Geile Kutten

Geef Me Sex Nl

Kale spleet kut van buurvrouw

kale spleet kut van buurvrouw

.

Sletten escort nederlandkale spleet kut van buurvrouw

.

Mijn pik die steil omhoog tegen mijn buik stond verslapte toen ik de deur wilde openen. Ik kreeg ze maar een stukje open en ondervond enige weerstand. Met enige moeite kon ik de deur verder openen en ik zag tegen de grond een paar slappe benen verschijnen. Ik wrong me tussen de opening van de deur naar binnen. Monique lag op haar buik, ze was gekleed in negligé. Ik draaide haar op haar rug, ze was levenloos en haar gezicht krijtwit. Had ze het voelen aankomen en wilde ze me beneden opzoeken om haar nog een laatste beurt te geven spookte door mijn hoofd.

Mijn naam is Rob en toen dit verhaal zich afspeelde was ik Ik had het huis van mijn stiefoma gekocht, een tweewoonst waarvan ik het appartement boven het mijne verhuurde. Ongelukkig genoeg was Monique komen te overlijden zoals u hierboven kunt lezen. Het volgende verhaal gaat over de huurster die na Monique in het appartement was ingetrokken.

Klein, amper 1,6m was ze,Nelly een mollige meid van 22 jaar. Zwart krullend haar tot op de schouders, groene ogen en kuiltjes in haar bolle wangen. Een dubbele D cup waar je niet naast kon kijken en een vrij mollige kont waaraan een paar stevige benen zaten. Op een avond belde ze aan en vroeg of ze het appartement kon bezichtigen. Het beviel haar dus nam ik haar mee naar mijn living om het contract op te maken. Ik presenteerde haar een glaasje wijn wat ze gretig accepteerde.

De fles was leeg omdat ik al enkele glazen gedronken had zodat ik een andere fles opende. Nadat ik voor ons beiden een glas had volgeschonken noteerde ik alle gegevens van haar identiteitskaart en vroeg haar een waarborg van twee maand huur.

Die kon ze niet betalen. Ze wilde per se het appartement huren, of ze de borg niet op een andere manier kon vergoeden vroeg ze. Daar moest ik over nadenken en hoorde haar ondertussen wat uit. Of ze een vriend had, wat ze voor werk deed en dat soort dingen. Een vaste vriend had ze niet maar wel veel vrienden en vriendinnen. Ze wilde het ouderlijk huis zo snel mogelijk verlaten omdat het altijd ruzie was tussen haar pa en ma, daarom wilde ze zo graag het appartement.

De fles wijn was leeg en ik haalde een andere. Een glas verder vroeg ik waarom ze nog geen vriend had, of ze misschien lesbisch was. Ze kreeg een rood hoofd en na zich nog wat moed ingedronken te hebben zei ze dat ze bi was maar kaatste gelijk de bal weer in mijn kamp door te vragen waarom ik nog steeds vrijgezel was.

Ik vertelde haar niet dat ik gescheiden was. Nelly dronk haar glas in één teug leeg en ging rechtstaan. Ze deed haar jas uit, wierp hem op mijn zetel en begon langzaam de knoopjes van haar zwarte blouse los te maken. Die belandde ook in de zetel. Haar jeansrokje maakte ze los en liet het op de grond zakken. Ze droeg een zwarte slip die ze bovenover de jarretellen die haar zwarte nylons ophielden had getrokken.

De haken van het corset werden losgemaakt en toen haar slappe borsten eruit zakten kreeg ik gelijk een stijve. Donkerbruine tepels met al even donkere tepelhoven zo groot als een in de helft doorgesneden appelsien.

Haar bleke memmen hingen wel naar beneden maar haar tepels priemden toch recht vooruit. Ik catalogeerde haar meteen bij al de vrouwen met Saggy tits waarvan ik hun kutje of kut veroverd had. De versteviging rond haar buik was weggenomen door het openen van het corset zodat haar ietwat blubberige buikje over de rand van haar slip was gaan hangen.

