Geile Kutten

Geef Me Sex Nl

Lekkere stoot borsten kneden

lekkere stoot borsten kneden

Maar Moses… Moses gaat haar waarschijnlijk vannacht nog neuken! Ik weet niet welk gevoel sterker is; jaloezie, nieuwsgierigheid of opwinding. Wat ik wel weet is dat ik niet meer terug kan… Kom op, ga eens weg bij de deuropening, denk ik als ik het moet doen met alleen het geluid van Moses en Miriam die zwaar ademen en elkaar zoenen.

Moses leidt mijn vriendin verder de kamer in. Miriam kijkt haar minnaar diep in de ogen. Wat gaat er om in haar hoofd? Tussen jullie en mij, lach ik in mezelf… Moses slaat een arm om haar schouder en een arm om haar zij. Al snel dwaalt zijn hand af naar haar billen.

Hij kneedt ze stevig. Ik geef hem groot gelijk, Miriam heeft lekkere stevige billen. Ik verbaas me erover dat haar billen steviger zijn dan de rest van haar lichaam. Toen ik dat voor het eerste voelde, haalde Miriam mijn handen al snel weer van haar billen af.

Ze laat het Moses een stuk sneller toe. Sterker nog, ik bespeur geen greintje terughoudendheid bij Miriam. Integendeel, ze tongt zo gepassioneerd met Moses dat het lijkt alsof ze zijn gezicht wil opeten! Lachend verbreekt Moses de tongzoen. Hij kijkt haar aan met een grijns van oor tot oor.

Ik snap wel waarom, hij heeft haar precies waar hij haar hebben wil! Hij pakt de rand van haar grijze T-shirtje en trekt het omhoog. Tot mijn blijvende verbazing houdt Miriam haar armen omhoog. Ze laat hem haar uitkleden! Ik zie hoe Moses naar mijn vriendin kijkt. Haar buikje… ze heeft wel wat vetjes, maar ik zou haar zeker niet dik noemen. Met moeite krijgt hij haar T-shirt over haar borsten. Als haar T-shirt haar borsten niet meer bedekt, ziet hij waarom. Zijn mond valt open van verbazing.

Ik lach in mezelf, dat was precies mijn reactie toen ik haar borsten voor het eerst zag. Ze laat het niet zien, maar onder haar verhullende shirtjes heeft haar beha cup F!

Afwezig stroopt Moses het grijze shirtje van haar armen. Hij heeft alleen nog maar aandacht voor haar borsten! Natuurlijk bevalt het hem! Wie zou nou niet zulke lekkere borsten voor zichzelf willen hebben? Hij trekt Miriam naar zich toe om haar te zoenen.

Zijn handen reiken achter haar rug. Met een soepele beweging heeft hij haar beha losgehaakt. Ik ben onder de indruk, ik krijg haar beha's meestal niet zo snel los. Hij gooit haar beha nonchalant van zich af. Het moment dat zijn handen vrij zijn, pakt hij haar borsten om ze te kneden. Haar borsten zijn heerlijk om vast te pakken, zo lekker zacht… Ik kan me bijna in Moses' plaats verzetten. Onbewust windt het schouwspel me steeds meer op.

Blijkbaar laat het Miriam ook niet koud, ik hoor haar in Moses' mond kreunen… De donkere jongen neemt niet genoeg met alleen haar borsten. Hij duwt haar naar haar bed, waar ze zich op laat vallen. Hij komt op zijn knieën aan het bed zitten. Lachend drukt hij een kusje op haar buikje. Ze gaat vreemd met een jongen die ze nauwelijks kent en het eerste waar zij aan denkt is of hij haar wel mooi vindt.

Laat hem gewoon zijn gang gaan! Moedig ik die jongen nou aan om mijn vriendin te nemen? Ik heb geen zin om erover na te denken. Het aanzicht van Moses die de broek van mijn vriendin losknoopt leidt me voldoende af van mijn gedachten. Ik weet niet of hij wat heeft gezegd, maar zij laat hem zijn gang gaan.

Tergend langzaam stroopt Moses Miriams broek van haar benen. Iedere paar centimeter stopt hij om haar een kusje op haar benen te geven. Kom op, schiet op, hoor ik mezelf denken. Ik merk dat ik de jaloezie voorbij ben, ik wil zien hoe hij mijn vriendinnetje neukt!

