Geile Kutten

Geef Me Sex Nl

Gele kut geile carolien

gele kut geile carolien

Telkens de borrels leeg waren werden ze opnieuw gevuld. Ingrid wilde dat Wim al het personeel in dienst zou houden als hij het bedrijf overnam. Het waren allemaal toegewijde vrouwen die met plezier kwamen werken en er niet tegenop zagen om overuren te maken in drukke periodes zoals met de eindejaarsfeesten.

En zo ging het gesprek een hele tijd verder. Na de derde borrel werd Ingrid wel heel erg loslippig en zat ze onrustig in haar zetel " weet ge hoelang het geleden is dat ik nog eens geneukt heb Ingrid nam opnieuw een slok van haar borrel en ze hervatte " mijn man is tien jaar ziek geweest en door de medicatie die hij moest nemen kon hij geen erectie meer krijgen Ingrid keek hem enigszins teleurgesteld aan " je vriendin Mie is mijn accountant en die laat me net weten dat jullie boekhouding uitwijst dat het bedrijf uitermate winstgevend is Wim noemde zijn prijs dewelke niet overeenstemde met hetgeen Ingrid in gedachten had.

Er werd wat over en weer gepingeld tot ze uiteindelijk de helft van het verschil bereikten " voor die prijs laat ik het aan je over maar er is één voorwaarde aan verbonden " " en welke mag die dan wel zijn " vroeg Wim die al vermoedde waar ze heen wilde " als je toestemt wat ik heel graag zou willen gaan we dat niet op papier zetten want ik vertrouw je jongeman Wim rekende snel uit zijn hoofd, dat kon hij goed.

Ingrid liet twintigduizend euro vallen van de oorspronkelijke vraagprijs. Elke vrouw die van zijn diensten als gigolo gebruik wilde maken moest er tweehonderd euro voor over hebben. Als hij Ingrid zou neuken tot haar vijfenzestigste dan kwam hij aan de som van twaalfduizend euro, deed hij dus achtduizend euro profijt en hij ging akkoord met Ingrid's voorstel " dan hebben we een deal jongeman Ingrid begon zich uit te pelsen.

Ze zag hoe verwonderd Wim haar aankeek " ik ben het voorlopige contract en jij hebt de pen tussen je benen " giechelde ze. Door het regelmatig gebruiken van het potentieverhogend middel, dat Wim had gekregen van zijn weldoenster de oude Greta, had hij nooit problemen om een erectie te krijgen en ook zijn grote ballen waren steeds zo goed gevuld dat ze minstens drie fikse ladingen zaad achter elkaar konden geven.

Toen Ingrid de beha verwijderde en hij haar grote borsten eruit zag zakken kwam er beweging in zijn broek. Zoals hij verwacht had had ze grote tepelhoven van zeker zes centimeter en te midden op de bruine ringen stonden tepels als de speen van een babyfles. Ze waren stijf en wezen lichtjes omhoog. De rok en het slipje van Ingrid vielen op de grond, Ingrid had een klein buikje en daaronder een vette kale venusheuvel.

Ze maakte blijkbaar van elke gelegenheid gebruik om in haar tuin volledig naakt te zonnen. Haar lichaam was egaal gebruind, geen plekje te bespeuren dat niet door de zon gestreeld was " nu jij jongeman Wim ging uit zijn zetel en begon zich uit te kleden.

Als hij zijn broek en short omlaag stroopte kwakte zijn kromme dikke lange paal tegen zijn buik. Ingrid was verbaasd van hetgeen ze zag. Wim's grote dikke leuter, zeker twintig centimeter lang schatte ze hem en een pols dik en alles mooi kaal geschoren net zoals haar kut. Over zijn lul zo krom als een banaan kronkelden dikke blauwe aders als lianen rond een boom. Zijn eikel geleek op de hoed van een grote champignon en zijn ballen deden haar direct aan ganzeneieren denken.

Van onderaan de wortel van zijn lul was een smal streepje te zien dat tot over zijn balzak liep, het leek veel op een litteken van een operatie. Er waren echter twee dingen die haar verontrustten, zijn ballen. Ze waren zo groot en dik alsof ze elk moment uit elkaar zouden spatten, het vel van zijn zak zat er zo strak rond gespannen dat ze zelfs de kleinste adertjes die over zijn testikels liepen kon zien.

Nu ze na al die jaren van ontbering eindelijk weer eens een lul van vlees en bloed in haar kut zou gaan voelen vreesde ze dat Wim te snel zou spuiten. Haar kut moest maar even wachten dacht ze. Ze wilde hem eerst aftrekken zodat de grootste druk uit Wim's ballen was en hem een uurtje laten bekomen alvorens hij zijn lul in haar kut zou mogen schuiven. Misschien hield hij het dan langer vol en kon ze zelf heerlijk genieten van zijn jonge pik.

Ingrid deed enkele stappen tot bij Wim en zakte op haar knieën. Met haar ene hand omhelsde ze zijn penis " WOW dat is geen pen dat is een behoorlijke ronde kwast " jubbelde ze. Met de andere voelde ze aan zijn grote ballen " het lijkt wel of je in weken niet meer gespoten hebt Ingrid had zoals alle oudere vrouwen ervaring in aftrekken.

Steeds draaide ze met haar hand als ze het vel op en neer bewoog en ondertussen masseerde ze zijn ballen. Eerst kwamen er enkele druppels voorvocht uit zijn eikel gerold en toen opeens dacht ze dat Wim klaar aan het komen was. Constant spuwde zijn eikel vocht, doorzichtig ietwat kleverig glycerine-achtig vocht dat langzaam over Ingrid's hand liep.

Zij die dacht dat ze hem niet lang zou moeten afspelen kwam bedrogen uit, zeker een dikke tien minuten was ze al bezig met sjorren toen er plots geen vocht meer uit zijn eikel liep. Overtuigd dat Wim was klaargekomen liet ze zijn paal los " niet stoppen Ingrid ik ga zo komen " stamelde Wim die het zaad in zijn ballen voelde borrelen. Ingrid begreep er niets van, er was al zoveel vocht uit zijn eikel gelopen.

Ze greep zijn paal toch terug beet en sjorde er verder aan. Ingrid wilde hem zien spuiten en gelijk zijn jonge zaad proeven, ze voelde zijn lul verdikken en snel opende ze haar mond en stak haar tong zover mogelijk naar buiten.

Ze richtte net op tijd zijn champignon-eikel naar haar mond toen het eerste schot kwam. Ingrid zag de witte straal uit zijn eikel vliegen en meteen voelde ze zijn warme pap in haar keelgat komen.

Schot na schot, vijf maal kort achter mekaar, spoot hij in haar mond. Wat spoot hij veel dacht ze en zijn witte babymakertjes smaakten heerlijk zodat ze alles doorslikte. Ze bleef nog even zijn vel over en weer bewegen om de laatste druppels eruit te halen en toen schrok ze. Het pisgaatje ging opnieuw open en nog een krachtige straal die ze niet meer verwacht had vloog op haar gezicht.

Ze wreef het zaad met de vingers naar haar mond. Wat haar verbaasde was dat Wim's lul geen neiging had om te verslappen. Zou hij nog een keer kunnen vroeg ze zich af maar ze hoefde niet lang op een bevestiging te wachten " nu ga ik je neuken zoals je nog nooit geneukt zijt " zei Wim vol zelfvertrouwen en dat mocht hij zeker hebben. Elke vrouw die met zijn lul te maken kreeg beleefden ongekende orgasmes.

Spuiten en meteen weer verder rammen was voor hem geen probleem, minstens drie maal en soms een vierde keer achter mekaar en na een pauze van een kwartiertje kon hij opnieuw beginnen. Ingrid zette zich recht " kom we gaan naar mijn slaapkamer " zei ze gehaast want ze vreesde dat zijn lul toch zou gaan verslappen en ze verlangde er hevig naar om hem in haar kut te voelen glijden.

Ingrid kon zijn dikke vette lul zeker hebben, haar kut had ze de laatste jaren na de dood van haar man zelf uitgewoond. Ze had alle mogelijke modellen dildo's eerst uitgeprobeerd alvorens ze in de catalogus van sekspeeltjes werden opgenomen zodat de klanten ze via Ingrid's bedrijf konden bestellen.

Op een dag was ze van de markt thuisgekomen. Toen ze de kam bananen in de fruitschaal wilde leggen beelde ze zich in dat het allemaal lullen waren. Geil als ze werd trok ze één voor één de bananen van elkaar. Haar rok en slipje gingen uit en ze ging op het marmeren blad van het keukenblok zitten. Ze spreidde haar benen en propte meteen drie van de gele stukken fruit in haar kut. Een vierde en een vijfde volgde en met heel de bussel begon ze zich te verwennen. De voorgaande weken had ze telkens een courgette gekocht op de markt.

Het was begonnen toen ze courgettesoep wilde maken. Ze was weer eens in een geile bui en net als ze op het punt stond om de groente te schillen veranderde ze van gedachte.

Ingrid wilde hem eerst gebruiken. Het was een exemplaar met grimmige dikke ribbels aan de smalste kant waar de groente met de staart aan de moederplant had gezeten.

Heerlijk was ze toen klaargekomen zodat ze de weken daarop heel vroeg naar de markt ging omdat ze dan een rijke keuze had aan grimmige modellen. Een courgette was ondertussen haar surrogaat lul geworden. Ingrid stond in de living voor Wim.

Ze had hem eerst afgespeeld en hem in haar mond laten spuiten. Ze had de jonge man min of meer kunnen omkopen om haar maandelijks te komen neuken en op dat ogenblik was hij ter hare beschikking.

Jong, krachtig en potent en ze was verlekkerd op zijn knoert " kom we gaan naar mijn slaapkamer " had ze hem voorgesteld. Wim trapte zijn docksides uit, stapte uit zijn broeken en volgde haar. De slaapkamer was groot en twee hoge en brede schuiframen waarvan één een eind opzij geschoven was en hij konde vogeltjes horen fluiten.

Ze gaven eveneens zicht op de tuin. De muur, aan het hoofdeinde van een bed waar je makkelijk met drie in kon slapen, was bekleed met een spiegel tot tegen het plafond. Links en rechts van het bed was een doorgang van twee meter en tegen elke muur stond een grote hoge brede kleerkast met spiegeldeuren. Ingrid haalde het dekbed weg en zakte aan het voeteneinde op het bed en liet zich achterover gaan.

