Geile Kutten

Geef Me Sex Nl

Pijpen beffen naakte geile meisjes

pijpen beffen naakte geile meisjes

..

Meesteres aangeboden mijn vrouw wil neukenpijpen beffen naakte geile meisjes

..

Sinds afgelopen maand zijn er twee Jopies bij: Joop Daalmeijer en Joop van der Reijden, respectievelijk directeur en voorzitter van Veronica. Zij riepen afgelopen maand ondeugend uit tot Sextember en stopten wat extra seks in hun programma's. De hele maand was zeer om te lachen. De twee geile Jopies hadden overal aan gedacht. Allereerst hadden ze een praatprogramma op hurkniveau georganiseerd.

Dit draaide steeds om een verzonnen probleem. Er kwam een echtpaar waarvan hij te veel porno keek of een te kleine jan had of te vaak wilde en dat werd dan behandeld door een aantal mongolen dat voor publiek doorging en de onvermijdelijke Goedele. Als er in Nederland op de televisie over neuken wordt gepraat dan babbelt Goedele een rondje mee.

Daarna kwam er steeds een softe kreunfilm en dan het programma Crazy Holland. Dit was een zogenaamd journalistiek programma, maar het ging natuurlijk gewoon om de plaatjes. Ranzige leesportefeuilleblaadjes als Nieuwe Revu behandelen ook wel eens seks en doen dan of het over een echt probleem gaat, maar dan gaat het gewoon om de geile foto's.

Zo ook dit programma. Dus we zagen heren hun arm tot aan de elleboog achterin andere heren stoppen, het telefonaneren van dames, een zogenaamd spontane jongensorgie, een dame die zich door een hond liet nemen en de exploitant van dit computerlijntje vertelde dat de hond dit vrijwillig deed.

Bij deze computersekslijn kon je alles bestellen op het niveau 'Vrouw pijpt giraffe' en 'Man beft nijlpaard'. Alleen seks met kinderen ging de pooier te ver.

Het viel me mee dat de twee vieze Jopies niet even wat beelden lieten zien die de exploitant te ver vond gaan. Dat was journalistiek best verantwoord geweest. De hele maand sextember heeft Nederland kunnen genieten van een gezonde portie Daalmeijerseks en ondertussen vond men het raar dat de moslimmeisjes hun hoofddoekjes nog maar eens wat strakker vastknoopten. Hoe zullen de Daalmeijertjes en dirty old man Van der Reijden zelf gekeken hebben? Toevallig ken ik de buren van Joop en Maartje Daalmeijer.

Dyama over 8 years ago This post is hidden because you reported it for abuse. Show this post burpie gvd.. Blijf er dan met je fikken van af ;. Show this post Wees ter maar blij mee, zitten jullie straks ook met van die niet renderende peperdure bejaarden.

Show this post Niet slect, maar deze is beter pik: Show this post Dyama burpie gvd.. Show this post burpie volgende keer maar eens de stroom eraf halen Hahaha Show this post Clone word ook gek van me.. Hasbeens erin - Hasbeens eruit - 6th Borough erin Show this post http: Show this post Mario Been? Show this post Beenmerg. Show this post Mergpijp. Show this post Pijpbek. Show this post Beklava. Show this post Lavaargaan. Grote teen doet ineens pijn, moet nu van de doktersassistente voet weken in Bio Tex Groen.

Show this post burpie http: Show this post burpie edited over 8 years ago Bij welke dokter ga jij langs? Show this post Jomanda??? Show this post CarlJ is misschien wat makkelijker, hoef je 9 van de 10 keer niet op die link te klikken!!! Wat is daar mis mee dan?? Show this post Eindhoven de traagste. Show this post Any hint of a full release yet? Show this post Tomorrow. Show this post fo sho? Show this post You didn't pay £16 for it did you?

Show this post Phonica Show this post Hyper hyper. Show this post Hoest eigenlijk met die bio-tex-groen-gekleurde teen afgelopen? Show this post burpie Hyper hyper Die gasten daar zijn zowiezo zeikers over het algemeen, ze willen alles maar als ze een paar pond teveel moeten betalen ow ow ow..