Tegelijkertijd voel ik mijn lul tegen mijn broek drukken. Als ik niet verdekt was opgesteld, had ik mijn lul zeker uit mijn broek getrokken! Wanneer Moses eindelijk haar broek van haar benen af heeft gestroopt, baant hij met zijn kusjes weer zijn weg omhoog, gelukkig een stuk sneller. Als hij een kusje op het kruis van haar slipje wil drukken, duwt ze hem weg.

Dat is de Miriam die ik ken! Ze veert op van het bed alsof er niks aan de hand is. Lachend drukt ze een kusje op Moses zijn mond, voordat ze op haar knieën gaat voor hem. Ze haakt haar vingers onder zijn broek en zijn onderbroek. Ik verwacht dat ze hem in een ruk van zijn shorts ontdoet, maar ze trekt plagend langzaam zijn broek naar beneden.

Moses trekt ondertussen zijn T-shirt uit, met meer haast dan Miriam. Zijn buik is toch wel een stuk strakker dan die van mij, moet ik bekennen. Blijkbaar valt het Miriam ook op. Terwijl ze zijn broek naar beneden trekt, geeft ze hem een kusje op zijn buik. Nog een kusje, lager. Nog een kusje, weer lager.

De kusjes gaan op hetzelfde tempo naar beneden als zijn broek. Moses zijn erectie drukt tegen zijn broekrand aan. Hoe harder Miriam trekt, hoe meer spanning er op komt te staan, totdat zijn lul uit zijn broek zwaait, bijna tegen Miriams gezicht aan. Als ik Moses zijn lul zie, wordt het me pijnlijk duidelijk wat er vanavond gaat gebeuren! Jezus, die jongen gaat mijn vriendin neuken en ik kijk toe!

Even bestuderen Miriam en ik zijn pik. Zijn donkere lul is minder dik, maar wel paar centimeter langer dan die van mij. Blijkbaar bevalt Miriam het wel.

Dan gebeurt het echt. Ze likt zijn schacht, op en neer, op en neer en dan neemt ze zijn eikel in haar mondje. Ik merk dat ik het niet kan laten om mee te voelen met Moses.

Ik weet hoe het voelt om je pik in haar mondje te hebben, hoe ze aan je eikel zuigt, hoe ze over je toompje likt… Van een meisje dat toch een beetje preuts is, zou je niet verwachten dat ze zo lekker kan pijpen. De donkere jongen geniet er met volle teugen van. Hij zucht, hij legt zijn hoofd in zijn schouders en streelt haar donkerbruine haar. Zachtjes beweegt hij zijn heupen heen en weer. Miriam gaat mee met zijn bewegingen, ze laat hem haar mondje neuken! Moses beweegt steeds verder heen en weer, steeds sneller.

Miriam neemt hem steeds dieper in haar mondje. Een beetje jaloers moet ik bekennen dat ze mij nooit zo diep in haar mondje neemt, maar tegelijkertijd vind ik het ontzettend geil om te zien hoe haar mondje wordt geneukt door haar donkere minnaar. Tot mijn verbazing hoor ik de jongen harder kreunen en zuchten. Gaat hij nu al komen? Hij stoot langzamer, maar nog dieper zijn pik het mondje van mijn vriendin in, totdat hij haar hoofd loslaat.

Het schijnt Miriam minder te deren dan mij, zij gaat geduldig op haar knieën voor hem zitten met haar mondje open en haar tong uit.

Lachend speelt ze met zijn ballen terwijl hij zich aftrekt. Laat ze hem in haar mondje spuiten? Dat mag ik nooit! Binnen een paar halen hoor ik zijn adem stokken, waarna hij met luid gekreun zijn eerste straal zaad Miriams mondje in spuit!

Mijn vriendin schrikt, ook al ziet ze het aankomen. Toch houdt ze haar mondje open voor de tweede en derde straal sperma die ze lachend op haar tongetje opvangt. Haar gezicht vertrekt een beetje als ze zijn zaad proeft, maar ze doet alsof ze het lekker vindt. Ik had nooit verwacht dat Miriam zo de rol van een geil sletje kon spelen… Is het al afgelopen? Hij is al klaargekomen.