Ik stond recht, trok haar mee naar mijn slaapkamer en gebood haar zijdelings op mijn bed te gaan liggen. Haar ene enorme borst viel breeduit op het laken en de andere belandde er al even breed uitgespreid bovenop. Ze greep mijn pik beet maar ze kon hem niet geheel omvatten. Toch liet ze mijn vel op en neer gaan tot er een grote druppel voorvocht verscheen. Ze likte het op en zei dat het lekker was.

Na menig aandringen van mij door mijn eikel tegen haar lippen te duwen opende ze haar mond en liet haar lippen over mijn knots glijden. Nelly deed haar best maar van zuigen had ze geen pap gegeten. Ik trok mij terug uit haar onervaren bekje, stapte uit mijn broeken die op mijn voeten lagen en ging achteraan het bed staan. Verwonderd volgde ze mijn doeningen. Ze draaide op haar rug waardoor het corset openviel en haar joekels voor driekwart naast haar borstkas zakten.

Haar stevige billen gingen iets uit elkaar en gelijk valt me op dat er een vochtige vlek zat op haar zwarte slip. Ik wou eerst mijn ballen leegmaken alvorens ik haar zou neuken want het was meer dan een week geleden dat ik nog eens gespoten had en ik wilde zo lang mogelijk genieten van de occasie die zich voordeed.

Alleen haar gezichtje was mooi maar ik was ervan overtuigd dat haar kut binnenin warm en glibberig zou zijn. Ze trok haar benen op, vouwde ze open en trok haar slip opzij. Een kale kut kwam tevoorschijn, een schaamheuvel zo dik als een opvulstuk voor een beha en twee dikke spekranden die tegen elkaar plakten sloten haar genotstunnel af. Enkel een smal spleetje en het enige propje vlees dat uitpuilde was het beschermkapje boven haar kleine roze kittelaartje.

Door het kapje boven haar klitje zat een zilverkleurige ring met twee bolletjes aan. Nelly sloot haar ogen en liet haar hand naar haar kut glijden. Ze wreef haar vingers over de piercing en enkele seconden later begon ze hevig te kreunen. Er kwam sap tussen haar dikke schaamlippen vandaan gelopen en bevuilde het laken op mijn bed.

Een eerste straal vloog op haar blubberige buikje en ze was te laat om haar kutlippen van elkaar te halen zodat ik mijn eikel ertegenaan duwde en zag hoe mijn sperma zich erover verspreidde. Ze kreunde luid als ze mijn warme zaad tegen haar vette pruim voelde spatten. Haar buikje deinde hevig en de grote borsten zwalpten ook mee op het snelle ritme van mijn gebeuk. Ze moest naar het toilet en als ik haar de deur achteraan de badkamer aanwees waar zich daarachter het toilet bevond greep ik mijn badjas van de haak.

Terwijl ik terug naar de living stapte deed ik hem aan waarna ik me in de zetel zette en voor ons beiden nog een glas wijn uitschonk. Nelly verscheen terug, met waggelende hangborsten stapte ze tot waar ze haar kleren op de zetel had gegooid en maakte haar loshangende corset terug vast.

Ze begon onderaan, eerst pakte ze haar blubber-achtige buikje in om vervolgens haar borsten in de cups te leggen. Eén voor één haakte ze haar keurslijf vast tot het vlees van haar borsten weer voor een gedeelte boven de cups uitpuilde. Toen ze verder aangekleed was ging ze tegenover mij in de zetel zitten en dronk van haar glas wijn.

Ik vroeg haar wanneer ze zou verhuizen. Of ik het goed vond dat ze een week later zou intrekken. Voor de aflossing van de huurwaarborg moest ik me geen zorgen maken want ik mocht haar als ze thuis was ten allen tijde neuken als ik daar zin in had. Nadat ze haar glas leeg had gedronken deed ze haar jas aan en voor ze vertrok gaf ik haar de sleutels van de inkomdeuren.