Steunend op haar ellebogen kroop ze achteruit verder op het bed en legde zich dan plat op haar rug zodat haar borsten naast haar bovenlichaam zakten. Ze trok haar mollige benen op en vouwde ze open zoals een vlinder zijn vleugels. Twee dikke vaalbruine schaamlippen met daartussen een uiterst smal spleetje lieten zeker niet uitschijnen dat Ingrid zo'n grote kut had.

De binnenzijden van de lippen zagen er spekglad uit en uit het spleetje sijpelde vocht dat over haar bruine sterretje liep. Wim knielde op het bed en wilde met zijn hoofd tussen haar benen duiken " kom op stier dek me Hij plaatste zijn handen plat op het laken en liet ze onder haar opzij liggende borsten glijden.

Wim helde voorover en steunende op de tippen van zijn tenen zat hij gelijk een kikker over de vrouw die hem met verlangende ogen aankeek om zijn lul in haar lichaam te planten. Zijn tegen zijn buik staande lul drukte hij op haar buikje en zijn forse ballen op haar dikke kale venusheuvel. Wim duwde zijn bekken achteruit, zijn ballen gleden van haar schaamheuvel en zijn keiharde dikke lul nam de plaats in.

Hij maakte enkele neukbewegingen waarbij zijn eikel naar de ingang van haar kut zocht " oh ja kom in me Ingrid voelde hoe zijn warme dikke eikel haar vette glibberige schaamlippen uit elkaar dreef. Toen hij een stukje in haar schede gleed kreeg ze het gevoel dat ze maar eens in haar leven had ervaren. Omdat ze eraan twijfelde dat ze een G-spot had was ze ooit met haar probleem bij de gynaecoloog te rade gegaan. Die had haar onderzocht en toen hij met zijn vinger in haar kut was gegaan had zij een geweldig gevoel ervaren.

De man had haar uitgelegd dat de G-spot tussen de drie en vijf centimeter boven de ingang van de vagina tegen de voorwand zit. Het heerlijke gevoel was vlug weg want de arts haalde zijn vinger weg. Wim zat amper enkele centimeters in haar en een orgasme kondigde zich al aan, door zijn enorm gekromde lul wist zijn eikel haar G-spot te vinden.

Zachtjes gleed zijn champignon-hoed over de gevoelige ribbeltjes die hoog in haar kut verborgen zaten " zalig Wim Ingrid was in haar leven al veel klaargekomen maar nooit zoals ze nu klaarkwam. Ze had het gevoel alsof ze moest plassen maar toch was het anders. Een warme gloed gleed door haar piskanaal en verspreide zich tussen haar kutwanden en de dikke eikel van Wim die haar ribbeltjes verwende. Terwijl ze klaar lag te komen boorde Wim zijn knoert dieper in haar sappige schede.

Ze voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder aandrukken en zijn joekels van ballen tegen haar kont. Wim begon te wiegen met zijn lichaam, telkens als zijn eikel uit haar kut dreigde te glippen boorde hij hem weer diep in Ingrid's warme buik. Eerst langzaam en dan in het tempo van een haas waarbij zijn ballen telkens tegen haar mollige kont beukten. Het buikje van Ingrid golfde bij elke stoot en ook haar vleesbollen die naast haar bovenlichaam lagen rolden op en neer.

Het verwonderde Ingrid dat de jonge kerel van negentien die haar neukte zoveel ervaring had, keer op keer bezorgde hij haar een orgasme waarbij ze zoveel sappen naar buiten perste dat het laken onder haar rug verschrikkelijk nat werd en haar kut onophoudelijk soppende en spetterende geluiden produceerde.

Wim keek even recht vooruit in de spiegel achter het bed, hij had buiten in de tuin iets zien bewegen. Terwijl hij verder beukte op de eenenzestigjarige vrouw onder hem bleef hij kijken en plots zag hij een vrouw voor de schuifraam verschijnen. Hij herkende haar meteen, het was Laura de toezichtster en boezemvriendin van Ingrid,.

Ongegeneerd bleef ze toekijken hoe Wim zijn paal in de kut van haar boezemvriendin joeg. Ze moest een mooi zicht hebben dacht hij, Wim die als een kikker zat te schommelen en zijn joekel telkens diep in Ingrid haar zompige kut joeg. Meerdere malen hadden er vrouwen toegekeken als Wim aan het neuken was, denk maar terug aan zijn stiefmoeder en haar vriendin Wonnie en Annemie de notarisassistente die toezicht moest houden of Wim zijn verplichtingen nakwam om de oudere negerin Sameena te neuken.

Wim kreeg er een kick van om begluurd te worden en hij vond Laura een lekker wijf. Laura, de slanke vrouw van over de vijftig met een pony kapsel van acajou gekleurde haren, mooi geschminkt en een paar grijze amandelvormige ogen.

Het gaf hem een boost en begon sneller en harder in het lichaam van Ingrid te beuken terwijl hij via de spiegel recht in de ogen van de glurende vrouw bleef kijken. Wat kon die jonge kerel goed neuken, Ingrid voelde hem als een wilde tekeer gaan in haar erg luidruchtig soppende kut. Met zijn dikke kromme lul bezorgde hij haar het ene orgasme na het andere. Wim keek haar niet aan maar staarde naar de spiegel achter haar, ze had graag met hem willen tongen maar ze dacht dat hij zich op iets anders wilde concentreren om niet te snel te spuiten.

Natuurlijk kon het niet eeuwig uitblijven en ze voelde hoe zijn pik nog dikker werd dan hij al was. Wim brulde als een beer toen hij zijn zaad tegen haar baarmoeder joeg.

Terwijl hij nog lag na te schokken hoorde hij in de verte zijn gsm afgaan. Shit dacht Ingrid die nog wel een beurt wilde. Omdat ze voelde dat Wim's joekel stijf bleef fezelde ze in zijn oor " neem me eens op ze'n hondjes ". Wim haalde zijn pik uit haar kut, hij zette zich wat opzij zodat Ingrid kon randraaien. Meteen als ze zich in haar favoriete houding had gezet, knieën en onderbenen uit elkaar en steunend op haar ellebogen kroop Wim achter haar.

Hij haalde zijn pik omlaag en boorde hem in Ingrid's reeds volgespoten kut. Bij elke stoot die hij haar gaf deinde het malse vlees van haar mollige kont. Wim keek afwisselend naar de spiegelkasten die links en rechts van het bed tegen de zijmuren stonden.

Haar uitgezakte memmen slingerden en klotsten tegen elkaar. De tepels schuurden zo'n twintig centimeter heen en weer over het laken onder haar. Als een reu die een over een teef gaat liggen zo ging Wim over haar rug liggen.

Hij greep haar borsten beet net boven de tepels, hij neep erop en trok eraan zoals je met de uiers van een koe doet om haar te melken. Ingrid genoot van de behandeling, het was op het nippertje tegen het brutale aan. Opnieuw hoorde Wim zijn gsm afgaan, enkele seconden later stopte het om na een kleine poos terug geluid te maken. Ingrd die al twee keer was klaargekomen smeekte hem om niet te stoppen. Ze wilde zijn warme zaad nog eens tegen haar baarmoeder voelen spuiten.

Wim was geenszins van plan om te stoppen want hij voelde dat het niet lang meer zou duren vooraleer hij zou gaan spuiten. Nog even ramde hij door en kwam klaar.

Ingrid kreunde luid, ze voelde zijn warme zaad tegen haar baarmoeder spuiten. Wim trok zich terug, hij keek even hoe zijn zaad uit de ver openstaande kut gleed en veegde toen zijn lul af aan het laken. Hij stapte naar de living en zocht in zijn broekzak naar de gsm. Vijf gemiste oproepen zag hij op de display, allen waren ze van zijn tante Caroline. Meteen belde hij haar op. Ze mocht de kraamkliniek verlaten en vroeg of hij haar wilde komen ophalen of dat ze een taxi moest bellen.

Hij zou haar ophalen. Haastig kleedde hij zich aan en nam afscheid van Ingrid. Wim stapte naar zijn Porsche en keek verwonderd dat Laura tegen zijn wagen leunde. Toen hij vlakbij bij haar stond zei ze " zo'n beurt mag je mij ook wel eens geven " " gluurster Laura keek hem lang na toen hij de dreef uitreed.

Wim reed snel naar de villa van zijn tante Caroline om zijn Porsche om te ruilen voor de Mercedes. Een half uurtje later was hij met Caroline op weg naar haar thuis. Het kleintje dat in de maxi cosi lag had ze op de achterbank gezet. Caroline legde haar hand op zijn been " jouw lekker lul heb ik erg gemist Wim zette haar thuis af en reed naar de notaris. Een uurtje later was hij terug. Hij stapte door de hal naar de living maar vond zijn tante niet, ook niet in de keuken. Wim liep de trap op naar Caroline's kamer.

Daar lag ze naakt op het bed. Caroline lag op haar zijkant, het ene been gestrekt en het andere opgetrokken. Baby Anke lag op een kussen naast haar en het kindje lag te tutteren aan haar mama's borst. Wim kreeg een harde toen hij tussen de billen van zijn tante haar pruim zag glanzen " ben je al terug " vroeg ze zonder hem aan te kijken " ja Wim kroop op het bed en schuifelde tot hij over haar gestrekte been zat.

Met één hand tilde hij haar bil op en met zijn andere duwde hij zijn dikke kromme penis omlaag. Hij stuurde zijn bekken vooruit en zijn lul gleed diep in haar glibberige schede " oh lekkerrrr Wim legde één hand op haar kontje en de andere over de bil van haar opgetrokken been en met lange halen penetreerde hij haar.

Hij voelde dat haar kutje niet zo strak meer was als voor de bevalling maar daarentegen was ze wel nog geiler geworden dan ze al was. Na drie diepe stoten kwam ze al klaar, angstvallig onderdrukte ze een gil om de baby niet te laten schrikken. Het werd warm en heel vochtig rond Wim zijn lul toen ze haar sappen naar buiten joeg.

Wim bleef ongestoord verder gaan, hij kon niet met haar melkborsten spelen, de baby hing aan haar grote tepel. Caroline kwam keer op keer klaar, met korte tussenpozen kreeg ze een heftig orgasme te verwerken tot Wim het niet meer kon uithouden en zijn ballen diep in haar buikje ledigde. Het kon geen kwaad meer dat Wim zijn zaad in haar spoot.