Giechelend knikt mijn vriendinnetje mee. Ze staat weer op en kijkt Moses diep in zijn ogen met haar grijsgroene kijkers. Ik kan mijn oren niet geloven, Miriam is echt bloedgeil! Is dit wel dezelfde Miriam die ik ken? Moses duwt mijn vriendin op haar bed en komt er naast liggen. Het bed waar ik ook voor het eerst seks met Miriam heb gehad… Ik voel weer een steek van jaloezie, maar ik voel de opwinding nog veel beter. Miriam ligt alleen nog maar in haar string naast een poedelnaakte jongen die net zijn sperma in haar mondje heeft gespoten!

Miriam is blijkbaar ook geil. Nog voordat Moses er goed en wel voor kan liggen, legt zij haar handje al op zijn lul. Moses stroopt op zijn beurt Miriams string van haar heupen af zodat ze eindelijk helemaal naakt voor hem klaar ligt. Hij gaat op zijn zij liggen om beter bij haar kutje te komen. Als zijn vingers haar schaamlipjes vinden, zucht hij verbaasd, "Jezus wat ben je al nat!

Ik weet niet wat Moses met haar heeft gedaan, maar hij heeft een kant van mijn vriendin naar boven gebracht die ik nog nooit heb gezien! Vanuit de kast zie ik precies hoe hij haar vingert. Eerst een vinger en als hij merkt dat een vinger soepel haar kutje in glijdt, steekt hij een tweede vinger haar kutje in.

Al gauw krijgt de donkere jongen mijn vriendin aan het kreunen. Tegelijkertijd trekt mijn vriendin haar minnaar af. Tot mijn verbazing wordt hij na een paar halen weer stijf. Beschaamd moet ik bekennen dat ik na een keer klaarkomen niet meer in staat ben om verder te gaan. Moses daarentegen heeft maar even nodig om weer op volle oorlogssterkte te komen.

Het lijkt er zelfs op dat zijn lul nu nog dikker is dan daarnet… "Ik wil je op zijn hondjes neuken" hijgt Moses. Gewillig gaat ze op haar handen en knieën voor hem zitten. Ik krijg het een beetje benauwd, want ze kijkt zo naar de kast.

Als ze me maar niet ziet… Miriams minnaar neemt plaats achter haar. Ik zie hem lachen terwijl hij zijn eikel tegen haar schaamlipjes zet. Voorzichtig drukt hij zijn eikel het kutje van mijn vriendin in.

Ik zie Miriams ogen groot worden. Dat zegt ze ook tegen mij. Ik bedenk hoe het voor Moses moet voelen als hij het al roept, "Hmm, jij bent zooo lekker strak geil meisje van me…" Tot mijn grote opluchting sluit Miriam haar ogen.

Gelukkig, zo ziet ze me sowieso niet. Moses heeft logischerwijs meer aandacht voor het meisje dat hij neukt dan de kledingkast die op een kier open staat.

Het voelt zo fout om mijn vriendin te bespieden. Het feit dat zij seks heeft met een ander maakt het voor mijn gevoel niet minder fout, maar het maakt het zeker opwindend. O zo zachtjes rits ik mijn broek los om mijn staalharde paal wat meer ruimte te geven. Ik kan het niet laten om mezelf af te trekken op het aanzicht van mijn vriendin die van achter gepakt wordt door een wildvreemde jongen. Ik moet lachen als ik denk dat ik al een tijdje fantaseerde over hoe het er van voren uit zou zien als Miriam van achteren gepakt zou worden.

Haar heerlijke grote borsten wiegen heen en weer op het ritme van zijn stoten. Met haar mondje open en haar ogen dicht kan ik alleen maar concluderen dat ze oprecht geniet van zijn pik die keer op keer keihard in haar stoot. Miriam maakt het nog duidelijker door te kreunen, "Ooohhh neuk me Moses, neuk me met die harde paal van je…" Het moet Moses ook opvallen dat haar tieten heen en weer gaan.

Miriam heeft zulke grote borsten dat je ze zelfs heen en weer kan zien gaan als je haar van achter pakt. Moses pakt een van haar borsten pakt en kneedt die stevig. Hij leunt wat over haar heen. Zwangere vrouw showt haar grote tieten en dikke buik. Knijpend in haar tieten vingert ze tot ze een orgasme krijgt. Knijpend in de ballen pijpt de Ebony de grote blanke lul.