Een week later was het zover en betrok ze het appartement. Regelmatig als ik zin had om te neuken en ik geen andere prooi had weten te vinden ging ik naar boven om een deel van de waarborg te innen. Haar kut gebruiken om mijn zak leeg te schudden. Enkele weken daarna was er veel begankenis bij haar.

Omdat het nog planken vloeren waren in het gebouw zorgde het gestommel voor veel lawaaioverlast. Mede door het feit dat mijn en haar appartement anders ingedeeld waren, haar living lag boven mijn slaapkamer, kon ik de slaap niet vatten door het rumoer dat er boven mijn hoofd gemaakt werd. Ik deed mijn badjas aan en stormde de trap op om het kabaal de kop in te gaan drukken. Boven gekomen hoorde ik flink wat gekreun. Ik opende zachtjes de deur van de living en hetgeen ik toen te zien kreeg deed mijn pik zodanig verstijven dat hij tussen de slippen van de badjas omhoog schokte.

Iedereen die in de living van Nelly stond, zat of lag was naakt. Mannen zaten op vrouwen, vrouwen op mannen en sommigen waren aan het pijpen.

Op de salontafel lag een man en de vrouw die bovenop hem lag had een lul in haar kut en een andere stond achter haar en probeerde zijn paal in haar kont te duwen. Aan de mollige kont en aan de ene grote mem die tussen de lichamen van de vrouw en de man onder haar uitpuilde wist ik dat het Nelly was.

Ze jankte als een hyena toen de lul van de man de spanning van haar stropje doorboorde. Ik keek naar de wisselende taferelen, mannen pakten andere vrouwen en omgekeerd. Niemand merkte dat ik binnenstapte buiten een brunette met lange golvende haren en kleine borstjes.

Meteen kwam ze op me af draaide haar kontje naar me toe en boog voorover. Haar spannende kutje zoog heel mijn knoert in een keer naar binnen. Terwijl ze me neukte zag ik dat de mannen hun lullen uit het lichaam van Nelly trokken en hoe zij met een lekkende kut en kont van de salontafel afkroop. Ze ging op de grond liggen en werd onmiddellijk geattaqueerd door een man die zijn knots in haar zaadkut boorde.

De vrouw die mijn lul gebruikte kwam klaar, het sap stroomde langs haar billen en van mijn ballen en door de warmte van haar sappen spoot ik haar nauwe doosje vol. Ze kwam recht en mijn slap wordende lul gleed uit haar kutje. Ik bracht mijn handen omhoog en voelde aan haar kleine stevige borstjes.

Enkele seconden later trok ze zich weg, gaf me een zoen op mijn mond en bedankte me voor de beurt. Ze stapte weg en zocht een andere man op en even later zat ze boven op zijn pik. Ik bleef naar het schouwspel kijken. De enen na de andere kroop op Nelly en leegde zijn ballen in haar spermasilo. Toen de volgende zich aanbood keek ze mijn richting uit. Ze schrok blijkbaar van mijn aanwezigheid en duwde de man weg. Nelly stond recht en stapte op me toe.

Tussen haar billen gleed het zaad langzaam omlaag. Ik draaide me om en verliet haar appartement. Bovenaan de trap riep ze me nog na maar ik reageerde niet en stapte mijn living binnen. Omdat het gerommel boven aanhield zette ik de TV op en opende een fles wijn. Twee uren later hield het rumoer op en hoorde ik Nelly aan de voordeur afscheid nemen van haar waarschijnlijke vrienden en vriendinnen. Ach joh, jij krijgt hem niet eens stijf.

Zo ging dat dag in dag uit. Op een middag kwam ik daar weer binnen en Til zag alles glazig. Ik vroeg waar Ben was. Die is naar zijn oom toe, komt met etenstijd terug. Nou dan ga ik ook maar weer. Ze trok mij op de bank en ging naast mij zitten. Half dronken begon ze over seks. Wat doen jullie daar nou boven als je films kijkt? Trekken jullie je dan af? Ben jij wel eens geil? Ik zat in een rot positie en durfde eigenlijk niet veel te zeggen. Zo had ik haar nog nooit meegemaakt.