Twee dagen na de geboorte van Anke had Caroline zich laten steriliseren. Ze wilde het bij één kindje houden. Hun kindje verwekt door haar veel jongere neef, hij nog net geen negentien en zij vierendertig. Dat Wim de vader was hield ze angstvallig voor hem alsook naar de buitenwereld toe geheim. Toen ze allebei uitgehijgd waren vroeg Caroline of Wim de baby in het wiegje wilde leggen en dan terug bij haar te komen.

Enkele tellen later lag Wim naast zijn tante, ze rolde tegen hem aan en legde haar hoofd op zijn borstkas. Ze keek hem aan met haar mooie blauwe ogen " vind je me nog aantrekkelijk met mijn dikke melkborsten en mijn papperige buikje " vroeg ze " je blijft voor mij de allermooiste " " binnen enkele maanden heb ik terug mijn strakke lijntje reken maar Wim begreep er niets van, Caroline zou blij moeten zijn dat haar kut terug zou verstrakken, veel vrouwen zouden er voor willen tekenen.

Wim keek haar stomverbaasd aan en daarom ging ze verder " twee nachten geleden had ik een droom Caroline verbrak hetgeen ze hem wilde vragen want Wim had bevestigend geknikt. Meteen gooide ze haar benen omhoog en haakte haar bovenarmen erachter. Ruben en Tina en schoonmoeder deel 2.

Ruben en Tina en schoonmoeder. Mijn grote geile broer Mijn grote broer Opa en Oma Mijn lul in moeders kut Weer een kleintje Geile oude vrouwen Het verjaardags cadeau van opa Sterre Opnieuw zwanger Een dagje uit met Elke en haar papa Angela in de disco Mamma en mijn zusje Als Laura weer eens geil is Huiswerk maken Hoe ik met mijn poepgaatje omga Het geile buurmeisje lotte Kuttenlikkertje Geile stiefdochter Sex met met mijn moeder en zus Papa trekt zich wezenloos Hop paardje Hop deel 2 Hop paardje Hop deel 1 De verkrachter bleek mijn eigen Hier zijn tante's voor bedoeld Mijn moeder, broer en tante Nooit gedacht van mn nichtje Bregje Op een maandag in mei Anaal ontmaagd Kelly en haar papa Hans, Elvira en nog meer familie Hans, Elvira en Jeroen Sex met mijn zuster Elke geilde weer op papa Mijn 2 zonen deel 2 Claudia en haar broertje Hans en Elvira deel 2 Hans en Elvira deel 1 Ik ben nu papa's meisje voor dag en nacht De pik van mijn broertje Mijn 2 zonen Ik zag mijn moeder in de douche Lotjes ontbijt In de keuken Een nieuw avontuur met mijn zus Verlangen Stephany from the states De ongehoorzame dochter Mijn nichtje Els.

Isabella Mijn uitgaansavond Tante Ellen Mijn broer verleid Tante Anneke Een week lang met moeder en dochter deel2 Een week lang met moeder en dochter deel1 Mijn zus en de herkansing Vader en dochter Geile schoonzus Ik neukte met mijn Moeder Verhuurd aan mijn ouders Alie der nieuwe leven 6 Alie der nieuwe leven 5 Mijn nymfomane zusje Alie nieuwe leven 4 Het familiefeest deel 2 Het familiefeest deel 1 De dochter van de buren De ontmaagding van Marja Geil plezier op een warme middag De tweeling in de zomer Zwager zaterdag gaargeneukt In het schuurtje met mijn broer De zonnebank Zeer geile schoonzus Linda en haar moeder Alie s nieuwe leven 3 Alie nieuwe leven 2 Alie nieuwe leven 1 Tante Agaath Ik en mijn ex-schoonzoon.

Zusjes verleiden Sex met de ma van mij ex Mijn broertje Denk na voordat je sex hebt met je zus!!! Een lekker weekend Twee generaties neuken mijn geile oma deel 2 mijn geile oma deel 1 Een friese familie Zonnebadende zus Logeren bij tante Grote broer Bodypainting Logeren bij oom en tante Nichtje uit Turkije Oude oma maar geil Karlijn en Monique Dochter van de overburen Mijn schoonloeder als alternatief Een normale familie Even zonnen Mijn zusje en ik Broer en zus Mijn schoonzus wilde een kind en uiteindelijk lukt Mijn plagende zus en haar buurvrouw Met een string aan in de tuin Corrie speelt met mama stoute dochter 1 keer en nooit meer De moeder van Laura, mijn schoonmoeder Zijn broertje Verhuisd Warme dag in Juni Men schoonzus Gepakt door mijn schoonzus jenny De fijnste gebeurtenis ooit 4 De lifter Ontmaagd door papa en oom deel 2 Peter, Rikky zijn vriend en Cindy zijn moeder - Deel 3 Peter, Rikky zijn vriend en Cindy zijn moeder - Deel 2 Mijn eerste keer met Carolijn..

Leila wordt lekker genomen Familiefeest met mn achternichtjes Bert en Bea op vakantie 2 Geschoren Tante Logeren bij mijn neefje Mijn zus en haar fantasie Warme zomerdag met mijn moeder Bewerkt door papa Badmode Een rare familie Dochter springt in Bert en Bea op vakantie Thuispret.

Avontuur met mijn zusje De fijnste gebeurtenis ooit 3 Twee zussen vervolg Twee zussen Kerstvakantie op de boerderij van tante Nelly Badeendje De vriendin van me vader Sex les van mijn moeder Peter, Rikky en zijn moeder 1 Ontmaagd door papa en oom Sex met mijn bloedeigen zus Tante Marie en Ome Leen Tante past op Moeder, dochter en vriendin Mijn mooie zusje Ik pakte mijn nichtje en toen mn zusje Winkelen met je moeder Mijn tante Tante Coba Stiefzus perikelen 2 Stiefzus perikelen 1 Twee hete zussen Mijn tante mijn hoer en slavin Geile dochter deel 5 Klara, de onwillige maagd Shit!

Leuk samenwerken met Myriam Slaaf van mijn zus Verleid door vriendin van mijn moeder Zijn vader heeft een flinke lul Twee lekker zussen Tweeling zusje Winkelen met schoonmama In de kroeg Nichtje vingert haar kontje Zusje insmeren en dan Ze slikte mijn sperma Nichtje Linda Ik neukte mijn schoonmoeder Badmode Neuken met moeder Schoonmoeder vingeren De eerste naailes Mijn zoon Vluggertje met schoonzus Sex met zus in bad Betrapt door hete schoonmoeder Betrapt met haar kleding Bruno en mijn moeder Speelse dochter deel II Mijn stiefzus Tante Yvonne Speelse dochter deel I Het speeltje van ma en pa Nicht en oom in bos Broer en halfzus In schuur met schoonmoeder Varen met mijn nichtje De verhuizing Warme zomerdag in juni Zwangere dochter Anita en Moeder met de buurvrouw Vrijpartij met Tante Ongehoorzaam Alleen thuis met mijn zus Kim Beroemde schrijfster deel 3 Tante Els deel 2 Beroemde schrijfster deel 2 Het stief sletje Marion en der vader Tante Els deel 1 Beromede schrijfster deel 1 2 zusjes stoned Slapende dochter Ingesneeuwd Jose, de lekkere dochter van Pa De ontmaagding van mijn neef Lekkere familie Mijn 16 jarige nichtje Logeren bij tante Karin 2 zusjes Mijn kamer met mams Schoonmoeders decoleté Woordenboek lenen zus Flinke lul van mij vriendjes vader Roken verboden 2 geile nichtjes Sex met mijn zus Hete zusjes De natte slipjes van me moeder Het familie feest Cybersex op MSN Mijn vrouw en haar zus Mama's heelijke sletje Ik en mijn zus Tante Emmy 1 Familie van de Broek 4 Vader en dochter net 16 en

Klaarkomende kut liters zaad spuitengele kut geile carolien

Telkens de borrels leeg waren werden ze opnieuw gevuld. Ingrid wilde dat Wim al het personeel in dienst zou houden als hij het bedrijf overnam. Het waren allemaal toegewijde vrouwen die met plezier kwamen werken en er niet tegenop zagen om overuren te maken in drukke periodes zoals met de eindejaarsfeesten.

En zo ging het gesprek een hele tijd verder. Na de derde borrel werd Ingrid wel heel erg loslippig en zat ze onrustig in haar zetel " weet ge hoelang het geleden is dat ik nog eens geneukt heb Ingrid nam opnieuw een slok van haar borrel en ze hervatte " mijn man is tien jaar ziek geweest en door de medicatie die hij moest nemen kon hij geen erectie meer krijgen Ingrid keek hem enigszins teleurgesteld aan " je vriendin Mie is mijn accountant en die laat me net weten dat jullie boekhouding uitwijst dat het bedrijf uitermate winstgevend is Wim noemde zijn prijs dewelke niet overeenstemde met hetgeen Ingrid in gedachten had.

Er werd wat over en weer gepingeld tot ze uiteindelijk de helft van het verschil bereikten " voor die prijs laat ik het aan je over maar er is één voorwaarde aan verbonden " " en welke mag die dan wel zijn " vroeg Wim die al vermoedde waar ze heen wilde " als je toestemt wat ik heel graag zou willen gaan we dat niet op papier zetten want ik vertrouw je jongeman Wim rekende snel uit zijn hoofd, dat kon hij goed.

Ingrid liet twintigduizend euro vallen van de oorspronkelijke vraagprijs. Elke vrouw die van zijn diensten als gigolo gebruik wilde maken moest er tweehonderd euro voor over hebben. Als hij Ingrid zou neuken tot haar vijfenzestigste dan kwam hij aan de som van twaalfduizend euro, deed hij dus achtduizend euro profijt en hij ging akkoord met Ingrid's voorstel " dan hebben we een deal jongeman Ingrid begon zich uit te pelsen. Ze zag hoe verwonderd Wim haar aankeek " ik ben het voorlopige contract en jij hebt de pen tussen je benen " giechelde ze.

Door het regelmatig gebruiken van het potentieverhogend middel, dat Wim had gekregen van zijn weldoenster de oude Greta, had hij nooit problemen om een erectie te krijgen en ook zijn grote ballen waren steeds zo goed gevuld dat ze minstens drie fikse ladingen zaad achter elkaar konden geven.