Mature lesbo's mastuberen tot ze klaarkomen. De lesbo's schuren hun natte kut tegen elkaar. Ja hoor pijn is fijn. De mooie Senna mastubeerd staand. Kijkend met haar zaad vragende ogen trekt ze de sperma uit zijn lul. Latina babe showt haar lekkere volle billen en mooie tieten. Na haar kut te hebben geneukt neukt hij haar ook anal. Twee asian girls piepen bij elke stoot. Onherkenbaar vingert ze zich klaar voor de webcam.

Hij filmt terwijl zijn vrouw verwend word door een lesbische slet. Zij pijpt en neukt zijn grote stijve lul. De toiletjuffrouw pijpt en neukt de militair op het toilet. Na de neuk beurt trekt ze de stijve lul af tot hij sperma spuit. Nerd word geneukt door geile hoer. Haar zwarte handje past maar net om zijn blanke lul. Mastuberen onder de kerstboom.

Tiener zoekt seks thuisontvangst weesp

Ze wrijft een beetje met haar kruis over mijn harde paal, en kust me vol op mijn mond. Natuurlijk kus ik terug, en langzaam openen we onze monden en raken in een hevige tongworsteling.

Gelukkig heeft niemand dit gezien, en ze fluistert in mijn oor: Als Margot na vijf minuten nog niet terug is, besluit ik toch maar naar haar kamer te gaan, om te kijken wat ze in petto heeft. Tegen de anderen zeg ik dat ik even ga afdouchen, omdat ik zo naar huis ga.

Als ik bij Margots kamer aankom, klop ik even op de deur. Margot roept met een geile stem: Ik zat al te wachten. Ze kijkt me zwoel aan, en staat op. Ze loopt op me af, doet de deur dicht en komt tegen me aan staan. We kijken elkaar diep in de ogen, en het volgende ogenblik hangt ze om mijn hals en zijn we heerlijk aan het tongen. Ik weet niet waar ik mijn handen ondertussen moet laten, ik wil haar hele lijf wel opeten.

Daarom pakt Margot mijn hand, en legt hem op haar kruis. Langzaam streel ik haar lipjes door het slipje heen. Margot kreunt zachtjes en bijt eventjes in mijn oorlelletje. Vervolgens zakt ze af naar mijn tepels, waar ze uitgebreid aan begint te zuigen. Man, wat is dat lekker zeg! Haar hand legt ze ondertussen op mijn harde staaf in mijn zwembroek, en ze begint me langzaam af te trekken.

Daarna gaat ze met haar hoofd naar beneden, en trekt mijn zwembroek uit. Ze geeft een kusje op mijn glimmende eikel, waarvan ik echt een rilling krijg. Vervolgens neemt ze mijn eikel zachtjes in haar mond, en begint er heerlijk op te sabbelen.

Met haar hand trekt ze mijn staaf verder af. Ik kom al bijna klaar van dit zeg, zo lekker doet ze het. En dit zou nog maar het begin zijn… Als ze voelt dat ik op springen sta, stopt ze opeens en zegt: Ze duwt me in een stoel en gaat bij mij op schoot zitten. Mijn lul zit precies tussen haar billen, en langzaam begint ze me zo te berijden. Ik maak het sluitinkje van haar BH los, en streel de perfecte tieten die daardoor vrijkomen.

Ze zijn mooi stevig, en de tepel staat als er een spijker midden op. Ze zijn inderdaad groter dan ik me kan herinneren van het feest, waar ik ze al voorzichtig had mogen kneden. Nu kneed ik deze prachtige bollen gretig met beide handen, en ik kan er geen genoeg van krijgen het vlees tussen mijn vingers te voelen rollen. Ze legt haar hoofd in haar nek en kijk me glimlachend aan. Daarna zoent me weer vol op mijn mond, en zo blijven we een paar minuten zitten. Elkaar tongend, terwijl ik die goddelijke tieten kneed en af en toe aan haar tepels trek, waardoor ze flink kreunt, en zij die mijn lul zit te berijden met haar bilspleet.