En ze legde haar hand op mijn dijbeen. Henk zal ik jouw pik een keer mogen zien? Onder ons, niemand die het weet. Kom op, laat mij even voelen? En haar hand ging verder en ze deed haar benen wijd en ik zag haar kale kut. Kijk, hier kijken jullie naar en nu zie je er een heel dichtbij. Ik voelde mijn pik stijf worden en ze ging met haar hand mijn broek in.

Kom nou joh, Ben is er nog lang niet. Ik durfde niet te weigeren en mijn broek maakte ze los en pakte mijn pik. Wat een lekkere vleesstaaf, mmmmmmmmm. Ze wilde opstaan, maar dat lukte niet zo best, daarbij schoof haar rok nog meer op.

Ze had hem beet en ik vond het wel lekker ondanks dat ze flink aan geschoten was. Ze rukte aan mijn pik en met haar andere hand zat ze aan haar kut te krabben.

MMMmmmmmmm ben zo geil, zal jou wel willen verkrachten weet je. Zeg eens wat, schaam je niet voor mij, we kennen elkaar al zo lang. Kom doe je broek uit, kan ik er beter bij. Ja maar straks komt Agnes binnen. Nou die springt er gelijk op hoor. Ze heeft het steeds over je, ze is erg geil van je. Ben zegt dat zij zoveel haar op haar kut heeft, jij bent kaal. Ja dat vind mijn man lekker en ik ook. Wil je voelen, mag wel hoor? Nee, dat durfde ik niet, maar zij pakte mijn hand en zakte onderuit en met haar kut omhoog duwde ze mijn hand op haar kut.

Ze haalde hem heen en weer langs haar kutje. Ik werd er nu zelf ook geil van. Ze had niet alles meer goed door, dus ik kon ook wel wat doen. Ik zocht de opening en duwde er een paar vingers in. OHja lekker… dieper, en ze drukte haar lijf meer naar me toe.

Ja vinger me even, ik heb het zo nodig. Ik pompte maar wat en voelde haar kut al natter worden. Ze trok best aan mijn lul en ging naast de bank op haar knieën zitten en nam mijn pik in haar mond. En ze keek mij aan. Echt ik wil wel met jou, en jij? Ja ik was nu zo geil dat ik ook wel wilde. Ik schopte mijn broek uit en stond spiernaakt voor haar.

Ze krabbelde op en zat weer op de bank. Ze ging liggen en ik kroop er al tussen met mijn pik in de aanslag. Hij gleed langs haar natte lippen en ik voelde hem naar binnen gaan. OHhhhh jaaa ohhhhhhhhh grrrrrrrrrr neuk me. Maar ze duwde mij eraf en zei, kom op we gaan naar boven. Niemand die ons ziet en sloot de deur af. We doken op bed en ze gooide haar benen wijd.

Kom op boy, neuk mij eens lekker klaar. Ik lag boven haar hoofd en rook de bier geur. Ze wilde mij zoenen, maar dat was te vies. Ik zette mijn pik weer voor haar kut en drukte hem snel naar binnen. Ze kronkelde en wipte gelijk mee. Ohhhh joh wat lekker. Ik voel je grote paal lekker in mijn kut. Agnes ligt te vingeren, ze moest eens weten.

Ik neukte door en die warme gloed om mijn pik heen was zo lekker. Ze riep dat ze alweer klaarkwam en ze kneep mij in mijn kont. Kom op, je wilt toch zo graag. Opeens hoorde we iemand aan de deur rammelen.
Familie geil kutje likken

  • NEUKEN OP Z N HONDJES KUT VAN BUURVROUW
  • 588
  • Wiebelende tieten tantra massage adressenTantra massage heerlen sexcontact groningen


Nu was het aan mij de beurt om te kreunen. Ze merkte dat ik van haar aanraking genoot en bewoog geil haar vingers. Ze keek mij aan en glimlachte. Je aanrakingen hebben me namelijk bijzonder heet en geil gemaakt. En die tik tegen mijn klitje was niet toevallig, of wel soms? Ik vertelde haar dat ik ervan genoot haar poes te mogen ontharen. Ook biechtte ik op wel eens met vrouwen te hebben gevreeen die ik onthaard had. Ik drukte mijn kut tegen haar hand aan en kreunde diep toen zij een vinger in mijn natte spleet liet glijden.