Toen Ingrid de beha verwijderde en hij haar grote borsten eruit zag zakken kwam er beweging in zijn broek. Zoals hij verwacht had had ze grote tepelhoven van zeker zes centimeter en te midden op de bruine ringen stonden tepels als de speen van een babyfles. Ze waren stijf en wezen lichtjes omhoog. De rok en het slipje van Ingrid vielen op de grond, Ingrid had een klein buikje en daaronder een vette kale venusheuvel.

Ze maakte blijkbaar van elke gelegenheid gebruik om in haar tuin volledig naakt te zonnen. Haar lichaam was egaal gebruind, geen plekje te bespeuren dat niet door de zon gestreeld was " nu jij jongeman Wim ging uit zijn zetel en begon zich uit te kleden. Als hij zijn broek en short omlaag stroopte kwakte zijn kromme dikke lange paal tegen zijn buik. Ingrid was verbaasd van hetgeen ze zag.

Wim's grote dikke leuter, zeker twintig centimeter lang schatte ze hem en een pols dik en alles mooi kaal geschoren net zoals haar kut. Over zijn lul zo krom als een banaan kronkelden dikke blauwe aders als lianen rond een boom. Zijn eikel geleek op de hoed van een grote champignon en zijn ballen deden haar direct aan ganzeneieren denken.

Van onderaan de wortel van zijn lul was een smal streepje te zien dat tot over zijn balzak liep, het leek veel op een litteken van een operatie. Er waren echter twee dingen die haar verontrustten, zijn ballen. Ze waren zo groot en dik alsof ze elk moment uit elkaar zouden spatten, het vel van zijn zak zat er zo strak rond gespannen dat ze zelfs de kleinste adertjes die over zijn testikels liepen kon zien.

Nu ze na al die jaren van ontbering eindelijk weer eens een lul van vlees en bloed in haar kut zou gaan voelen vreesde ze dat Wim te snel zou spuiten. Haar kut moest maar even wachten dacht ze. Ze wilde hem eerst aftrekken zodat de grootste druk uit Wim's ballen was en hem een uurtje laten bekomen alvorens hij zijn lul in haar kut zou mogen schuiven.

Misschien hield hij het dan langer vol en kon ze zelf heerlijk genieten van zijn jonge pik. Ingrid deed enkele stappen tot bij Wim en zakte op haar knieën. Met haar ene hand omhelsde ze zijn penis " WOW dat is geen pen dat is een behoorlijke ronde kwast " jubbelde ze. Met de andere voelde ze aan zijn grote ballen " het lijkt wel of je in weken niet meer gespoten hebt Ingrid had zoals alle oudere vrouwen ervaring in aftrekken.

Steeds draaide ze met haar hand als ze het vel op en neer bewoog en ondertussen masseerde ze zijn ballen. Eerst kwamen er enkele druppels voorvocht uit zijn eikel gerold en toen opeens dacht ze dat Wim klaar aan het komen was. Constant spuwde zijn eikel vocht, doorzichtig ietwat kleverig glycerine-achtig vocht dat langzaam over Ingrid's hand liep. Zij die dacht dat ze hem niet lang zou moeten afspelen kwam bedrogen uit, zeker een dikke tien minuten was ze al bezig met sjorren toen er plots geen vocht meer uit zijn eikel liep.

Overtuigd dat Wim was klaargekomen liet ze zijn paal los " niet stoppen Ingrid ik ga zo komen " stamelde Wim die het zaad in zijn ballen voelde borrelen. Ingrid begreep er niets van, er was al zoveel vocht uit zijn eikel gelopen. Ze greep zijn paal toch terug beet en sjorde er verder aan. Ingrid wilde hem zien spuiten en gelijk zijn jonge zaad proeven, ze voelde zijn lul verdikken en snel opende ze haar mond en stak haar tong zover mogelijk naar buiten.

Ze richtte net op tijd zijn champignon-eikel naar haar mond toen het eerste schot kwam. Ingrid zag de witte straal uit zijn eikel vliegen en meteen voelde ze zijn warme pap in haar keelgat komen. Schot na schot, vijf maal kort achter mekaar, spoot hij in haar mond. Wat spoot hij veel dacht ze en zijn witte babymakertjes smaakten heerlijk zodat ze alles doorslikte.

Ze bleef nog even zijn vel over en weer bewegen om de laatste druppels eruit te halen en toen schrok ze. Het pisgaatje ging opnieuw open en nog een krachtige straal die ze niet meer verwacht had vloog op haar gezicht. Ze wreef het zaad met de vingers naar haar mond. Wat haar verbaasde was dat Wim's lul geen neiging had om te verslappen. Zou hij nog een keer kunnen vroeg ze zich af maar ze hoefde niet lang op een bevestiging te wachten " nu ga ik je neuken zoals je nog nooit geneukt zijt " zei Wim vol zelfvertrouwen en dat mocht hij zeker hebben.

Elke vrouw die met zijn lul te maken kreeg beleefden ongekende orgasmes. Spuiten en meteen weer verder rammen was voor hem geen probleem, minstens drie maal en soms een vierde keer achter mekaar en na een pauze van een kwartiertje kon hij opnieuw beginnen.

Ingrid zette zich recht " kom we gaan naar mijn slaapkamer " zei ze gehaast want ze vreesde dat zijn lul toch zou gaan verslappen en ze verlangde er hevig naar om hem in haar kut te voelen glijden. Ingrid kon zijn dikke vette lul zeker hebben, haar kut had ze de laatste jaren na de dood van haar man zelf uitgewoond.

Ze had alle mogelijke modellen dildo's eerst uitgeprobeerd alvorens ze in de catalogus van sekspeeltjes werden opgenomen zodat de klanten ze via Ingrid's bedrijf konden bestellen. Op een dag was ze van de markt thuisgekomen.

Toen ze de kam bananen in de fruitschaal wilde leggen beelde ze zich in dat het allemaal lullen waren. Geil als ze werd trok ze één voor één de bananen van elkaar. Haar rok en slipje gingen uit en ze ging op het marmeren blad van het keukenblok zitten. Ze spreidde haar benen en propte meteen drie van de gele stukken fruit in haar kut.

Een vierde en een vijfde volgde en met heel de bussel begon ze zich te verwennen. De voorgaande weken had ze telkens een courgette gekocht op de markt.

Het was begonnen toen ze courgettesoep wilde maken. Ze was weer eens in een geile bui en net als ze op het punt stond om de groente te schillen veranderde ze van gedachte. Ingrid wilde hem eerst gebruiken. Het was een exemplaar met grimmige dikke ribbels aan de smalste kant waar de groente met de staart aan de moederplant had gezeten.

Heerlijk was ze toen klaargekomen zodat ze de weken daarop heel vroeg naar de markt ging omdat ze dan een rijke keuze had aan grimmige modellen.

Een courgette was ondertussen haar surrogaat lul geworden. Ingrid stond in de living voor Wim. Ze had hem eerst afgespeeld en hem in haar mond laten spuiten.

Ze had de jonge man min of meer kunnen omkopen om haar maandelijks te komen neuken en op dat ogenblik was hij ter hare beschikking.

Jong, krachtig en potent en ze was verlekkerd op zijn knoert " kom we gaan naar mijn slaapkamer " had ze hem voorgesteld. Wim trapte zijn docksides uit, stapte uit zijn broeken en volgde haar.

De slaapkamer was groot en twee hoge en brede schuiframen waarvan één een eind opzij geschoven was en hij konde vogeltjes horen fluiten. Ze gaven eveneens zicht op de tuin. De muur, aan het hoofdeinde van een bed waar je makkelijk met drie in kon slapen, was bekleed met een spiegel tot tegen het plafond. Links en rechts van het bed was een doorgang van twee meter en tegen elke muur stond een grote hoge brede kleerkast met spiegeldeuren.

Ingrid haalde het dekbed weg en zakte aan het voeteneinde op het bed en liet zich achterover gaan. Steunend op haar ellebogen kroop ze achteruit verder op het bed en legde zich dan plat op haar rug zodat haar borsten naast haar bovenlichaam zakten. Ze trok haar mollige benen op en vouwde ze open zoals een vlinder zijn vleugels. Twee dikke vaalbruine schaamlippen met daartussen een uiterst smal spleetje lieten zeker niet uitschijnen dat Ingrid zo'n grote kut had. De binnenzijden van de lippen zagen er spekglad uit en uit het spleetje sijpelde vocht dat over haar bruine sterretje liep.

Wim knielde op het bed en wilde met zijn hoofd tussen haar benen duiken " kom op stier dek me Hij plaatste zijn handen plat op het laken en liet ze onder haar opzij liggende borsten glijden. Wim helde voorover en steunende op de tippen van zijn tenen zat hij gelijk een kikker over de vrouw die hem met verlangende ogen aankeek om zijn lul in haar lichaam te planten.

Zijn tegen zijn buik staande lul drukte hij op haar buikje en zijn forse ballen op haar dikke kale venusheuvel. Wim duwde zijn bekken achteruit, zijn ballen gleden van haar schaamheuvel en zijn keiharde dikke lul nam de plaats in.

Hij maakte enkele neukbewegingen waarbij zijn eikel naar de ingang van haar kut zocht " oh ja kom in me Ingrid voelde hoe zijn warme dikke eikel haar vette glibberige schaamlippen uit elkaar dreef. Toen hij een stukje in haar schede gleed kreeg ze het gevoel dat ze maar eens in haar leven had ervaren.

Omdat ze eraan twijfelde dat ze een G-spot had was ze ooit met haar probleem bij de gynaecoloog te rade gegaan. Die had haar onderzocht en toen hij met zijn vinger in haar kut was gegaan had zij een geweldig gevoel ervaren. De man had haar uitgelegd dat de G-spot tussen de drie en vijf centimeter boven de ingang van de vagina tegen de voorwand zit. Het heerlijke gevoel was vlug weg want de arts haalde zijn vinger weg.

Wim zat amper enkele centimeters in haar en een orgasme kondigde zich al aan, door zijn enorm gekromde lul wist zijn eikel haar G-spot te vinden. Zachtjes gleed zijn champignon-hoed over de gevoelige ribbeltjes die hoog in haar kut verborgen zaten " zalig Wim Ingrid was in haar leven al veel klaargekomen maar nooit zoals ze nu klaarkwam. Ze had het gevoel alsof ze moest plassen maar toch was het anders. Een warme gloed gleed door haar piskanaal en verspreide zich tussen haar kutwanden en de dikke eikel van Wim die haar ribbeltjes verwende.