Kanker op met die gasten man! Show this post Ach.. Show this post En McAfee?? Show this post Klootzak heb die plaat alweer te koop gezet voor 40 pond Show this post pffff hebbe piccadilly. Show this post echt iets voor discoDali trouwens. Show this post Ik ga relaxe. Show this post DALI http: Show this post CarlJ nog steeds groen mmmm schijnt dat Mario er nog eentje over heb.

Show this post Mario t een that is. Show this post razors edited over 8 years ago download dit ff har.. Show this post binnen http: Show this post razors binnen http: Show this post Daarom poste ik hem ook eigenlijk, zeer snel! Show this post razors - Correct 3 minutes ago godskolere.. Show this post razors Daarom poste ik hem ook eigenlijk, zeer snel! Maandag bestelle, en woensdag in huis uit de UK??

Show this post Die Mudd is gepriegel zei je, ik ben er zeer content mee: Show this post burpie Maandag bestelle, en woensdag in huis uit de UK?? Maandagavond 10 uur he, ja met Tracking voor 5 pond. Terwijl ik al weer 3 weken op pakketje wacht van juno. Show this post Hoest met die McAfee? Show this post geen zin in nu.

Show this post Vrouw zoekt bierbuik en harige borst http: Show this post burpie ons Ga jij! Show this post Spreek voor jezef "Schril contrast". Show this post Jaja We hebben hier op Ogs sportschooltypetjes. Show this post eg wel hoe komen ze anders boven ;. Show this post Sorry, the item s below are now unavailable. You have not been charged for this order. Show this post weer opnieuw beginne. Show this post burpie Vrouw zoekt bierbuik en harige borst Daarom heb ik nog geen wijf!!

Show this post heb meer trek in een koud biertje dan een koud wijf. Show this post burpie heb meer trek in een koud biertje dan een koud wijf aha nu snap ik ut Har Show this post daarom ook bali kenne ze ff ontdooien.

Show this post razors Daarom ook bali kenne ze ff ontdooien LOL!!! Show this post Ach Zout in d'r naad. Ken ze daar weer over zeike.. Show this post razors daarom ook bali kenne ze ff ontdooien en niet onbelangrijk.. Op Bali schenken ze zo ongeveer het koudste bier wat ik ooit heb gehad. Trekken ze de pijpjes zo uit de vriezer vandaan! Show this post Hoere voor , Show this post Damn Show this post burpie en niet onbelangrijk..

Lekkere warme wijven Sjonnie ;. Show this post Grijp ze! Show this post Op naar Bali, bij onze aankomst hotelletje FLAMBOYAN genomen, niet te duur en toffe sfeer, bij aankomst een massage laten komen, niet veel soeps voor rp met neuken er bij maar niet voor herhaling vatbaar, we wisten al snel dat we het in de uitgang moet gaan zoeken of gewoon in de winkeltjes. De meeste meisjes op Bali zijn te versieren maar vergeet niet dat het overgrote deel hindoe is en die sla je wel aan de haak maar alvorens je ze een vaste relatie beloofd duik je er niet mee in bed hoor, een snelle wip kan Je met een balinese wel vergeten maar ik heb de hindoes ginder enorm leren respecteren, toffe mensen met een gouden karakter, echt super, heb dan ook geen moeite gedaan om ze tegen hun principes het bed in te krijgen alhoewel er toch eens eentje bij mij blijven slapen is maar verder dan kussen en tasten zijn we niet gegaan, zou ze trouwens ook niet gewild hebben.

Dus als Je op jacht gaat voor een snelle wip moet je een Javaanse of lombokse hebben he, meestal herken Je ze aan de iets meer sexy outfit of hogere hakjes, dan heb je al veel kans dat je prijs hebt en natuurlijk in de uitgang leguan street, double six, jl danapuria weet niet of dit juist geschreven is.

De tweede avond van ons verblijf op Bali zijn we s nachts naar een of andere keet gegaan in Sanur, daar werden ons wel een veertigtal meiden voorgesteld, een echte vleeskeuring, niet mijn ding, waar is de sport dan, hebben we ook maar een keer gedaan, een Javaanse meegenomen voor voor de nacht, die heeft me wel een super pijp gegeven maar voor de rest niks speciaals, hebben we nadien ook niet meer gedaan, mijn maat was iets tevredener over zijn date maar wilde het toch ook niet meer doen.