Ik ga nu met mijn rechterhand richting haar slipje, onderweg haar strakke buikje strelend. Mijn linkerhand blijft ondertussen haar tieten kneden.

Als ik met mijn hand in haar slipje kom, voel ik direct dat ze gigantisch geil is, haar kutje is echt doorweekt. Voorzichtig streel ik haar poesje, en ze kreunt zachtjes in mijn oor. Ik streel eerst haar lipjes, maar daarna stop ik mijn wijsvinger een klein stukje in haar poes. Ze kreunt eventjes wat harder en begint sneller over mijn harde staaf te wrijven met haar kontje.

Terwijl ik met mijn linkerhand nog steeds haar borsten en tepels aan het bewerken ben, ga ik met de duim van mijn rechterhand op zoek naar haar klitje.

Zachtjes streel ik over haar harde genotknobbeltje, waardoor ze nog harder begint te kreunen. Onderwijl zit ik nog steeds met mijn wijsvinger in haar kut te pompen, en opeens roept ze dat ze klaar gaat komen en dat ik vooral niet moet stoppen. Maar zover ben ik nog niet, ik wil eerst in die hete strakke poes van haar. Daarom stop ik en zeg dat ik diep in haar wil. Ze kijkt eerst een beetje boos, maar dan lacht ze gelukkig weer. Ze staat op en begint voor me te dansen, en ondertussen doet ze heel geil haar slipje uit dat ze vervolgens in de hoek van de kamer gooit.

Ze loopt heupwiegend op mij af en komt met haar gezicht naar mij toe weer bij me op schoot zitten. Terwijl ze me strak aankijkt zakt ze met haar hete poes over mijn op knappen staande paal. Ik zucht als ze met die heerlijke poes om me heen zit, wat een ongekend lekker gevoel is dat!

Ook Margot kreunt zachtjes, om daarna langzaam over mijn staaf te bewegen. Ik pak haar lekkere kont beet en begin langzaam te kneden. Zijn hete stoot van een vriendin bevredigd haar goddelijke lijfje. Man geneukt met voorbind dildo. Geil schoolmeisje wil iets veel geilers studeren dan taal. Zijn lekkere negerlul tussen haar grote negerinnen borsten.

De opa neukt het tiener meisje in meerdere standjes. In standje 69 verwennen de lesbische meisjes elkaars kut. Hij en zijn bisex vriend spuiten de tieten van zijn vrouw vol zaad. Weerloos onder gepist en op haar tieten geslagen. Oeps klaar gekomen in haar mondje. Zwangere vrouw showt haar grote tieten en dikke buik. Knijpend in haar tieten vingert ze tot ze een orgasme krijgt. Knijpend in de ballen pijpt de Ebony de grote blanke lul.

Mature lesbo's mastuberen tot ze klaarkomen. De lesbo's schuren hun natte kut tegen elkaar. Ja hoor pijn is fijn. De mooie Senna mastubeerd staand.

Kijkend met haar zaad vragende ogen trekt ze de sperma uit zijn lul. Latina babe showt haar lekkere volle billen en mooie tieten. Na haar kut te hebben geneukt neukt hij haar ook anal.lekkere stoot borsten kneden

Maar Moses… Moses gaat haar waarschijnlijk vannacht nog neuken! Ik weet niet welk gevoel sterker is; jaloezie, nieuwsgierigheid of opwinding. Wat ik wel weet is dat ik niet meer terug kan… Kom op, ga eens weg bij de deuropening, denk ik als ik het moet doen met alleen het geluid van Moses en Miriam die zwaar ademen en elkaar zoenen.

Moses leidt mijn vriendin verder de kamer in. Miriam kijkt haar minnaar diep in de ogen. Wat gaat er om in haar hoofd? Tussen jullie en mij, lach ik in mezelf… Moses slaat een arm om haar schouder en een arm om haar zij.

Al snel dwaalt zijn hand af naar haar billen. Hij kneedt ze stevig. Ik geef hem groot gelijk, Miriam heeft lekkere stevige billen. Ik verbaas me erover dat haar billen steviger zijn dan de rest van haar lichaam.