Terwijl ze klaar lag te komen boorde Wim zijn knoert dieper in haar sappige schede. Ze voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder aandrukken en zijn joekels van ballen tegen haar kont. Wim begon te wiegen met zijn lichaam, telkens als zijn eikel uit haar kut dreigde te glippen boorde hij hem weer diep in Ingrid's warme buik.

Eerst langzaam en dan in het tempo van een haas waarbij zijn ballen telkens tegen haar mollige kont beukten. Het buikje van Ingrid golfde bij elke stoot en ook haar vleesbollen die naast haar bovenlichaam lagen rolden op en neer.

Het verwonderde Ingrid dat de jonge kerel van negentien die haar neukte zoveel ervaring had, keer op keer bezorgde hij haar een orgasme waarbij ze zoveel sappen naar buiten perste dat het laken onder haar rug verschrikkelijk nat werd en haar kut onophoudelijk soppende en spetterende geluiden produceerde.

Wim keek even recht vooruit in de spiegel achter het bed, hij had buiten in de tuin iets zien bewegen. Terwijl hij verder beukte op de eenenzestigjarige vrouw onder hem bleef hij kijken en plots zag hij een vrouw voor de schuifraam verschijnen. Hij herkende haar meteen, het was Laura de toezichtster en boezemvriendin van Ingrid,.

Ongegeneerd bleef ze toekijken hoe Wim zijn paal in de kut van haar boezemvriendin joeg. Ze moest een mooi zicht hebben dacht hij, Wim die als een kikker zat te schommelen en zijn joekel telkens diep in Ingrid haar zompige kut joeg. Meerdere malen hadden er vrouwen toegekeken als Wim aan het neuken was, denk maar terug aan zijn stiefmoeder en haar vriendin Wonnie en Annemie de notarisassistente die toezicht moest houden of Wim zijn verplichtingen nakwam om de oudere negerin Sameena te neuken.

Wim kreeg er een kick van om begluurd te worden en hij vond Laura een lekker wijf. Laura, de slanke vrouw van over de vijftig met een pony kapsel van acajou gekleurde haren, mooi geschminkt en een paar grijze amandelvormige ogen. Het gaf hem een boost en begon sneller en harder in het lichaam van Ingrid te beuken terwijl hij via de spiegel recht in de ogen van de glurende vrouw bleef kijken. Wat kon die jonge kerel goed neuken, Ingrid voelde hem als een wilde tekeer gaan in haar erg luidruchtig soppende kut.

Met zijn dikke kromme lul bezorgde hij haar het ene orgasme na het andere. Wim keek haar niet aan maar staarde naar de spiegel achter haar, ze had graag met hem willen tongen maar ze dacht dat hij zich op iets anders wilde concentreren om niet te snel te spuiten.

Natuurlijk kon het niet eeuwig uitblijven en ze voelde hoe zijn pik nog dikker werd dan hij al was. Wim brulde als een beer toen hij zijn zaad tegen haar baarmoeder joeg. Terwijl hij nog lag na te schokken hoorde hij in de verte zijn gsm afgaan.

Shit dacht Ingrid die nog wel een beurt wilde. Omdat ze voelde dat Wim's joekel stijf bleef fezelde ze in zijn oor " neem me eens op ze'n hondjes ". Wim haalde zijn pik uit haar kut, hij zette zich wat opzij zodat Ingrid kon randraaien. Meteen als ze zich in haar favoriete houding had gezet, knieën en onderbenen uit elkaar en steunend op haar ellebogen kroop Wim achter haar. Hij haalde zijn pik omlaag en boorde hem in Ingrid's reeds volgespoten kut.

Bij elke stoot die hij haar gaf deinde het malse vlees van haar mollige kont. Wim keek afwisselend naar de spiegelkasten die links en rechts van het bed tegen de zijmuren stonden. Haar uitgezakte memmen slingerden en klotsten tegen elkaar. De tepels schuurden zo'n twintig centimeter heen en weer over het laken onder haar. Als een reu die een over een teef gaat liggen zo ging Wim over haar rug liggen.

Hij greep haar borsten beet net boven de tepels, hij neep erop en trok eraan zoals je met de uiers van een koe doet om haar te melken. Ingrid genoot van de behandeling, het was op het nippertje tegen het brutale aan. Opnieuw hoorde Wim zijn gsm afgaan, enkele seconden later stopte het om na een kleine poos terug geluid te maken. Ingrd die al twee keer was klaargekomen smeekte hem om niet te stoppen.

Ze wilde zijn warme zaad nog eens tegen haar baarmoeder voelen spuiten. Wim was geenszins van plan om te stoppen want hij voelde dat het niet lang meer zou duren vooraleer hij zou gaan spuiten.

Nog even ramde hij door en kwam klaar. Ingrid kreunde luid, ze voelde zijn warme zaad tegen haar baarmoeder spuiten. Wim trok zich terug, hij keek even hoe zijn zaad uit de ver openstaande kut gleed en veegde toen zijn lul af aan het laken.

Hij stapte naar de living en zocht in zijn broekzak naar de gsm. Vijf gemiste oproepen zag hij op de display, allen waren ze van zijn tante Caroline. Meteen belde hij haar op. Ze mocht de kraamkliniek verlaten en vroeg of hij haar wilde komen ophalen of dat ze een taxi moest bellen. Hij zou haar ophalen. Haastig kleedde hij zich aan en nam afscheid van Ingrid. Wim stapte naar zijn Porsche en keek verwonderd dat Laura tegen zijn wagen leunde.

Toen hij vlakbij bij haar stond zei ze " zo'n beurt mag je mij ook wel eens geven " " gluurster Laura keek hem lang na toen hij de dreef uitreed. Wim reed snel naar de villa van zijn tante Caroline om zijn Porsche om te ruilen voor de Mercedes.

Een half uurtje later was hij met Caroline op weg naar haar thuis. Het kleintje dat in de maxi cosi lag had ze op de achterbank gezet. Caroline legde haar hand op zijn been " jouw lekker lul heb ik erg gemist Wim zette haar thuis af en reed naar de notaris.

Een uurtje later was hij terug. Hij stapte door de hal naar de living maar vond zijn tante niet, ook niet in de keuken. Wim liep de trap op naar Caroline's kamer. Daar lag ze naakt op het bed. Caroline lag op haar zijkant, het ene been gestrekt en het andere opgetrokken. Baby Anke lag op een kussen naast haar en het kindje lag te tutteren aan haar mama's borst.

Wim kreeg een harde toen hij tussen de billen van zijn tante haar pruim zag glanzen " ben je al terug " vroeg ze zonder hem aan te kijken " ja Wim kroop op het bed en schuifelde tot hij over haar gestrekte been zat.

Met één hand tilde hij haar bil op en met zijn andere duwde hij zijn dikke kromme penis omlaag. Hij stuurde zijn bekken vooruit en zijn lul gleed diep in haar glibberige schede " oh lekkerrrr Wim legde één hand op haar kontje en de andere over de bil van haar opgetrokken been en met lange halen penetreerde hij haar. Hij voelde dat haar kutje niet zo strak meer was als voor de bevalling maar daarentegen was ze wel nog geiler geworden dan ze al was.

Na drie diepe stoten kwam ze al klaar, angstvallig onderdrukte ze een gil om de baby niet te laten schrikken. Het werd warm en heel vochtig rond Wim zijn lul toen ze haar sappen naar buiten joeg. Wim bleef ongestoord verder gaan, hij kon niet met haar melkborsten spelen, de baby hing aan haar grote tepel. Caroline kwam keer op keer klaar, met korte tussenpozen kreeg ze een heftig orgasme te verwerken tot Wim het niet meer kon uithouden en zijn ballen diep in haar buikje ledigde.

Het kon geen kwaad meer dat Wim zijn zaad in haar spoot. Twee dagen na de geboorte van Anke had Caroline zich laten steriliseren. Ze wilde het bij één kindje houden. Hun kindje verwekt door haar veel jongere neef, hij nog net geen negentien en zij vierendertig. Dat Wim de vader was hield ze angstvallig voor hem alsook naar de buitenwereld toe geheim. Toen ze allebei uitgehijgd waren vroeg Caroline of Wim de baby in het wiegje wilde leggen en dan terug bij haar te komen.

Enkele tellen later lag Wim naast zijn tante, ze rolde tegen hem aan en legde haar hoofd op zijn borstkas. Ze keek hem aan met haar mooie blauwe ogen " vind je me nog aantrekkelijk met mijn dikke melkborsten en mijn papperige buikje " vroeg ze " je blijft voor mij de allermooiste " " binnen enkele maanden heb ik terug mijn strakke lijntje reken maar Wim begreep er niets van, Caroline zou blij moeten zijn dat haar kut terug zou verstrakken, veel vrouwen zouden er voor willen tekenen.

Wim keek haar stomverbaasd aan en daarom ging ze verder " twee nachten geleden had ik een droom Caroline verbrak hetgeen ze hem wilde vragen want Wim had bevestigend geknikt. Meteen gooide ze haar benen omhoog en haakte haar bovenarmen erachter. Ruben en Tina en schoonmoeder deel 2.

Ruben en Tina en schoonmoeder. Mijn grote geile broer Mijn grote broer Opa en Oma Mijn lul in moeders kut Weer een kleintje Geile oude vrouwen Het verjaardags cadeau van opa Sterre Opnieuw zwanger Een dagje uit met Elke en haar papa Angela in de disco Mamma en mijn zusje Als Laura weer eens geil is Huiswerk maken Hoe ik met mijn poepgaatje omga Het geile buurmeisje lotte Kuttenlikkertje Geile stiefdochter Sex met met mijn moeder en zus Papa trekt zich wezenloos Hop paardje Hop deel 2 Hop paardje Hop deel 1 De verkrachter bleek mijn eigen Hier zijn tante's voor bedoeld Mijn moeder, broer en tante Nooit gedacht van mn nichtje Bregje Op een maandag in mei Anaal ontmaagd Kelly en haar papa Hans, Elvira en nog meer familie Hans, Elvira en Jeroen Sex met mijn zuster Elke geilde weer op papa Mijn 2 zonen deel 2 Claudia en haar broertje Hans en Elvira deel 2 Hans en Elvira deel 1 Ik ben nu papa's meisje voor dag en nacht De pik van mijn broertje Mijn 2 zonen Ik zag mijn moeder in de douche Lotjes ontbijt In de keuken Een nieuw avontuur met mijn zus Verlangen Stephany from the states De ongehoorzame dochter Mijn nichtje Els.