Ik boog naar voren en drukte mijn lippen op die van haar terwijl mijn tong langs haar mond gleed. Haar tong danste niet veel later met de mijne. Jij hebt een heel mooi kutje en het is voor mij al weer veel te lang geleden dat ik een vrouw heb gelikt. Ik ben gewoonweg vergeten hoe erg ik het mis om met een vrouw te vrijen. Lenig klom ik op de tafel en drukte mijn grotje op haar mond.

Jaqu streelde delikaat mijn schaamlippen en trok ze wat van elkaar. Ze blies tegen mijn natte vlees en likte mijn onderkantje even later liefdevol. Haar tong gleed langs de binnenzijde van mijn buitenste schaamlippen.

Ze bespeelde mij en plaagde mijn hete lippen. Haar tong dartelde over mijn spleet en opende mijn lipjes. Ik kreunde van diep en intens genot en gilde van geiligheid op het moment dat zij haar tong naar binnen bracht.

Ik reikte met mijn handen omlaag en streelde haar borsten. De wekker tikte op de achtergrond terwijl haar lippen mijn gevoelige plekjes beroerden. Een paar keer bracht ze mij vlak bij een orgasme, om dan abrupt weer te stoppen tot ik mijn vagina smekend tegen haar gezicht duwde. Plots liep die verdomde wekker af. Jaqu gaf mijn drijfnatte klit een laatste lik en klom van de tafel af.

Terwijl ik haar poesje schoonveegde, vroeg ik haar hoeveel vrouwen zij als geliefde gehad had. Ze zei me dat het er vier waren geweest. Toen zij nog op de middelbare school zat was het een vriendin geweest die haar kennis had laten maken met de liefde tussen twee vrouwen. Haar meest ervaren en fijnste geliefde was echter haar ex-buurvrouw geweest.

Tegen de tijd dat zij uitverteld was, had ik haar kutje helemaal schoon gewassen. Ik wreef wat creme over haar nu kale en zachte huid en overhandigde haar een spiegel, zodat ze zichzelf kon bekijken.

Ze kirde van plezier en kuste me intens. Ze stond op en liep naar de grote spiegel om zich zelf te bewonderen. Ik ging achter haar staan en mijn armen reikten om haar heen om haar borsten te pakken.

Het is zo mooi glad en kaal. Zelfs ik hou ervan, nu ik het zie. Mam mag Klaas je blote tieten zien en magi k tegen je blote tieten leunen het zijn van die lekkere kussens. Lydia deed dat graag, lekker op schoot bij mamma tegen haar tieten leunend. Wil je ze graag zien jongen? Ja hoor buurvrouw de eerste keer dat ik ze zag vond ik ze heel mooi en ik denk er vaak aan terug. Rustig begon de buurvrouw haar grote borsten te voorschijn te halen. Ze knoopte haar bloes open en deed haar bh af.

Log bungelden de rijpe zware borsten aan haar lijf. Ik werd er nog geiler van vooral toen Lydia lekker tegen één van die tieten aanleunde en haar gezicht boven die grote tiet geil naar Klaas keek. Lydia speelde met de andere tiet van haar moeder die nu met haar hand tusen de benen van haar dochter gleed en lekker over haar kutje wreef.

Zullen we samen met de tieten van mamma spleen Klaas? Ja lieverds speel maar met mijn bollen dan zal ik je jullie ondertusen lekker bevoelen. Onmiddelijk ging ik naast de buurvrouw op de bank zitten en pakte één van haar zware lekkere tieten beet.

