanny stelde haar gerust, ze zou niemand iets zeggen. Ze sloeg haar hand om de schouder van Merel en begon haar rug te strelen. Ik wil je wel even helpen met wat je net tekort kwam hoor, fluisterde ze, maar dan doen we eerst de deur op slot, dat hadden jullie net beter ook kunnen doen. Toen ze terugliep van de deur, keek Merel haar nog steeds vragend en verbaasd aan. Ze trok haar lange T-shirt, waaronder ze niets droeg, uit, sloeg haar armen om Merel en drukte haar stevig tegen zich aan.

Merel sidderde even, maar toen Hanny haar op haar mond zoende beantwoordde ze die kus volledig. Hanny liep achteruit naar de bank, ging zitten en trok Merel op haar schoot. Ze nam die twee lekker tietjes in haar handen en begon ze te masseren en aan de tepels te zuigen.

Merels lichaam reageerde er heftig op, ze begon nu zelf Hanny te strelen en even slaakte ze een diepe zucht, toen Hanny te hard aan een van de tepeltjes zoog. Hanny wipte Merel iets omhoog en trok het slipje uit, dat nog om haar mooie billen zat. Snel legde ze Merel op haar rug op de bank en liet haar handen van de borstjes over de buik naar het kaalgeschoren kutje glijden. De aanraking van de handen met haar klitje deed Merel weer sidderen en ze gaf zich nu helemaal over aan de geroutineerde strelingen van haar lerares.

Hanny boog zich voorover en likte zachtjes over het roze spleetje en over Merels nu hard geworden clitoris. Terwijl haar ene hand met de tepels speelde schoof ze met haar andere een paar vinger in Merels kutje en haalde die langzaam heen en weer. Daarna ging ze op haar knieën op de bank zitten en befte ze Merel dat het een lust.

Intussen bewerkte ze haar eigen klit met haar andere hand. Merel was intussen zo geil geworden dat ze begon te schudden met haar kontje en voor Hanny het goed en wel in de gaten had, kwam ze ineens kreunend klaar. Hanny likte nog even door tot ze zelf ook bijna kwam, stopte toen en zorgde er met twee handen voor dat zij ook een heerlijk orgasme kreeg. Hanny zei dat ze dat met het andere meisje wist en ook dat ze wist dat Sonja wel eens vaker met een vrouw had gevreeën, maar dat haar voorkeur toch bij mannen lag, het liefst als die wat ouder waren.

Toen zei Merel dat ze vermoedde dat Hanny ook wel eens wat met Sonja had gehad, maar Hanny ging er niet op in, ze hoefde niet alles te weten. Merel schrok, maar Hanny bezwoer haar, dat ze verder niets zou zeggen.

De volgende middag na het sporten liep Hanny even met Michael mee en zei tegen hem dat hij na het douchen even naar haar kamer moest komen, ze had wat met hem te bespreken. Michael vroeg wat er dan was, maar Hanny zei dat hij dat wel zou horen als hij kwam. Hij keek verbaasd, maar stemde toe. Merel had het gesprek gezien en vroeg direct aan Hanny waar het over ging. Ze antwoordde dat ze dat later nog zou vertellen. Hanny liep na het douchen terug naar haar kamer en trok een dunne lange rok aan en een T-shirtje, zonder een slipje en een beha eronder.

Haar grote borsten kwamen daardoor goed uit in het strakke truitje. Ze ging op bed zitten en wachtte rustig tot Michael binnen zou komen. Alleen al de gedachte aan die mooie knul, maakte haar aardig opgewonden, haar tepels waren er al hard van en dat was goed te zien.

Michael klopte keurig voordat hij binnen kwam in een sportbroekje en een mouwloos T-shirt, dat zijn gebruinde en gespierde armen goed deed uitkomen. Kom maar even naast me op bed zitten, zei Hanny en schoof een stukje opzij, zodat hij erbij kon, maar wel zodanig dat ze erg dicht bij elkaar zaten. Hij keek haar vragend aan en Hanny zag dat zijn ogen bleven rusten op haar grote tieten met de harde tepels, die goed zichtbaar waren onder haar strakke T-shirtje.

Michael keek gelijk een andere kant op en vroeg vervolgens wat ze daar mee bedoelde. Toen legde Hanny uit dat je met vrouwen erg veel plezier kan hebben en dat het heel lekker is met ze te vrijen of je te laten pijpen.

Maar dat die pleziertje ook voor vrouwen gelden en dat je het niet kan maken zelf lekker klaar te komen en de vrouw dan aan haar lot over te laten. Michael ging steeds verbaasder kijken , maar Hanny haalde nu door: Michael schrok zichtbaar en Hanny vertelde hem dat ze toevallig de gebeurtenissen van de vorige nacht had gadegeslagen en dat Merel daar nogal boos over was geworden. Michael verontschuldigde zich ervoor en zei dat hij bang was dat ze betrapt zouden worden. Hanny vond het maar een slappe smoes en vroeg hem of hij vond dat ze lekkere tieten had.

Hij knikte, zo te zien wel ja, voegde hij eraan toe. Michael wachtte even, maar toen gooide hij de schroom van zich af en pakte hij met beide handen de grote borsten van Hanny beet en begon ze te masseren.

erotische massage leek twee jongens pijpen elkaar