Isabella Mijn uitgaansavond Tante Ellen Mijn broer verleid Tante Anneke Een week lang met moeder en dochter deel2 Een week lang met moeder en dochter deel1 Mijn zus en de herkansing Vader en dochter Geile schoonzus Ik neukte met mijn Moeder Verhuurd aan mijn ouders Alie der nieuwe leven 6 Alie der nieuwe leven 5 Mijn nymfomane zusje Alie nieuwe leven 4 Het familiefeest deel 2 Het familiefeest deel 1 De dochter van de buren De ontmaagding van Marja Geil plezier op een warme middag De tweeling in de zomer Zwager zaterdag gaargeneukt In het schuurtje met mijn broer De zonnebank Zeer geile schoonzus Linda en haar moeder Alie s nieuwe leven 3 Alie nieuwe leven 2 Alie nieuwe leven 1 Tante Agaath Ik en mijn ex-schoonzoon.

Zusjes verleiden Sex met de ma van mij ex Mijn broertje Denk na voordat je sex hebt met je zus!!! Een lekker weekend Twee generaties neuken mijn geile oma deel 2 mijn geile oma deel 1 Een friese familie Zonnebadende zus Logeren bij tante Grote broer Bodypainting Logeren bij oom en tante Nichtje uit Turkije Oude oma maar geil Karlijn en Monique Dochter van de overburen Mijn schoonloeder als alternatief Een normale familie Even zonnen Mijn zusje en ik Broer en zus Mijn schoonzus wilde een kind en uiteindelijk lukt Mijn plagende zus en haar buurvrouw Met een string aan in de tuin Corrie speelt met mama stoute dochter 1 keer en nooit meer De moeder van Laura, mijn schoonmoeder Zijn broertje Verhuisd Warme dag in Juni Men schoonzus Gepakt door mijn schoonzus jenny De fijnste gebeurtenis ooit 4 De lifter Ontmaagd door papa en oom deel 2 Peter, Rikky zijn vriend en Cindy zijn moeder - Deel 3 Peter, Rikky zijn vriend en Cindy zijn moeder - Deel 2 Mijn eerste keer met Carolijn..

Leila wordt lekker genomen Familiefeest met mn achternichtjes Bert en Bea op vakantie 2 Geschoren Tante Logeren bij mijn neefje Mijn zus en haar fantasie Warme zomerdag met mijn moeder Bewerkt door papa Badmode Een rare familie Dochter springt in Bert en Bea op vakantie Thuispret. Avontuur met mijn zusje De fijnste gebeurtenis ooit 3 Twee zussen vervolg Twee zussen Kerstvakantie op de boerderij van tante Nelly Badeendje De vriendin van me vader Sex les van mijn moeder Peter, Rikky en zijn moeder 1 Ontmaagd door papa en oom Sex met mijn bloedeigen zus Tante Marie en Ome Leen Tante past op Moeder, dochter en vriendin Mijn mooie zusje Ik pakte mijn nichtje en toen mn zusje Winkelen met je moeder Mijn tante Tante Coba Stiefzus perikelen 2 Stiefzus perikelen 1 Twee hete zussen Mijn tante mijn hoer en slavin Geile dochter deel 5 Klara, de onwillige maagd Shit!

Leuk samenwerken met Myriam Slaaf van mijn zus Verleid door vriendin van mijn moeder Zijn vader heeft een flinke lul Twee lekker zussen Tweeling zusje Winkelen met schoonmama In de kroeg Nichtje vingert haar kontje Zusje insmeren en dan Ze slikte mijn sperma Nichtje Linda Ik neukte mijn schoonmoeder Badmode Neuken met moeder Schoonmoeder vingeren De eerste naailes Mijn zoon Vluggertje met schoonzus Sex met zus in bad Betrapt door hete schoonmoeder Betrapt met haar kleding Bruno en mijn moeder Speelse dochter deel II Mijn stiefzus Tante Yvonne Speelse dochter deel I Het speeltje van ma en pa Nicht en oom in bos Broer en halfzus In schuur met schoonmoeder Varen met mijn nichtje De verhuizing Warme zomerdag in juni Zwangere dochter Anita en Moeder met de buurvrouw Vrijpartij met Tante Ongehoorzaam Alleen thuis met mijn zus Kim Beroemde schrijfster deel 3 Tante Els deel 2 Beroemde schrijfster deel 2 Het stief sletje Marion en der vader Tante Els deel 1 Beromede schrijfster deel 1 2 zusjes stoned Slapende dochter Ingesneeuwd Jose, de lekkere dochter van Pa De ontmaagding van mijn neef Lekkere familie Mijn 16 jarige nichtje Logeren bij tante Karin 2 zusjes Mijn kamer met mams Schoonmoeders decoleté Woordenboek lenen zus Flinke lul van mij vriendjes vader Roken verboden 2 geile nichtjes Sex met mijn zus Hete zusjes De natte slipjes van me moeder Het familie feest Cybersex op MSN Mijn vrouw en haar zus Mama's heelijke sletje Ik en mijn zus Tante Emmy 1 Familie van de Broek 4 Vader en dochter net 16 enPlassex oma sexdate privat

  • RIMMEN FILM GRATIS PJE
  • 679
  • Ze liet een hand zakken en gleed via haar buik en kleine bosje schaamhaar naar haar hete en natte gleufje.

Gratis sexdate tilburg meester zoekt sub


De vrouw schatte hij rond de zestig, ze was aan de mollige kant. Haar geblondeerde haren die had ze opgestoken. Ze was gekleed in een modern blauw mantelpak waarvan de metaalkleurige rits van de vest niet helemaal tot boven toegehaald was waardoor Wim een diepe gleuf tussen haar grote tieten te zien kreeg. Een grote D-cup of misschien wel een E dacht hij.

Bij elke stap die ze deed schommelden ze over en weer en het borstvlees dat zichtbaar was in een diepe decolleté leek net op bibberende gelatine. De vrouw stak haar hand uit " hallo ik ben Ingrid Ingrid was een beetje verwonderd dat de kandidaat overnemer van haar bedrijf zo'n jonge kerel bleek te zijn.

En wat voor een kerel, ze schatte hem twintig, groot, sportief gebouwd en blauwe ogen. Blauwe ogen daar viel ze wel op maar nog meer op zijn jeugdige leeftijd. Ze wenste dat ze zelf terug twintig was.

Toen zag ze er zelf ook nog heel mooi uit. Misschien had ze dan die jongeman wel kunnen verleiden om haar te neuken. Een jonge kerel zoals Wim zou zeker geen vrouw van zestig neuken dus die gedachte bande ze uit haar hoofd.

Daar zat ze natuurlijk glad naast want Wim deed het liever met oudere vrouwen. Oudere gehuwde vrouwen die thuis niet aan hun trekken kwamen, gescheiden vrouwen en weduwen die een pik moesten ontberen. Die vrouwen hadden tenminste ervaring en daarenboven gaven ze zich volledig door hun gemis aan seks. Ingrid zou nooit geloofd hebben dat Wim enkele jaren tevoren een lelijke eend was geweest.

Een echte nerd, een lange bleke slungel met een belachelijk brilletje op zijn neus maar hij had een transformatie ondergaan. De man die nu voor haar stond was door het veelvuldige fitnessen flink uitgezet. Ze kon de buikspieren tellen omdat de witte T-shirt die hij droeg strak rond zijn bovenlichaam spande. Zijn blauwe ogen waren nep, contactlenzen maar dat wist niemand uitgenomen zijn tante Caroline.

Ze keek even naar zijn kruis waar een forse zwelling zich aftekende in zijn jeansbroek. Ingrid voelde hoe hard haar tepels opeens werden en haar kut in een seconde veranderde in een lekkende doos. Wim moest haar volgen, ze zou hem rondleiden in het bedrijf.

Het magazijn was heel groot en had vier afdelingen. Een eerste was het stockafdeling waar alle goederen zoals dildo's en vibrators, penis en kutpompen, sexy lingerie en allerlei SM attributen en ga zo maar door, netjes in dozen geklasserd stonden in houten rekken. Verder een gedeelte waar de goederen klaar gezet werden om ze te verzenden en het derde was de afdeling verzending.

Het vierde gedeelte bestond uit burelen waarvan de ramen allen toezicht hadden op het magazijn. Wim kreeg allerlei blikken, van angstige ogen, die blijkbaar wisten waartoe het bezoek van Wim zou kunnen leiden tot geil kijkende ogen volgden zijn doeningen.

Er werkten niets anders dan vrouwen merkte hij op, allen tussen de veertig en de zestig vermoedde hij. Wim volgde Ingrid toen ze één van de burelen binnenstapte. Daar werd hij voorgesteld aan Laura.

Laura was de boezemvriendin van Ingrid en ze moest ook toezicht houden op het personeel als Ingrid er niet was. Ingrid vroeg haar of 'het kamertje' bezet was.

Het antwoord was negatief en Ingrid troonde Wim mee naar de achterzijde van het verzendingsmagazijn. Ze opende een deur en beiden stapten ze naar binnen, een zacht licht ging automatisch aan. Wat Wim toen zag vond hij vreemd en uitzonderlijk. In het midden van de plaats stond een onderzoekstafel net zoals bij de gynaecoloog, beenbeugels incluis.

Tegen de ene muur een wit lederen divan en tegen de andere muur een groot schap waarop een grote variatie aan sekspeeltjes uitgespreid lagen. Dildo' en vibrators, tepelklemmen en een clitpompje etc etc en zelf een busje vaselinespray.

Boven de spullen hing tegen de muur een soort van reglement, de tekst luidde als volgt ''' maximum drie personen tezamen toegelaten in het kamertje "' ''' 1 uur is de maximum verblijftijd "' ''' de gebruikte hulpmiddelen alsook de onderzoekstafel en de divan na afloop grondig reinigen met Dettol "' ''' lege batterijen dienen vervangen te worden alvorens het kamertje te verlaten "'.

Aan enkele haken die onder het reglement tegen de muur bevestigd waren hingen blisters met verschillende soorten batterijen. Ingrid trok de met wit leder gecapitonneerde deur dicht en ging in de divan zitten. Ze zag me naar het grote scherm kijken aan de muur tegenover de onderzoekstafel " die heb ik een half jaartje geleden laten plaatsen Ingrid kwam recht uit de divan " nou de rondleiding heeft lang genoeg geduurd Wim trippelde haar achterna naar de villa.