Toen ik dat voor het eerste voelde, haalde Miriam mijn handen al snel weer van haar billen af. Ze laat het Moses een stuk sneller toe. Sterker nog, ik bespeur geen greintje terughoudendheid bij Miriam. Integendeel, ze tongt zo gepassioneerd met Moses dat het lijkt alsof ze zijn gezicht wil opeten! Lachend verbreekt Moses de tongzoen. Hij kijkt haar aan met een grijns van oor tot oor. Ik snap wel waarom, hij heeft haar precies waar hij haar hebben wil!

Hij pakt de rand van haar grijze T-shirtje en trekt het omhoog. Tot mijn blijvende verbazing houdt Miriam haar armen omhoog. Ze laat hem haar uitkleden! Ik zie hoe Moses naar mijn vriendin kijkt. Haar buikje… ze heeft wel wat vetjes, maar ik zou haar zeker niet dik noemen. Met moeite krijgt hij haar T-shirt over haar borsten. Als haar T-shirt haar borsten niet meer bedekt, ziet hij waarom. Zijn mond valt open van verbazing.

Ik lach in mezelf, dat was precies mijn reactie toen ik haar borsten voor het eerst zag. Ze laat het niet zien, maar onder haar verhullende shirtjes heeft haar beha cup F! Afwezig stroopt Moses het grijze shirtje van haar armen. Hij heeft alleen nog maar aandacht voor haar borsten! Natuurlijk bevalt het hem!

Wie zou nou niet zulke lekkere borsten voor zichzelf willen hebben? Hij trekt Miriam naar zich toe om haar te zoenen. Zijn handen reiken achter haar rug. Met een soepele beweging heeft hij haar beha losgehaakt. Ik ben onder de indruk, ik krijg haar beha's meestal niet zo snel los. Hij gooit haar beha nonchalant van zich af. Het moment dat zijn handen vrij zijn, pakt hij haar borsten om ze te kneden.

Haar borsten zijn heerlijk om vast te pakken, zo lekker zacht… Ik kan me bijna in Moses' plaats verzetten. Onbewust windt het schouwspel me steeds meer op.

Blijkbaar laat het Miriam ook niet koud, ik hoor haar in Moses' mond kreunen… De donkere jongen neemt niet genoeg met alleen haar borsten. Hij duwt haar naar haar bed, waar ze zich op laat vallen. Hij komt op zijn knieën aan het bed zitten. Lachend drukt hij een kusje op haar buikje.

Ze gaat vreemd met een jongen die ze nauwelijks kent en het eerste waar zij aan denkt is of hij haar wel mooi vindt. Laat hem gewoon zijn gang gaan! Moedig ik die jongen nou aan om mijn vriendin te nemen? Ik heb geen zin om erover na te denken. Het aanzicht van Moses die de broek van mijn vriendin losknoopt leidt me voldoende af van mijn gedachten. Ik weet niet of hij wat heeft gezegd, maar zij laat hem zijn gang gaan. Tergend langzaam stroopt Moses Miriams broek van haar benen.

Iedere paar centimeter stopt hij om haar een kusje op haar benen te geven. Kom op, schiet op, hoor ik mezelf denken. Ik merk dat ik de jaloezie voorbij ben, ik wil zien hoe hij mijn vriendinnetje neukt!

Tegelijkertijd voel ik mijn lul tegen mijn broek drukken. Als ik niet verdekt was opgesteld, had ik mijn lul zeker uit mijn broek getrokken! Wanneer Moses eindelijk haar broek van haar benen af heeft gestroopt, baant hij met zijn kusjes weer zijn weg omhoog, gelukkig een stuk sneller. Als hij een kusje op het kruis van haar slipje wil drukken, duwt ze hem weg. Dat is de Miriam die ik ken! Ze veert op van het bed alsof er niks aan de hand is.

Lachend drukt ze een kusje op Moses zijn mond, voordat ze op haar knieën gaat voor hem. Ze haakt haar vingers onder zijn broek en zijn onderbroek. Ik verwacht dat ze hem in een ruk van zijn shorts ontdoet, maar ze trekt plagend langzaam zijn broek naar beneden. Moses trekt ondertussen zijn T-shirt uit, met meer haast dan Miriam. Zijn buik is toch wel een stuk strakker dan die van mij, moet ik bekennen.