S anderendaags een beetje gewerkt waren er hoofdzakelijk voor business en hebben er een zaak opgestart, dus moeten we snel terug he hihih en na het werk Kuta bugar massage binnen, weer zo een vleeskeuring, achter glas moet je uit een hele reeks meiden kiezen en de nummer dan doorgeven, ik koos een nogal kleine meid met een heel lief gezichtje, tijdens de massage vertelde ze me dat ze half balinese en half Javaanse was en moslim, had er een leuk gesprek mee voor zover haar engels dat toeliet en we lachten eigenlijk wel wat af, ze vertelde me dat ze gek was van mijn blanke huidskleur en haar op mijn borst en Pijpen was wel niks, een mondje dient enkel voor makan eten in indonesia het zijn eerder uitzonderingen die pijpen, althans dat is mijn ervaring en heel weinig die als ze het dan al doen graag en goed doen heb op mijn maandje indonesia er toch een twintigtal in bed gehad en daarop gebaseerd schrijf ik dit, wat zijn jullie ervaringen?

Enkele dagen later eens zwaar uitgeweest, eens goed aan het zwieren zijn we de Embargo ingesukkeld en daar kan Je niet anders dan prijs hebben jongens, op een half uur tijd had ik toch een keer of contact en mijn maat ook, uiteindelijk een toffe meid die heel sensueel kon dansen beginnen mee flirten, ze bleek ida te noemen en van Lombok te zijn, eventjes mee gebabbeld en ik deed haar het voorstel dat ze ofwel een prijs voor een nacht moest geven ofwel dat ze morgen met me mee kon naar Java voor een week om te werken en daarna naar gili trawangan eilandje van lombok voor te feesten, dat zag ze blijkbaar wel zitten en ik ook want ik wilde perse beetje indonesisch leren en de audio vaginale manier is nog altijd de beste he.

Zij is in totaal 8 dagen bij mij gebleven en heb me er goed mee geamuseerd, goede sex, een echte grilfriend ervaring, nadien de laatste dagen op Bali heb ik weer met haar afgesproken maar ik wou me niet vastpinnen, op Java ook nog enkele toffe dingen meegemaakt maar daar ga ik hier niet over leuteren maar bij Java het was in semarang schrijven.

Ida heb ik op het einde van de acht dagen rp gegeven maar ondertussen ook beetje geshopt met haar en ze verbleef in de beste hotels wat ze ook wel leuk vond, heb nog steeds contact met haar en zij was de basis van mijn indonesisch gebrabbel hihhi, ben later nog terug op bali, er komt vervolg Greets.

Show this post Hoi, Ben zojuist terug uit Bali. Was voor de 2e keer Vriendin was mee, maar wist haar met het smoesje dat ik een massage nam steeds achter te laten in het hotel. Telkens als je over jl. Nou dat wilde ik wel en achterop de scooter via wat zij-straatjes gebracht naar een beauty-salon en spa. En daar aangekomen heerlijke mooie balinese dames. Na wat prijsonderhandelingen naar het kamertje en werkelijk een heerlijk uurtje gehad. Na een pijpbehandeling en orgasme, een heerlijke massage door Ayu en vlot naar de 2e keer.

Hierbij heb ik heerlijk van achter mogen nemen. In gebrekkig engels aangegeven wat ik wilde en voila het was heerlijk. Een paar dagen later teruggegaan en een triootje gedaan. Was voor de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer!!

En bij terugkomst in het hotel Ik ga zeker terug naar Bali! Show this post jan. Show this post Ayu, 26 jaar Bali, is al twee keer bij me langs geweest. Ik kwam haar tegen op Date in Asia. Al tijdens de emailconversatie maakte ze opmerkingen die duidelijk maakten dat er meer in het vat zou zitten. Ayu wond er geen doekjes om de eerste keer, voor de daad informeerde ze naar de prijs. Lacherig vertelde ik haar dat ik in Thailand zo'n baht gaf voor ST, wat neer komt op zo'n K op Bali.