Een prachtige grote living met hoge en brede ramen die uitzicht gaven op een grote fraaie tuin met te midden een vijver. Ingrid verzocht hem plaats te nemen in een beige lederen zetel. Zijzelf stapte naar een kast en enkele tellen later zette ze twee glazen op de salontafel. Wim kreeg een flinke inkijk toen ze zich voorover bukte om de glazen boordevol te vullen met Cointreau. Ingrid had blijkbaar grote tepelhoven want hij zag een gedeelte van de bruine ringen boven haar witte beha uitkomen " zit je naar mijn borsten te staren jongeman " zei ze glimlachend toen ze opkeek " nou ze zijn amper bedekt je kunt er niet naast kijken " lachte Wim.

Ingrid ging in de zetel tegenover hem zitten en toen ze haar ene been over het andere kruiste kreeg hij nog een glimp van een witte slip te zien. Na zijn eerste slok wilde Wim to the point komen " jouw bedrijf bevalt me maar ik wil eerst de boekhouding controleren " zei hij " dat zal nu niet gaan want die is bij de boekhouder " " geef me zijn gegevens dan stuur ik er iemand heen Ingrid kwam uit haar zetel en ze verdween uit de living.

Even later kwam ze terug en overhandigde hem een adreskaartje. Wim haalde zijn mobieltje uit zijn broekzak en belde Annemie. Annemie is degene die als assistente bij de notaris in dienst was geweest en nu Wim's immobiliënbedrijf behartigde. Ze was immers accountant van opleiding. Hij gaf Mie zoals hij haar noemde de opdracht om onmiddellijk naar het boekhoudkantoor te vertrekken waarvan hij haar de gegevens had laten noteren. Ze moest hem zo snel mogelijk iets laten weten. Ingrid vroeg Wim honderd uit, zo kwam ze te weten dat hij net negentien was geworden en een grote erfenis had gedaan.

Hoe dat verlopen was vertelde hij niet en evenmin welke job hij deed, namelijk zich laten betalen om hitsige en seksueel verwaarloosde vrouwen te neuken. Van haar kwam hij te weten dat ze eenenzestig was en veertig jaar samen met haar man hun bedrijf in goede banen had weten te leiden. Telkens de borrels leeg waren werden ze opnieuw gevuld. Ingrid wilde dat Wim al het personeel in dienst zou houden als hij het bedrijf overnam. Het waren allemaal toegewijde vrouwen die met plezier kwamen werken en er niet tegenop zagen om overuren te maken in drukke periodes zoals met de eindejaarsfeesten.

En zo ging het gesprek een hele tijd verder. Na de derde borrel werd Ingrid wel heel erg loslippig en zat ze onrustig in haar zetel " weet ge hoelang het geleden is dat ik nog eens geneukt heb Ingrid nam opnieuw een slok van haar borrel en ze hervatte " mijn man is tien jaar ziek geweest en door de medicatie die hij moest nemen kon hij geen erectie meer krijgen Ingrid keek hem enigszins teleurgesteld aan " je vriendin Mie is mijn accountant en die laat me net weten dat jullie boekhouding uitwijst dat het bedrijf uitermate winstgevend is Wim noemde zijn prijs dewelke niet overeenstemde met hetgeen Ingrid in gedachten had.

Er werd wat over en weer gepingeld tot ze uiteindelijk de helft van het verschil bereikten " voor die prijs laat ik het aan je over maar er is één voorwaarde aan verbonden " " en welke mag die dan wel zijn " vroeg Wim die al vermoedde waar ze heen wilde " als je toestemt wat ik heel graag zou willen gaan we dat niet op papier zetten want ik vertrouw je jongeman Wim rekende snel uit zijn hoofd, dat kon hij goed.

Ingrid liet twintigduizend euro vallen van de oorspronkelijke vraagprijs. Elke vrouw die van zijn diensten als gigolo gebruik wilde maken moest er tweehonderd euro voor over hebben. Als hij Ingrid zou neuken tot haar vijfenzestigste dan kwam hij aan de som van twaalfduizend euro, deed hij dus achtduizend euro profijt en hij ging akkoord met Ingrid's voorstel " dan hebben we een deal jongeman Ingrid begon zich uit te pelsen.

Ze zag hoe verwonderd Wim haar aankeek " ik ben het voorlopige contract en jij hebt de pen tussen je benen " giechelde ze. Door het regelmatig gebruiken van het potentieverhogend middel, dat Wim had gekregen van zijn weldoenster de oude Greta, had hij nooit problemen om een erectie te krijgen en ook zijn grote ballen waren steeds zo goed gevuld dat ze minstens drie fikse ladingen zaad achter elkaar konden geven.

Toen Ingrid de beha verwijderde en hij haar grote borsten eruit zag zakken kwam er beweging in zijn broek. Zoals hij verwacht had had ze grote tepelhoven van zeker zes centimeter en te midden op de bruine ringen stonden tepels als de speen van een babyfles.

Ze waren stijf en wezen lichtjes omhoog. De rok en het slipje van Ingrid vielen op de grond, Ingrid had een klein buikje en daaronder een vette kale venusheuvel. Ze maakte blijkbaar van elke gelegenheid gebruik om in haar tuin volledig naakt te zonnen. Haar lichaam was egaal gebruind, geen plekje te bespeuren dat niet door de zon gestreeld was " nu jij jongeman Wim ging uit zijn zetel en begon zich uit te kleden.

Als hij zijn broek en short omlaag stroopte kwakte zijn kromme dikke lange paal tegen zijn buik. Ingrid was verbaasd van hetgeen ze zag. Wim's grote dikke leuter, zeker twintig centimeter lang schatte ze hem en een pols dik en alles mooi kaal geschoren net zoals haar kut. Over zijn lul zo krom als een banaan kronkelden dikke blauwe aders als lianen rond een boom. Zijn eikel geleek op de hoed van een grote champignon en zijn ballen deden haar direct aan ganzeneieren denken.

Van onderaan de wortel van zijn lul was een smal streepje te zien dat tot over zijn balzak liep, het leek veel op een litteken van een operatie.

Er waren echter twee dingen die haar verontrustten, zijn ballen. Ze waren zo groot en dik alsof ze elk moment uit elkaar zouden spatten, het vel van zijn zak zat er zo strak rond gespannen dat ze zelfs de kleinste adertjes die over zijn testikels liepen kon zien.

Nu ze na al die jaren van ontbering eindelijk weer eens een lul van vlees en bloed in haar kut zou gaan voelen vreesde ze dat Wim te snel zou spuiten. Haar kut moest maar even wachten dacht ze. Ze wilde hem eerst aftrekken zodat de grootste druk uit Wim's ballen was en hem een uurtje laten bekomen alvorens hij zijn lul in haar kut zou mogen schuiven.

Misschien hield hij het dan langer vol en kon ze zelf heerlijk genieten van zijn jonge pik. Ingrid deed enkele stappen tot bij Wim en zakte op haar knieën. Met haar ene hand omhelsde ze zijn penis " WOW dat is geen pen dat is een behoorlijke ronde kwast " jubbelde ze.

Met de andere voelde ze aan zijn grote ballen " het lijkt wel of je in weken niet meer gespoten hebt Ingrid had zoals alle oudere vrouwen ervaring in aftrekken. Steeds draaide ze met haar hand als ze het vel op en neer bewoog en ondertussen masseerde ze zijn ballen. Eerst kwamen er enkele druppels voorvocht uit zijn eikel gerold en toen opeens dacht ze dat Wim klaar aan het komen was. Constant spuwde zijn eikel vocht, doorzichtig ietwat kleverig glycerine-achtig vocht dat langzaam over Ingrid's hand liep.

Zij die dacht dat ze hem niet lang zou moeten afspelen kwam bedrogen uit, zeker een dikke tien minuten was ze al bezig met sjorren toen er plots geen vocht meer uit zijn eikel liep. Overtuigd dat Wim was klaargekomen liet ze zijn paal los " niet stoppen Ingrid ik ga zo komen " stamelde Wim die het zaad in zijn ballen voelde borrelen. Ingrid begreep er niets van, er was al zoveel vocht uit zijn eikel gelopen.

Ze greep zijn paal toch terug beet en sjorde er verder aan. Ingrid wilde hem zien spuiten en gelijk zijn jonge zaad proeven, ze voelde zijn lul verdikken en snel opende ze haar mond en stak haar tong zover mogelijk naar buiten.

Ze richtte net op tijd zijn champignon-eikel naar haar mond toen het eerste schot kwam. Ingrid zag de witte straal uit zijn eikel vliegen en meteen voelde ze zijn warme pap in haar keelgat komen. Schot na schot, vijf maal kort achter mekaar, spoot hij in haar mond. Wat spoot hij veel dacht ze en zijn witte babymakertjes smaakten heerlijk zodat ze alles doorslikte. Ze bleef nog even zijn vel over en weer bewegen om de laatste druppels eruit te halen en toen schrok ze.

Het pisgaatje ging opnieuw open en nog een krachtige straal die ze niet meer verwacht had vloog op haar gezicht. Ze wreef het zaad met de vingers naar haar mond. Wat haar verbaasde was dat Wim's lul geen neiging had om te verslappen. Zou hij nog een keer kunnen vroeg ze zich af maar ze hoefde niet lang op een bevestiging te wachten " nu ga ik je neuken zoals je nog nooit geneukt zijt " zei Wim vol zelfvertrouwen en dat mocht hij zeker hebben.

Elke vrouw die met zijn lul te maken kreeg beleefden ongekende orgasmes. Spuiten en meteen weer verder rammen was voor hem geen probleem, minstens drie maal en soms een vierde keer achter mekaar en na een pauze van een kwartiertje kon hij opnieuw beginnen.

Ingrid zette zich recht " kom we gaan naar mijn slaapkamer " zei ze gehaast want ze vreesde dat zijn lul toch zou gaan verslappen en ze verlangde er hevig naar om hem in haar kut te voelen glijden. Ingrid kon zijn dikke vette lul zeker hebben, haar kut had ze de laatste jaren na de dood van haar man zelf uitgewoond.

Ze had alle mogelijke modellen dildo's eerst uitgeprobeerd alvorens ze in de catalogus van sekspeeltjes werden opgenomen zodat de klanten ze via Ingrid's bedrijf konden bestellen. Op een dag was ze van de markt thuisgekomen. Toen ze de kam bananen in de fruitschaal wilde leggen beelde ze zich in dat het allemaal lullen waren.