Blijkbaar valt het Miriam ook op. Terwijl ze zijn broek naar beneden trekt, geeft ze hem een kusje op zijn buik. Nog een kusje, lager. Nog een kusje, weer lager. De kusjes gaan op hetzelfde tempo naar beneden als zijn broek. Moses zijn erectie drukt tegen zijn broekrand aan. Hoe harder Miriam trekt, hoe meer spanning er op komt te staan, totdat zijn lul uit zijn broek zwaait, bijna tegen Miriams gezicht aan.

Als ik Moses zijn lul zie, wordt het me pijnlijk duidelijk wat er vanavond gaat gebeuren! Jezus, die jongen gaat mijn vriendin neuken en ik kijk toe! Even bestuderen Miriam en ik zijn pik. Zijn donkere lul is minder dik, maar wel paar centimeter langer dan die van mij. Blijkbaar bevalt Miriam het wel. Dan gebeurt het echt. Ze likt zijn schacht, op en neer, op en neer en dan neemt ze zijn eikel in haar mondje. Ik merk dat ik het niet kan laten om mee te voelen met Moses. Ik weet hoe het voelt om je pik in haar mondje te hebben, hoe ze aan je eikel zuigt, hoe ze over je toompje likt… Van een meisje dat toch een beetje preuts is, zou je niet verwachten dat ze zo lekker kan pijpen.

De donkere jongen geniet er met volle teugen van. Hij zucht, hij legt zijn hoofd in zijn schouders en streelt haar donkerbruine haar.

Zachtjes beweegt hij zijn heupen heen en weer. Miriam gaat mee met zijn bewegingen, ze laat hem haar mondje neuken! Moses beweegt steeds verder heen en weer, steeds sneller. Miriam neemt hem steeds dieper in haar mondje. Een beetje jaloers moet ik bekennen dat ze mij nooit zo diep in haar mondje neemt, maar tegelijkertijd vind ik het ontzettend geil om te zien hoe haar mondje wordt geneukt door haar donkere minnaar.

Tot mijn verbazing hoor ik de jongen harder kreunen en zuchten. Gaat hij nu al komen? Hij stoot langzamer, maar nog dieper zijn pik het mondje van mijn vriendin in, totdat hij haar hoofd loslaat. Het schijnt Miriam minder te deren dan mij, zij gaat geduldig op haar knieën voor hem zitten met haar mondje open en haar tong uit. Lachend speelt ze met zijn ballen terwijl hij zich aftrekt. Laat ze hem in haar mondje spuiten? Dat mag ik nooit!

Binnen een paar halen hoor ik zijn adem stokken, waarna hij met luid gekreun zijn eerste straal zaad Miriams mondje in spuit! Mijn vriendin schrikt, ook al ziet ze het aankomen. Toch houdt ze haar mondje open voor de tweede en derde straal sperma die ze lachend op haar tongetje opvangt. Haar gezicht vertrekt een beetje als ze zijn zaad proeft, maar ze doet alsof ze het lekker vindt.

Ik had nooit verwacht dat Miriam zo de rol van een geil sletje kon spelen… Is het al afgelopen? Hij is al klaargekomen. Giechelend knikt mijn vriendinnetje mee. Ze staat weer op en kijkt Moses diep in zijn ogen met haar grijsgroene kijkers. Ik kan mijn oren niet geloven, Miriam is echt bloedgeil! Is dit wel dezelfde Miriam die ik ken? Moses duwt mijn vriendin op haar bed en komt er naast liggen. Het bed waar ik ook voor het eerst seks met Miriam heb gehad… Ik voel weer een steek van jaloezie, maar ik voel de opwinding nog veel beter.

Miriam ligt alleen nog maar in haar string naast een poedelnaakte jongen die net zijn sperma in haar mondje heeft gespoten! Miriam is blijkbaar ook geil. Nog voordat Moses er goed en wel voor kan liggen, legt zij haar handje al op zijn lul. Moses stroopt op zijn beurt Miriams string van haar heupen af zodat ze eindelijk helemaal naakt voor hem klaar ligt.

Hij gaat op zijn zij liggen om beter bij haar kutje te komen. Als zijn vingers haar schaamlipjes vinden, zucht hij verbaasd, "Jezus wat ben je al nat! Ik weet niet wat Moses met haar heeft gedaan, maar hij heeft een kant van mijn vriendin naar boven gebracht die ik nog nooit heb gezien!