Niets douchen vooraf, gelijk aan de slag. Ayu begon me heerlijk te pijpen, rimmen, ballen zuigen etc. Deze meid houdt duidelijk van het orale werk, hoewel ze zichzelf niet liet beffen. Af en toe nam ze pielemans bijna geheel naar binnen, langs haar tandjes oei oei Na een tijdje hemels gepijpt te zijn vond ik het tijd worden voor een interne verkenning met mijn peniscoop.

Ayu liet ze heerlijk naaien. Die meid geniet duidelijk erg van sex, het gekreun was niet van de lucht. Ze vertelde me twee keer klaar gekomen te zijn alvorens ik mijn witte jongens naar buiten spoot. De eerste keer spoot ik mijn nieuwe Sayang in haar mondje, de tweede keer op haar bevallige buikje.

Helaas wilde ze niet op zijn hondjes, het genot was er niet minder om. Zeer tevreden gaf ik haar K na afloop. Uiteraard deed ik haar ook uitgeleide uit mijn hotel. De security kreeg 20K zodat Ayu haar ID weer netjes terug kreeg.

Ze blijft me bellen, maar ik denk dat ik nu toch echt weer even verder ga kijken. Voor je het weet ben ik verslaafd aan de sex met haar. Show this post Zo net terug uit Bali was er niet zo druk maar dat is gewoonelijk in november. Ook toen ik s,nachts uit ging. De eerste keer dat ik uit ging scoorde ik gelijk een oude bekende dame van mijn vorige vakantie en dat was in de disqotheek double six, haar naam was Heny.

Deze dame naar mijn hotelkamer genomen en een prima nacht gehad met haar. Heny is een dame van 24 jaar en komt uit Java. Ze kan nilfiksen als geen ander en de sex was ook meer dan uistekend. De volgende dag met haar afgesproken, eerst even ergens gegeten en toen weer lineaal recta naar mijn kamer gegaan. Tjonge de 2e keer was nog beter dan de 1e keer, ik werd helemaal uit gewoond. Even een paar daagjes rust gehouden.

Nou ik een heleboel lokale mensen van het eiland ken heb ik ook aan een paar lokalen gevraagd voor een middeltje wat je potentie omhoog schroeft.

Buiten de viagra die je wel in elke aphotheek kan kopen hebben ze me herbal extract aan geraden genaamd Mantic. Als je op meidenjacht gaat neem je 2 van deze pillen in en gegarandeerd dat pielemans na een uur bij een eventuele aanraking van een dame fier en knoerhard gaat staan. Met deze wetenschap ging ik weer stappen in Semniyak, een paar gelegenheden bezocht en me te goed gedaan aan de vele long island tea ben ik maar weer in Club double six aan geland.

Er stierf er van de jonge meiden. Ik was in de moed van de drank en van de pillen die ik alvast had ingenomen. Nou de ene na de ander nachtvlinder kwam naar me toe en ze gingen met me praten en raakten me meestal ook aan. Nou beste mensen ik had al gauw een knoerharde staaf in mijn broek. Het was maar goed dat ik op een krukje zat. OP een gegeven moment kwam er een jong uitziende klein meisje bij me staan die me ook aansprak.

Je kan haast geen goed gesprek voeren vanwege de harde beat van voornamelijk house-music dus het was dat ze met haar mond tegen mijn oor moet zijn om wat te zeggen. Ze heette Iloe, ze was 21 jaar en ze was Balinese, wat een zeldzaamheid is in het circuit. De meeste Lontehs bijnaam voor de dames komen van Java. Nou een rustiger plekje op gezocht en met deze dame gaan praten.

Ze vroeg of ik met haar mee ging naar mijn hotelkamer. Je moet altijd van te voren de prijs af spreken eer je een dame mee neemt. Heny kostte me RP en dat is ongeveer 27 euro. Iloe vroeg RP. IK zei dat dat veels te veel is. Nou uiteindelijk ook afgesproken op RP. Ben gelijk naar mijn kamer gegaan, mijn hotel ligt vlakbij de double six.

High class escort limburg milf gelderland