Geil als ze werd trok ze één voor één de bananen van elkaar. Haar rok en slipje gingen uit en ze ging op het marmeren blad van het keukenblok zitten. Ze spreidde haar benen en propte meteen drie van de gele stukken fruit in haar kut. Een vierde en een vijfde volgde en met heel de bussel begon ze zich te verwennen.

De voorgaande weken had ze telkens een courgette gekocht op de markt. Het was begonnen toen ze courgettesoep wilde maken. Ze was weer eens in een geile bui en net als ze op het punt stond om de groente te schillen veranderde ze van gedachte. Ingrid wilde hem eerst gebruiken.

Het was een exemplaar met grimmige dikke ribbels aan de smalste kant waar de groente met de staart aan de moederplant had gezeten. Heerlijk was ze toen klaargekomen zodat ze de weken daarop heel vroeg naar de markt ging omdat ze dan een rijke keuze had aan grimmige modellen. Een courgette was ondertussen haar surrogaat lul geworden.

Ingrid stond in de living voor Wim. Ze had hem eerst afgespeeld en hem in haar mond laten spuiten. Ze had de jonge man min of meer kunnen omkopen om haar maandelijks te komen neuken en op dat ogenblik was hij ter hare beschikking. Jong, krachtig en potent en ze was verlekkerd op zijn knoert " kom we gaan naar mijn slaapkamer " had ze hem voorgesteld. Wim trapte zijn docksides uit, stapte uit zijn broeken en volgde haar.

De slaapkamer was groot en twee hoge en brede schuiframen waarvan één een eind opzij geschoven was en hij konde vogeltjes horen fluiten. Ze gaven eveneens zicht op de tuin. De muur, aan het hoofdeinde van een bed waar je makkelijk met drie in kon slapen, was bekleed met een spiegel tot tegen het plafond. Links en rechts van het bed was een doorgang van twee meter en tegen elke muur stond een grote hoge brede kleerkast met spiegeldeuren. Ingrid haalde het dekbed weg en zakte aan het voeteneinde op het bed en liet zich achterover gaan.

Steunend op haar ellebogen kroop ze achteruit verder op het bed en legde zich dan plat op haar rug zodat haar borsten naast haar bovenlichaam zakten. Ze trok haar mollige benen op en vouwde ze open zoals een vlinder zijn vleugels. Twee dikke vaalbruine schaamlippen met daartussen een uiterst smal spleetje lieten zeker niet uitschijnen dat Ingrid zo'n grote kut had.

De binnenzijden van de lippen zagen er spekglad uit en uit het spleetje sijpelde vocht dat over haar bruine sterretje liep.

Wim knielde op het bed en wilde met zijn hoofd tussen haar benen duiken " kom op stier dek me Hij plaatste zijn handen plat op het laken en liet ze onder haar opzij liggende borsten glijden. Wim helde voorover en steunende op de tippen van zijn tenen zat hij gelijk een kikker over de vrouw die hem met verlangende ogen aankeek om zijn lul in haar lichaam te planten.

Zijn tegen zijn buik staande lul drukte hij op haar buikje en zijn forse ballen op haar dikke kale venusheuvel. Wim duwde zijn bekken achteruit, zijn ballen gleden van haar schaamheuvel en zijn keiharde dikke lul nam de plaats in. Hij maakte enkele neukbewegingen waarbij zijn eikel naar de ingang van haar kut zocht " oh ja kom in me Ingrid voelde hoe zijn warme dikke eikel haar vette glibberige schaamlippen uit elkaar dreef.

Toen hij een stukje in haar schede gleed kreeg ze het gevoel dat ze maar eens in haar leven had ervaren. Omdat ze eraan twijfelde dat ze een G-spot had was ze ooit met haar probleem bij de gynaecoloog te rade gegaan. Die had haar onderzocht en toen hij met zijn vinger in haar kut was gegaan had zij een geweldig gevoel ervaren.

De man had haar uitgelegd dat de G-spot tussen de drie en vijf centimeter boven de ingang van de vagina tegen de voorwand zit.

Het heerlijke gevoel was vlug weg want de arts haalde zijn vinger weg. Wim zat amper enkele centimeters in haar en een orgasme kondigde zich al aan, door zijn enorm gekromde lul wist zijn eikel haar G-spot te vinden. Zachtjes gleed zijn champignon-hoed over de gevoelige ribbeltjes die hoog in haar kut verborgen zaten " zalig Wim Ingrid was in haar leven al veel klaargekomen maar nooit zoals ze nu klaarkwam.

Ze had het gevoel alsof ze moest plassen maar toch was het anders. Een warme gloed gleed door haar piskanaal en verspreide zich tussen haar kutwanden en de dikke eikel van Wim die haar ribbeltjes verwende. Terwijl ze klaar lag te komen boorde Wim zijn knoert dieper in haar sappige schede. Ze voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder aandrukken en zijn joekels van ballen tegen haar kont. Wim begon te wiegen met zijn lichaam, telkens als zijn eikel uit haar kut dreigde te glippen boorde hij hem weer diep in Ingrid's warme buik.

Eerst langzaam en dan in het tempo van een haas waarbij zijn ballen telkens tegen haar mollige kont beukten. Het buikje van Ingrid golfde bij elke stoot en ook haar vleesbollen die naast haar bovenlichaam lagen rolden op en neer. Het verwonderde Ingrid dat de jonge kerel van negentien die haar neukte zoveel ervaring had, keer op keer bezorgde hij haar een orgasme waarbij ze zoveel sappen naar buiten perste dat het laken onder haar rug verschrikkelijk nat werd en haar kut onophoudelijk soppende en spetterende geluiden produceerde.

Wim keek even recht vooruit in de spiegel achter het bed, hij had buiten in de tuin iets zien bewegen. Terwijl hij verder beukte op de eenenzestigjarige vrouw onder hem bleef hij kijken en plots zag hij een vrouw voor de schuifraam verschijnen.

Hij herkende haar meteen, het was Laura de toezichtster en boezemvriendin van Ingrid,. Ongegeneerd bleef ze toekijken hoe Wim zijn paal in de kut van haar boezemvriendin joeg.

Ze moest een mooi zicht hebben dacht hij, Wim die als een kikker zat te schommelen en zijn joekel telkens diep in Ingrid haar zompige kut joeg. Meerdere malen hadden er vrouwen toegekeken als Wim aan het neuken was, denk maar terug aan zijn stiefmoeder en haar vriendin Wonnie en Annemie de notarisassistente die toezicht moest houden of Wim zijn verplichtingen nakwam om de oudere negerin Sameena te neuken.

Wim kreeg er een kick van om begluurd te worden en hij vond Laura een lekker wijf. Laura, de slanke vrouw van over de vijftig met een pony kapsel van acajou gekleurde haren, mooi geschminkt en een paar grijze amandelvormige ogen. Het gaf hem een boost en begon sneller en harder in het lichaam van Ingrid te beuken terwijl hij via de spiegel recht in de ogen van de glurende vrouw bleef kijken. Wat kon die jonge kerel goed neuken, Ingrid voelde hem als een wilde tekeer gaan in haar erg luidruchtig soppende kut.

Met zijn dikke kromme lul bezorgde hij haar het ene orgasme na het andere. Wim keek haar niet aan maar staarde naar de spiegel achter haar, ze had graag met hem willen tongen maar ze dacht dat hij zich op iets anders wilde concentreren om niet te snel te spuiten. Natuurlijk kon het niet eeuwig uitblijven en ze voelde hoe zijn pik nog dikker werd dan hij al was.

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Mijn lekkere zusje Mijn kleine zus 2 Samen wonen en neuken Mijn zwager, Marten neukt me ook Mijn sexy broer en ik Schoonmoeder wil mijn pik Mijn geile nichtt Floor Stanley Didi Laurence Perverse moeder en dochter zijn sexslavinnetjes Oma masseren Met mijn tante en zus alleen thuis Onverwacht met mijn stiefmoeder Stiekem gluurt Mams en toen Laura 6 Mijn kleine zus Precies om Moeder en de zoon Billenkoek van schoonmoeder Me zuster, mijn hoertje Mijn dochter, de slet Perverse families Helena bespiedt de jongens en lucht haar hart bij moeder.

Zeventien Familie pret Zusje wil zaad proeven Schoonmoeder Carla wil haar schoonzoon Klaas verleiden Samen wonen met mijn zus De Weduwnaar - 2 De Weduwnaar - 1 Hoe ik mijn broer neukte zonder dat hij het wist Logeren bij mij mijn broer en zijn mooie vrouw 1 De vliegende doos Mijn zus,mijn priveslet Nichtje, hoe pak je het aan Mama neuken 3 Ontbijt bij tante Vroeger 11 Shaving 1 Gescheiden Marokkaanse zus Dagje naar het naaktstrand 17 Even wennen Vroeger 10 De Verbouwing 1 Opa En Rozalinde Hoe ik me nicht zwanger maakte Dagje naar het naaktstrand 16 Ik was 19 en zij was 48 en Vrijen met m'n schoonzusje Dans of sexlessen?

Mijn preutse schoonzus - deel 6 Hemelvaartsvakantie op de camping Daan mijn jonge zusje Tante Marloes - deel 1 Mij moeder troosten Mn geile tante en haar schoonmoeder Ria De eerste keer moeder en zoon Zonnen in de duinen met mam Belevenissen van een puber Vader neukt dochter - deel 2 Oma wordt weer stiefmama Hoe het begon met mijn moeder Sophie Leuke lieve zoon Zo moeder zo dochter zo zoon Mijn nichtje verwennen Lekker met papa Interne internet incest - deel 1 Vader neukt dochter Sletterige zwangere dochter De afwas Laura gaat varen Mijn neefje Tom - deel 3 Mijn neefje Tom - deel 2 Mijn neefje Tom - deel 1 Lieve zoon De tweeling met hun moeder Oma als model Waargebeurd en nog steeds gaande Mama sophie Geile zusjes - deel 3 Geile zusjes - deel 2 Mijn stiefdochter Katrien Sex met tante en de buurvrouw daarvan Onverwachts sex met mijn moeder en tante Ik hou van mn pappie - deel 3 Mama Hoezo incest!

Een moeder en dochter nacht Moeder en dochter genieten Gedwongen sex Schoonvader deel 2 De Verhuizing van mijn oudere zus Mijn jonge moeder Sex leergierige dochter mijn lievelingsnicht Ik neuk mijn zoon omdat ik het lekker vind Mijn dochter als hoer. Mijn tante veraste mij. Ruben en Tina en schoonmoeder deel 2.

gele kut geile carolien