Lydia trok de andere tiet aan de grote tepelhof omhoog en liet hem daarna los. Geil petste de tetter tegen buurvrouw’s lijf omlaag. Ze hadden schik en lieten aan elkaar zien hoeveel van de tiet ze konden beet pakken of in hun mond stoppen. Lydia hielp Klaas om zoveel mogelijk van haar moeders tiet in mijn mond te stoppen, ze duwde tegen de tiet en zei doe je mond maar wijd open er kan nog meer in.

Langzaam lieten we dan de tiet weer uit onze monden glijden en rekten hem ver naar voren uit door de tepel zo lang mogelijk vast te houden. Buurvrouw speelde ondertussen met mijn lul en Lydia’s kutje. Hmm zei ze wat een stelletje zijn jullie zeg.

Mogen we je kutje ook zien mamma? Ja hoor meisje en ze knoopte haar rok los en trok hem met slip en al onder haar mooie billen vandaan. Ze opende haar benen een beetje en ik keek mijn ogen uit naar de grote kale kut van mijn buurvrouw. Vind je hem mooi Klaas vroeg Lydia die even met haar hand over de grote gleuf gleed. Jeetje wat mooi en ook geschoren en nog mooi gesloten. Magi k lekker voelen mamma? Ja hoor meisje laat aan Klaas maar eens zien hoe lekker Jij aan mijn kut kan voelen.

Lydia wreef over de grote lippen en masseerde ze langzaam open, ze wreef lekker aan de bovenkant tussen de lippen over de kut van haar moeder. Klaas keek toe ondertussen de tieten van van de buurvrouw beetpakkkend. Buurvrouw sloeg een arm om de jongelui en trok ze dicht tegen zich aan, ze deed haar benen flink wijd en zowel Klaas als Lydia pakten een been beet. Lydia gleed ondertussen met drie vingers van haar slanke hand in de kut van haar moeder.

Je mag gook wel voelen hoor Klaas zie de buurvrouw aanmoedigend. Ik voelde voorzichtig aan de kut van mijn buurvrouw waar drie vingers van Lydia lekker in sopten. Kom stop er rook maar twee vingers in Klaas er is ruimte genoeg hoor zei Lydia lachend. Langzaam duwde ik twee vingers langs de vingers van Lydia in de geile kut. Ja jongelui vinger mij maar eens lekker. De vingers pompten en wrikten nu lekker in de gleuf. De buurvrouw lag wat met haar kont te draaien terwijl haar benen wijd gehouden warden door Lydia en Klaas die beiden met hun vingers in haar kut zaten.

Haar grote tieten zwollen van geilheid wat verder op en lagen log tegen haar lijf aan. Ik zat met een superstijve lul en ook Lydia haar kutje was nat en opgezwollen. We waren lekker bezig toen ineens de vader van Lydia in de kamer stond. Ik schrok maar werd gerustgesteld door Lydia.

Zo jongelui kunnnen jullie niet van mijn vrouw afblijven. Nee pap dat kan jij toch ook niet ik heb jullie vanmorgen wel horen neuken hoor. Dat was zo hij had heerlijk met zijn vrouw een geile ochtendwip gemaakt. Pap mag ik je lul nog eens zien? Hand in Hand lopen we de trap op en op haar kamer ging ze op de rand van het grote bed zitten.

Ik ging voor haar staan en ze keek naar de dikke bobbel in mijn kruis. Ze keek liefdevol omhoog en fluisterde zacht, ik dacht dat je een geintje maakte. Nee, fluister ik en streel door haar blonde krullen. Dan pakt ze mijn zwembroek en trekt deze langzaam omlaag.

Steeds meer van mijn pik wordt zichtbaar voor haar en ze kreunt zacht. Wauw, kreunt ze luid, als mijn stijve pik bevrijd is van de nauwe zwembroek en fier overeind veert. Ze kijkt me aan en pakt mijn pik beet.

