Geile Kutten

Geef Me Sex Nl

Yolanthe sletjes

yolanthe sletjes

..

Zoek vrouw voor trio prive ontvangst tiel

Ik vind haar veel te stoer doen voor wat ze gepresteerd heeft als actrice en presentatrice,, want dat valt echt reuze mee. Weet je wat het volgens mij is? Dit wijf heeft gewoon een keer een lompe keiharde neukbeurt nodig, dan doet ze wel normaal. En aangezien kabouter Wesley daar duidelijk niet in staat is, getuige dat ze nog steeds zo doet, wil ik de last wel op me nemen om haar een keertje goed uit te wonen. Is het tegenwoordig ook al nieuws wanneer iemand bijna in de Playboy heeft gestaan?

En dan als nieuwsbron FunX aandragen? Wat kansloos dit zeg. Playboy is zoo verleden tijd! Zou zeker een editie van een blad hebben gekocht waarin Yolante naturel zou overkomen: Maar helaas zal Yolante daar niet aan kunnen tippen. Zoveel zelfkennis had ze in ieder geval wel door niet in de photoshoppende Playboy te verschijnen.

Playboy is ook geen naakt blad meer, flutblaadje. Dat is even wat anders allemaal. Nee Playboy daar word ik niet warm of koud van. Ben wel benieuwd of ze een kale poes heeft of een Zwanenburgbaan haha! Ja precies dat bedoel ik haha.

Liever iets waarbij je recht in de koopwaar kunt kijken zeg maar hahaha. Als je mij begrijpt Die Wesley is maar een mazzelpik. En zijn pik is ook een mazzelpik als je me begrijpt dubbelzinnig hahaha. Theo omdat ze een aantal jaren geleden wel praktisch naakt in de FHM heeft gestaan. En omdat ze zich voor een of ander filmpje tegen een boom heeft laten nemen als de slet die ze is. Dus als je je tegen een boom aan laat nemen ben je een slet?

Dan lopen er in mijn vriendenkring wel heel veel sletten rond. En daarbij, Luk, ben jij blijkbaar niet in staat om de filmwereld van de echte te onderscheiden. En toch had hij haar in de Playboy willen zien. Dan ben je wel verdacht veel met deze meid bezig ik wist dat allemaal namelijik niet. Wauw, Yolante zonder dr broekje uit in de Playboy??? Dat is mijn dream com true!! Wanneer ligt dat in de winkel die koop ik meteen????

Wie kan mij verder helpen ik heb gezocht op Google maar ik vind alleen wat van Fok. Wie heeft nieuwe info??? Adje is volledig woordblind geworden omdat al het bloed naar de verkeerde lichaamsdelen is gestroomd. Luuk Ikink ziet Paul de Leeuw graag een dagelijkse late-late-show maken ná de nieuwe late talkshow van Twan Huys. Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie?

Neem dan graag contact op. Wandelende Hella blijft wandelen voor KRO ». Laatste reacties op Mediacourant Annoniemus: DV Ik ben niet pro of anti bij beide. Ik kijk van alles en vindt het leuk om over mediazaken te praten. Ik zou M overnemen. Wollter, geen zorgen schatje. Ik doe het wel voor je.

Wollter doet het beter! En nu baalt Jan dat hij Yolanthe het huis in heeft laten richten. Om over die tatoeage nog maar te zwijgen. En dan je vrouw een S8 geven, raaar…. Een Volvo ; Yolanthe, die heb ik ook. Voor jou nu een langere versie in de maak.

Klopt, kijk maar bij PSV, terwijl de rest lekker rondtuft in Gofljes en Eossen heeft er eentje toch mooi een witte R8 weten te krijgen: Waren die twee niet getrouwd? Achja zo zie je maar weer een maand geleden nog het droomkoppel van Volendam en nu de slet van Nederland: Wat een huichelaar, die Wesley!

Nu kan ze vriendinnetjes worden met de vrouw van Rafael van der Vaart. Sorcerer om Sorcerer Het is nu toch een beetje deel van Geen-stijl ; Niet dat je daar blij om moet zijn: P Ik steun alleen Autoblog. JPM om Hoewel Yolante er best mag zijn;. Zet haar in bikini naast een M3, en ik ben tevree. BMW i om 0: Dat krijg je ervan als je weigert een R 63 AMG te kopen lees: PS check de website eens van AMG: MCW om 0: Toch knap dat de mensen hier Yolanthe persoonlijk kennen ook helemaal weten hoe alles is gelopen en waarom ze bepaalde dingen wel of niet doen.

Pfff wat een gekleuter zeg. Het begint al direct bij de eerste post AJ en derde Thommie Trouwens, wat een non-nieuwsbericht WEER, autoblog! MCW Je hebt helemaal gelijk dit heeft niks met autojournalistiek te maken zuiver alleen met rioolpers, en ik heb ook mijn steentje bijgedragen met een reactie. Maar goed, niveau zakt naar het bedenkelijk niveau van geen stijl.

BMW i om 1: Weet dat hij maar kortstondig is geproduceerd, en dat ze er mee zijn gestopt omdat hij amper liep. Remco om 1: Yolanthe zat lekker R-klasse maar dacht ga het toch nog een stapje hoger op zoeken ML-klasse óf ze heeft gewoon teveel naar Sylvie van der Vaart- Meis gekeken: BMW I Oke koel,maar een min aantal geproduceerd.

Inderdaad, ik heb er een gevonden. Iets te voorbarig gereageerd, van mijn zijde, noem laat op de avond he…. Carwasher om 7: Will om 8: Wesley, als je dit leest: Marco om 8: Ach die Kabouter van krasbergen heeft gewoon een voorliefde voor kerels met knaakjes. In een auto natuurlijk……. Jax om 9: Ik heb een veel mooiere auto.

Hee jolanthe jij had beterrrrrrrr achter de ramen kunnen gaan zitten het past wel bij jou want dan kan je alle kerels wippen voor geld.

Jeroen om Zo ver ik weet heeft wesley in madrid een Audi R8. Laatst was er geloof ik op autogespot een artikel over waar hij bekeuring voor fout parkeren kreeg. Wat bekende nederlanders doen in hun vrije tijd moeten ze helemaal zelf doen. Ik lig er niet wakker van van. Laat ze met rust. Skaars om Ze heeft zelf geld zat, dus de opmerking golddigger is enigszins misplaatst….

Rocket Dog om Toch een heel braaf filmpje allemaal. Als we daar al moeilijk over doen! Wilde woest vrijpartij has toch groter sensssssatie gehalte gehad. LQDI om Hou nou toch alsjeblieft met die GeenStijl vocabulair. Hou dat maar op de echte geenstijl. Marvin om Moskou om MCW om Zelf verdient ze vast ook een leuk zakcentje. En er zijn zovéééél bekende mensen die het met andere bekende mensen krijgen.

Zijn dat allemaal golddiggers? En jullie weten niet hoe lang ze al uit elkaar waren en ze is nog gewoon jong. Waarom zou ze niet met andere mannen mogen zoenen? Is een vrouw gelijk een hoer als ze zoent met iemand? Nee man ze zouden haar op moeten sluiten.. Toms om Dit past dus in een mooie traditie!

Jan om
yolanthe sletjes

..Lekker buiten neuken meiden die elkaar beffen


yolanthe sletjes