Vanuit de kast zie ik precies hoe hij haar vingert. Eerst een vinger en als hij merkt dat een vinger soepel haar kutje in glijdt, steekt hij een tweede vinger haar kutje in. Al gauw krijgt de donkere jongen mijn vriendin aan het kreunen. Tegelijkertijd trekt mijn vriendin haar minnaar af. Tot mijn verbazing wordt hij na een paar halen weer stijf.

Beschaamd moet ik bekennen dat ik na een keer klaarkomen niet meer in staat ben om verder te gaan. Moses daarentegen heeft maar even nodig om weer op volle oorlogssterkte te komen. Het lijkt er zelfs op dat zijn lul nu nog dikker is dan daarnet… "Ik wil je op zijn hondjes neuken" hijgt Moses.

Gewillig gaat ze op haar handen en knieën voor hem zitten. Ik krijg het een beetje benauwd, want ze kijkt zo naar de kast. Als ze me maar niet ziet… Miriams minnaar neemt plaats achter haar. Ik zie hem lachen terwijl hij zijn eikel tegen haar schaamlipjes zet.

Voorzichtig drukt hij zijn eikel het kutje van mijn vriendin in. Ik zie Miriams ogen groot worden. Dat zegt ze ook tegen mij. Ik bedenk hoe het voor Moses moet voelen als hij het al roept, "Hmm, jij bent zooo lekker strak geil meisje van me…" Tot mijn grote opluchting sluit Miriam haar ogen. Gelukkig, zo ziet ze me sowieso niet. Moses heeft logischerwijs meer aandacht voor het meisje dat hij neukt dan de kledingkast die op een kier open staat.

Het voelt zo fout om mijn vriendin te bespieden. Het feit dat zij seks heeft met een ander maakt het voor mijn gevoel niet minder fout, maar het maakt het zeker opwindend. O zo zachtjes rits ik mijn broek los om mijn staalharde paal wat meer ruimte te geven.

Ik kan het niet laten om mezelf af te trekken op het aanzicht van mijn vriendin die van achter gepakt wordt door een wildvreemde jongen. Ik moet lachen als ik denk dat ik al een tijdje fantaseerde over hoe het er van voren uit zou zien als Miriam van achteren gepakt zou worden. Haar heerlijke grote borsten wiegen heen en weer op het ritme van zijn stoten.

Met haar mondje open en haar ogen dicht kan ik alleen maar concluderen dat ze oprecht geniet van zijn pik die keer op keer keihard in haar stoot. Miriam maakt het nog duidelijker door te kreunen, "Ooohhh neuk me Moses, neuk me met die harde paal van je…" Het moet Moses ook opvallen dat haar tieten heen en weer gaan.

Miriam heeft zulke grote borsten dat je ze zelfs heen en weer kan zien gaan als je haar van achter pakt. Moses pakt een van haar borsten pakt en kneedt die stevig.

Hij leunt wat over haar heen. Zwangere vrouw showt haar grote tieten en dikke buik. Knijpend in haar tieten vingert ze tot ze een orgasme krijgt. Knijpend in de ballen pijpt de Ebony de grote blanke lul. Mature lesbo's mastuberen tot ze klaarkomen. De lesbo's schuren hun natte kut tegen elkaar. Ja hoor pijn is fijn. De mooie Senna mastubeerd staand. Kijkend met haar zaad vragende ogen trekt ze de sperma uit zijn lul.

Latina babe showt haar lekkere volle billen en mooie tieten. Na haar kut te hebben geneukt neukt hij haar ook anal. Twee asian girls piepen bij elke stoot. Onherkenbaar vingert ze zich klaar voor de webcam. Hij filmt terwijl zijn vrouw verwend word door een lesbische slet.

Zij pijpt en neukt zijn grote stijve lul. De toiletjuffrouw pijpt en neukt de militair op het toilet. Na de neuk beurt trekt ze de stijve lul af tot hij sperma spuit. Nerd word geneukt door geile hoer. Haar zwarte handje past maar net om zijn blanke lul. Mastuberen onder de kerstboom.


Teef neuken natte negerin

  • Erotisch massage utrecht gaysex film
  • 638
  • Hij wil niet passief toekijken hoe hij wordt gepijpt.