Ze voelt en knijpt aan mijn keiharde paal en trekt voorzichtig af. Veel groter zal hij wel niet worden, fluister ik, meet hem dus maar. Ze legt de duimstok er langs en meet mijn pik. Wat een Moekel heb je, fluistert ze opgewonden hij is 29 cm. Ze kijkt omhoog en fluistert dat mijn stijve pik zo mooi is en dat ik niks teveel gezegd heb.

Zij speelt genietend met mijn paal en kreunt dat ik niet gelogen heb. Hoe oud ben je, vraagt ze en ik hijg Ze fluistert dat ze 52 is en vraagt of ik haar te oud vind. Nee, schud ik, ik vind je hartstikke mooi en vraag of ze geil is. Jaah, knikt ze, bloedgeil. Ze kust mijn pik en komt overeind. Ze trekt mij tegen zich aan, ik heet Karin hijgt ze en kust me teder. Even later staan we wild te tongen voor haar bed. Na een tijdje kreunt ze of ze zich ook uit moet kleden en ik knik graag.

Ze drukt mij op het bed en trekt mijn T shirt uit en doet dan de hare uit. Daarna maak ze haar rok los en laat deze op de grond vallen.

Ze staat dan in haar sexy zwarte ondergoed voor me en doet haar bh af. Haar grote blote borsten deinen even later voor mijn ogen heen en weer en ze drukt een dikke bruine tepel in mijn mond. Ze streelt zacht door mijn haren, terwijl ik wild op haar tepels sabbel en haar dikke tieten verwen. Dan streel ik haar rug en glij met mijn hand omlaag naar haar kont.

Ik steek mijn hand in haar broekje en begin haar warme zachte billen te strelen. Na een tijdje kreunt ze of ik haar kut wil zien en ik kreun dolgraag. Ze trekt de tepel uit mijn mond en draait zich om. Langzaam laat ze haar slipje zakken en ontbloot haar heerlijke billen voor mijn ogen. Ik kniel voor haar neer en kus en lik aan het zachte kontvlees. Dan stapt ze uit haar slip en draait zich om.

Wauw, kreun ik, als ik haar lekkere natte kut zie. Haar rijpe kut is licht behaard en haar schaamlippen staan iets open. Ik zie het nat glinsteren en kus haar kutje spontaan. Ja, kreunt ze, kus me kut maar. Ik ben zo geil en wil klaar gelikt worden door je. Ze gaat op het bed liggen en ik kruip tussen haar mollige dijen. Gretig kus ik haar zeiknatte spleet en proef het zilte geil.

Ze heeft haar handen onder haar hoofd en ligt met haar ogen dicht te genieten. Jaah, kreunt ze, lik me kut maar lekker, ik ben zo gggeeeiiilll. Even later ligt ze steeds meer een meer te kronkelen en kreunt zacht dat ze het voelt komen. Ik lik steeds wilder en raak geregeld haar klitje aan. Jaaah, kreunt ze, lik me daar, want ik ga klaarkomen op die heerlijke tong van je. Kreunend en steunend bereikt ze dan haar hoogtepunt en ligt te schokken op het bed. Ik speel met haar tieten, terwijl ik haar kutje blijf kussen en likken.

Dan voer ik het tempo weer op en in no time bereikt ze nog 2 maal een orgasme. Dan kreunt ze dat ze geneukt wil worden en ik kruip tussen haar dijen. Ik druk mijn pik voor haar neukgrot en zij helpt me naar binnen. Langzaam dring ik binnen in haar nauwe kut en zak steeds dieper naar binnen. Al dieper en dieper gaat mijn pik. Jaah, kreunt ze, ik wil je pik helemaal in me hebben.

Dan zit ik tot aan de wortel in haar kut en begin langzaam te stoten. Ze ligt met haar ogen dicht en haar rijpe kut zit strak om mijn paal heen. Ja, kreunt ze, neuk me, neuk me, met je dikke pik.

kale spleet kut van buurvrouw